Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 10
madalina_m spune:
Sotul nu vrea nume de sfant la copil. Asta pentru ca el are un singur nume, Iulian, care e un sfant mic in iunie pe care nimeni nu il sarbatoreste, si de fapt cred ca este invidios. Eu insa insist sa aiba sfant, luand aminte de la o colega de servici care i-a pus numele copilului Aaron Tudor si deci, nu are sfant. Copilul este foarte frustrat de acest lucru (are 3 ani) si de fiecare data cand cineva isi serba ziua onomastica el facea crize de nervi ca de ce nu e si ziua lui si asa au ajuns la invoiala ca de fiecare data cand se serbeaza cineva in casa il vor serba si pe el si ii vor lua cadou, ca la fiecare sarbatoare este sfantul Aaron. ![]()
33+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
numeioana spune:
Pnetru Irinuca, ai intrebat de nasterea la Municipal. Eu nu stiu cum e acolo, dar asta cred ca trebuie discutat cu doctorul tau, pt ca fiecare face cum vrea si ar fi bine sa iti spuna cum se va desfasura totul, ca sa stii si tu la ce sa te astepti. Este cel mai corect asa.
Nu mai spun ca numai intrebarea ma irita... cum adica sa nu vina la nastere?! Nu asta e jobul lui? Si nu pentru asta ia atata spaga? Inteleg sa nu fie acolo cand te duci tu... Ca esti monitorizata, si pregatita de nastere si el e chemat cand se aproapie momentul...dar cum sa nu vina deloc???
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Mayane spune:
abramburika, adica cum "din pacate" ? treci a urechiat ![]()
La multi ani!!!
Codruta? scoatem motatele sau te tii tare?
29+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
numeioana spune:
Hai, Mada, ca astea deja sunt probleme mari
. Copilul ala e rasfatat si atat. Pana la urma orice copil vrea sa fie el in prim plan la o aniversare...
Eu nu i-am pus nume sfant lui David... sau o fi vreun sfant David prin calendar, sa ma uit
. Iris va avea nume de floare, deci de Florii o vom serba... Asta este! Oricum astea sunt numele pe care le-am ales pt ca ne-au placut amandurora, cu speranta ca o sa li se si potriveasca...
PS: E Sf. David pe 26 iunie... dar nu se prea sarbatoreste...
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Mayane spune:
Fasele puteti sa le sterilizati cu fierul de calcat
29+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
MariaG spune:
Madalina :) pe fi'miu il cheama Petru Alexandru (deci doua nume de sfinti, chiar daca al doilea e mai micut) si pana acum un an la fiecare zi de nastere a altcuiva vroia sa fie si ziua lui, asa ca sa fie si el bagat in seama.
Dar mie imi plac numele de sfinti, au o incarcatura aparte pentru mine, asa ca si fetei ii vom pune nume de sfinti.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MariaG Madalina :) pe fi'miu il cheama Petru Alexandru (deci doua nume de sfinti, chiar daca al doilea e mai micut) si pana acum un an la fiecare zi de nastere a altcuiva vroia sa fie si ziua lui, asa ca sa fie si el bagat in seama. Dar mie imi plac numele de sfinti, au o incarcatura aparte pentru mine, asa ca si fetei ii vom pune nume de sfinti.Maria Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag ) http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ |
Aha, deci faza cu 'ziua mea e in fiecare zi' e universal valabila, fie ca are sau nu sfant.
33+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
danina spune:
Abramburika La Multi Ani! Nastere usoara, un bb sanatos si o mamica fericita in curand
La noi cam a inceput maimutzica sa faca figuri, am niste intzepaturi in col de nu pot sa mai fac nici un pas. Parca intreba cineva de lichid, uneori am senzatia(de vreo 2 zile), ca parca imi curge un pic de lichid....nu am sunat inca dr ca nu e semnificativ, dar parca vad ca ne pregatim si noi. Mi-as dori sa nasc sapt. viitoare si sa fiu acasa de Craciun, chiar daca vin pe 24-25 din spital,dar sa fiu acasa. Am control abia marti pe 21 la Prof sa vedem cum stam.
Azi am petrecerea de Craciun cu angajatii din firma.....doar cu cei din Bucuresti, la ceilalti din tara vor fi sub alta forma
. sper sa iasa bine si sa sarbatorim in avans.
38 sapt
Rebecca- Elena si
Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 6 anisori
missmj spune:
Nu avem vesti de la Carmen ? haide mah ca trebuie sa merg la doctor si nu vreau sa pierd nimic ![]()
irinuca suntem cateva fete care vor naste la municipal,una deja a nascut si o sa ne povesteasca.In leg cu faptul ca dr nu vine la spital daca il suni, eu tot la Badea Georgeta sunt si am pus din prima aceasta prob,si a zis ca nici nu se discuta,vine la orice ora.Este o dr foarte de treaba,rabdatoare si intelegatoare.Daca mai ai intrebari,da-mi un pm !
Hai Carmen
carmen
35+ cu
Andrei
Lorich spune:
Am revenit si eu de la serbare, a fost minunat, Robert m-a surprins ca nu a stat la mine in brate, ci a vrut numai si numia pe scena (chiar si cand se desfasurau alte grupe..deh..) dar au fost superbi asti amici..costumati in fulgi de nea...de mancat, nu alta..o sa pun si pozici.
bebelu stai linistita ca nici vata , nici fesel nu-s sterile si stii ce ..chiar daca ar fi cand le-ai atins tu..pa; deci pune-le frumos intr-o punga de aia de unica folosinta (gen pt alimente), foloseste-le cu maini curate, nu asta e problema...sterilitea lor, o sa-ti mai dea si d ela ei, alea au sanse sa fie sterile (hihi, ca-mi pov mama de la spital, ca e infirmiera, cum se mai "scapa" acte o fasa, scutec pe jos, ce crezi ca e sterilizat din nou??)
Doloress of, mami drag..iti raspund si aici-nu a fost zi s anu ma gandesc la tine, eu pot sa inteleg si durerea prin care trecit fiind departe de Patrick, dar hai ca saptamanile trec, e cel mai important sa mai stea bebe la cuptor!!
cu drag si mai scrie,
si lui tati de ajutor!
La multi ani sarbatoritelor zilei, Andryy si Ambramburica!! Sanatate si nasteri usoare si bebei sanatosi!!!
bebelu sa ne mai dai vesti de la Simo, ca mai ingrijorat, ce-i cu APGARul ala asa mic la nastere...uoff..bine ca a crescut rapid!!! Cum e Simo...de asta mi-e frica mie de ceza si mi-a fost tot timpul, pt ca stiu cum m-am simtit dupa o amarata de apendictomie. Bleah...vb Ioanei saa a lui gabi daca nu e musai, n-o alegeti fetelor, doar d efrica! 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
35+