Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 11
maimutzica10 spune:
uai, bebelu, fetelor, asa mari sunt bucatile alea???? io am zis ca ma ocup de sapt viitoare, ca intru in conced (yupi)
abramburika LA MULTI ANI, multa sanatate si nastere usoara!! 
rox 31+
Marie Lorelei
think pink
ziki spune:
doamne, fetelor, din ciclul "numai mie mi se intampla",
raportez urmatoarele:
de vreo doua ore, de cand am culcat balauritza mica, am stat cu inima cat un purice pt ca langa usa mea se auzeau tuse/scuipat/gemut/oftat/vorbit singur/vomitat/batut cu picioarele in usa/etc
langa usa noastra este o incapere pentru telefoanele din bloc, si usa aia ramane mereu deschisa... dar stam la 5 cu interfon jos.
i-am spus soatei, si soata suna la politie.
ei. vreau sa va spun ca mai profi de atat nu se putea. au venit in 15 minute, au sunat frumos la interfon, au urcat, l-au fluierat/trezit/scos de acolo pe ciudatoiul dinauntru, l-au dus un etaj mai jos, m-au sunat si pe mine la usa, mi-au luat numele, mi-au spus sa nu stau cu picioarele goale pe gresie (SIC!), si au spus "ce pisica frumoasa, bine ca nu s-a trezit de la zgomote" 
eu, modesta, spun "am si o fetita. mie de ea imi era mai mult..."
oricum, foarte profi. nu ma asteptam. m-au trecut toate alea, am crezut ca o sa-mi spuna ca i-am deranjat pt un betiv...
asa ca fetelor.. sper sa nu aveti nevoie, dar sa stiti ca eu una am ramas ![]()

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 30s
felix
bebelu86 spune:
DAnina scoate si pt tine ceva motate???? sau ma astepti si pe mine sa nastem imrpeuna ??? ![]()

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 15 zile pana la marea intalnire 
shubulina spune:
Raportez si eu ca i-am zis la femeie sa se care,a terminat numa geamurile,la ora asta!!
Asta e acu,bagam noi forta.
33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 30 zile
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Raportez si eu ca i-am zis la femeie sa se care,a terminat numa geamurile,la ora asta!! Asta e acu,bagam noi forta. |
Pai mai bine asa.Mama ma oftica ,isi cheama la ea acasa o tanti care ii face curatemie,dar nu face cum trebuie,m-am dus acum cateva zile ca o soacra sa verific cum a facut curat si era ordine, nu curatenie,doar pe deasupra ! Anul trecut am ajutat-o eu pe mami,dar acum cu buburuzul...

carmen
35+ cu
Andrei
missmj spune:
sanziana ma mir ca au actionat rapid si profi.bine ca totul s-a terminat cu bine.
Eu ma duc sa ma imbrac,plec la control.Va
pe toate si sa gasesc vesti bune cand ma intorc !
carmen
35+ cu
Andrei
abramburika spune:
la toate fetele pt. urari!!!
mayane - pai din pacate asa, un fel de-a spune, pt. ca trec anii, imbatranesc
.
mamma bis - o fetita si
39s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
bebelu86 spune:
CArmen bafta multa 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 15 zile pana la marea intalnire 
ocsanica80 spune:
Hop si noi la sfarsit dar ca de obicei umblu cu diverse treburi
.
Simo FELICITARI pentru bebe EDUARD, refacere rapida
. Observ eu ca numai mamici super curajose sunt la odisea noastra.
Adryii LA MULTI ANI, sanatate si tot ce iti doresti, un bebe cuminte si mancacios.
Asa acum sa va spun ca am reusit si noi sa luam patutul, saltea si o lenjerie nu foarte grozava dar draguta. Am un pic de emotii ca le-am luat inainte de a se naste buburuza mea dar ma gandesc ca daca nu le luam acum ce faceam dupa ce ieseam din spital o tineam cu mine in pat pana venea patutul... asa ca asta este...
Ana ma distrezi maxim cu femeia ta care face curat. Si eu mi-as dori pe cineva sa ma ajute ca sincer nu mai pot sa le fac singura pe toate asa cum as vrea eu dar ma gandesc ca daca imi vine o tanti care se misca in maxima reluare si ma si intreaba ce mai face ma apuca nervii si pana la urma ajung sa fac tot singura; asa ca pana una alta ma chinui asa
...
32 +
Maria-Sofia
Roxana
florintunde spune:
ABRAMBURIKA LA MULTI ANI! asa faci tu nu spui nik..nu te lauzi cu cei 24 de ani ai tai?ha?si Eu am 25

(36
)
Mirela;am o prietena care in ultima luna dormea numai si numai in fotoliu in sezut
..mi-e mila de tine

Shubulina;asa mai!da cine-i sefa in casa?da lasa-ti socrela sa frece..tu stai cuminte ca iei

Bebelu;Saraca Simo
...Ea cu peripetii tot timpul..si imi aduce aminte de Mario avea 2400
atata de mic era
..totusi daca o lasa acasa vineri inseamna ca e ok
Carmen;bafta!!!!!!!!!1hai cu vesti bune
Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen