Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 12
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde ABRAMBURIKA LA MULTI ANI! asa faci tu nu spui nik..nu te lauzi cu cei 24 de ani ai tai?ha?si Eu am 25 ![]() ![]() (36 ) |
Hahhahaaaaa ... asa, da, ii declar si eu atunci pe cei 35 de ani ai mei.
.mamma bis - o fetita si
39s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
mirela2 spune:
abramburika la multi ani!!!!
flori sa stii ca asta o sa fac, ca din pat abia ma ridic
ce o face Marieta????
+34 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
AMR 12z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
florintunde spune:
Fetelor';ati vandut ceva pe bazar DC?E complicat?
Eu as da multe hainute de a lui MARIO/are o gramada ..ramase mici si sunt multe de calitate le aduceam din Olanda sau America ..imi trimitea o prietena...off ce vremuri ce bastana am fost p atunci
//
Chiar ...acu nu mai conteaza..ca e second,ca e romanesc..numai sa aiba ceva bebelina mica de imbracat si sa fie sanatoasa
asta-i pe primul loc
Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
bebelu86 spune:
Abramburica gata esti si in listuta. la anu sa numai uitam 

MIreulus 

Tunde, Simo asa crede. k ii da drumu vineri. acu sa vedem ce zice si medicu. a ramas k o sun mai pe seara sa vad cum se simte. va tin la curent 
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 15 zile pana la marea intalnire 
madalina_m spune:
E foarte greu sa gasesti o femeie care chiar sa isi dea interesul cand iti face curat. Majoritatea fac, vorba lui Carmen, ordine nu curatenie. Am si eu una pe care o mai chem din cand in cand dar nu ma satisface. Daca ii spun sa faca baia si bucataria, pai ma astept ca dupa ea faianta sa straluceasca, mai ales la bucatarie in dreptul aragazului si la baie in dreptul cazii. Ti-ai gasit! Doar o sterge, nu o freaca. Ca sa nu mai spun ca eu am frigiderul plin cu magneti si in loc sa ii dea jos, sau sa imi spuna mie sa ii dau jos ca sa nu sparga ea vreunul, ea sterge printre ei. Va dati seama ce il mai curata. Asa ca nu o mai chem decat cand am geamurile de spalat. Am geamuri multe si mari si stau si la 8 asa ca nu ma bag. O chem de 2 ori pe an si in rest ma descurc singura. Ii dau 100 ron pentru geamuri si putina 'ordine'.
33+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bebelu86 spune:
Tunde eu nu am vandut nimic la bazar.dar ma bate gandu.mai ales k am un sifonier plin cu haine, unele chiar noi, cu eticheta,care vreau sa le dau dupa ce nasc.nu stiu dco sa imi mai vina ceva. mai ales la pantaloni.
din cate am inteles se intra cu acelasi user cu care intri pe forum si nu e chiar ff greu sa umblat pe acolo
apropo deja am 20kg puse pe mine 
mai dvrm m-am cantarit.
37+ cu
Natalia Maria 
bebelu86 spune:
Acu ceva vreme venea si la mama aksa o tanti la curatenie.. facea dc stateai dupa ea si ii dadeai indicatii. dc o lasai singura..nu se vedea nici o dif intre cum era inainte si cum trebuia sa fie dupa.
asa k a renuntat.
37+ cu
Natalia Maria 
florintunde spune:
| Citat: |
Hahhahaaaaa ... asa, da, ii declar si eu atunci pe cei 35 de ani ai mei. . |

Acu a nascut una la 40 de ani la spital cand am f internata...si pik-poc..a fost gata..MIKLOS I-a dat nume la baiat...una asa semitziganca

A dua zi era fresh

Tunde
30 saptamani
04.03.2004
florintunde spune:
Eu am luat 16 kg 30 sapt...sa-mi fie rusine![]()
da cine se face fotomodel dupa un an de la nastere
Tunde
30 saptamani
04.03.2004
dangabriela spune:
Hop si eu printre voi!
Abramburika si Adryy, LA MULTI ANI !!!

de tot ce-i mai bun si mai frumos sa aveti parte!
Dolores, ma bucur ca primim vesti de la tine, si ca esti in conditiile date cat de cat ok. Las' ca timpul va trece ( desi imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie) si bebe Kevin va fi un bebeloi voinic la nastere, care o va face pe mami a lui sa uite toate clipele astea.
Legat de tampoanele de vata, eu am luat niste fase sterile, si nu stiu daca sa le fac deja de acasa, sau sa le las pt spital. Oare o sa am posibilitatea acolo?
Zicea cineva de site-ul bebeshopp, a primit vreun raspuns? ca si eu vreau sa comand ceva de la ei.
FVL heterozigot, 33 de saptamani
Andrei