Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ralu - merci .

tunde - pai macar sa "foloseasca" la ceva varsta inaintata , sa nastem usor ca un fulg ... si repede, mai ales ca e a doua nastere. Si cica asa e la a doua.

Nu mai zic nimic de kg ca eu am luat ff putine ... nu stiu cum. Daaaaar, aveam eu multe inainte de sarcina.

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Iar ma vait de mancarimi de sani, pe interior, nu stiu cum sa explic. E asa nasol, ca nu pot face nimic ... iar imi "fierbe" laptele . A mai patit cineva asa?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Gabriela mai bine le faci de aksa. nu stiu dc atunci o sa mai ai timp de ele. mai alesk o sa ai nevoie de ele imediat dupa nastere. acu faci cum crezi.

Abramburica, TUnde o sa aveti super nasteri.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 15 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

abramburica la multi ani ferciti alaturi de frumoasa ta familie!!! cum e la final de sarcina???

bebelu, hai mai pune o pozica cu tine, burtica asa de final.... tare drag imi era sa ma uit la pozele tale!!! sunt sigura ca cele 20 de kg nici nu se vad la tine!!!

eu am pus 6 kg la 30 sapt!!!!! bine si vreo 200 gr
si ieri am achizitionat si caruciorul, am [pus 2 pozici cu el.

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mama Yasmi..cum ai reusit doar 6 kg???? k 6 kg aveam deja la 16s.

o sa imi fac zilele astea niste poze si o sa mai pun. macar asa...k nu mai e mult

sa stapaniti sanatosi carucioru

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

abramburica, la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de familia ta frumoasa!

uauuuuuuu...in curand nasti...ce-a trecut timpul...sa ai nastere usoara si bebe sanatos! cum e Silviuta?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

mama Yasmi..cum ai reusit doar 6 kg???? k 6 kg aveam deja la 16s.

o sa imi fac zilele astea niste poze si o sa mai pun. macar asa...k nu mai e mult

sa stapaniti sanatosi carucioru

nu usor dar am reusit!!!

Mergi la inceput

bb , andreea - merci .
Nu stiu cum sa zic ... e greu, abia astept sa nasc, dar mai trag tare pana luni, cand are Silvia serbarea de Craciun si as vrea sa merg. Si pt. mine, dar si pt. ea, ca sigur o sa o vrea pe mama . Deci, de nu ar fi asta, si maine as vrea sa nasc.
Nu am nici o durere, nici un semn, nimic, dar ma simt obosita fizic si psihic. Cam asa ma simt pe final.

Unde ai pus poze, la noi sau la fluturasi? Ca eu acolo nu te pot vedea ...

Vine mama ta acasa sau e deja?

ralu - sa dea Domnul sa ai gura aurita cu nasterea. Nu am avut o nastere traumatizanta prima oara (cu epidurala), dar a fost luuuungaaa ... poate acu' scap mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Zicea cineva de site-ul bebeshopp, a primit vreun raspuns? ca si eu vreau sa comand ceva de la ei.

FVL heterozigot, 33 de saptamani Andrei

Zumzu a facut comanda la ei dar nu a primit raspuns si telefonul de contact e inchis. Mai bine te orientezi spre altii.

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

petro, aici am pus 2 pozici cu caruciorul. hai ca mai e asa putn .
mami meu e venita...

Mergi la inceput