Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelu86 spune:
Yasmi super tare carutu.

cat ai dat pe el???
Ioana ai un super baietel. e asa dulce de iti vine sa il mananci

Tunde ce masura e cosmonautu tau??? k acu puneam hainutele pt asta mica si al meu e pt 3 luni, 60cm. si ma gandesc k o pierd prin el cand plecam de la spital 
ma cam bate gandu sa iau unu mai mic
super hainutele. iar pozele cu zapada..dementiale
vreau si eu zapada 
Maduta super burtica, iar camera...suuuuuperrr tare 

ti-ai luat si tu broasca dilie 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 15 zile pana la marea intalnire 
bebelu86 spune:
Abramburica o sa fie si usoara si rapida. si mai ales o sa fie dupa serbarea fetitei.

37+ cu
Natalia Maria 
angieangie spune:
multa bafta la control Carmen 

| Citat: |
| citat din mesajul lui missmj sanziana ma mir ca au actionat rapid si profi.bine ca totul s-a terminat cu bine. ![]() Eu ma duc sa ma imbrac,plec la control.Va pe toate si sa gasesc vesti bune cand ma intorc !carmen 35+ cu Andrei |
Angie
+33
bebe jucaus
bebelu86 spune:
Tierry cum esti???? facem galerie ceva??? sau te-au lasat contractiile?

37+ cu
Natalia Maria 
dangabriela spune:
bb_yasmi, supeeerrr caruciorul!! Cat ai dat pe el?? Si noua ne-a placut tare un hauck, cam aceasi culoare, dar un model un pic diferit, fara roti duble pe fata! 

Bebelu, nu am inteles prea bine cum ai facut tampoanele??!! Adica cate straturi de vata una peste alta ai folosit? Si 30 cm lungime? nu-s prea lungi? 

Si mai ziceai tu parca, ca ai luat niste tampoane pt lauzie de la farmacie cu 6 Ron?? de unde mai exact??
FVL heterozigot, 33 de saptamani
Andrei
bebelu86 spune:
gabriela trebuie sa fie cat mai lungi sa nu ai surprize k pica si p langa.
deci vata aia hidrogila de tip b. parca asa se numeste. este pe bucatele cum e hartia igienica. si am rupt 4 bucati a cate 2 fasii din alea.. si am pus 2 sus, 2 jos.dar un pic suprapuse asa...sa nu se faca pe jumate.
iar tampoanele alea care le-am luat, sunt de la sensiblu de la budimex.
37+ cu
Natalia Maria 
monika_bt spune:
ABRAMBURIKA, LA MULTI ANI, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!

TE CAM ASCUNZI FATO, PARC-AI FI SAGETATOARE![]()
![]()
Eu de ziua mea m-as baga intr-un sac sa nu ma vada nimeni...![]()
![]()
![]()
Bafta tuturor fetelelor ce nerg la eco astazi!!
De Carmen inca nimic, asa-i? Poate a scris la odiseea cealalta..parca ea era si in alta parte...sau confund...
De cezariana sa stiti ca depinde de om. Eu am o colega ce urla ca o descreierata numai daca vedea acul la seringa si a nascut cu cezariana seara, iar a doua zi tipau doctorii la ea sa stea locului ca nu avea stare...se plimb cu perfuzia intr-o mana pe toate holurile alea..In 3 zile era acasa si nu a avut probleme.Bineinteles ca de atunci - acu vreo 5 ani - nu a mai facut analize ca se teme de ac.
Asa ca depinde de organism.La mine e obligatoriu cezariana asa ca nu am ce alege.
Si apropo de curatenie, tie, Shubu, iti trebuie una ca maica-mea. Dupa ce a murit tata am ramas tare rau financiar din cauza medicilor asa ca mama a facut curatenie tot asa pe la femei...si era atat de ahtiata de treaba ca ajunsese mai cautata decat o femeie de afaceri...Pacat ca s-a imbolnavit si nu mai poate face cum facea, dar lacomia la treaba tot o are...Eu nu sunt asa ahtiata, in schimb daca fac un lucru il fac cum trebuie sau deloc...asta am mostenit de la ea!
Oho...m-am intins ca o zi de post.
Simo, multa sanatate si sper sa aud de bine. Multi pupici de la mine si toate gandurile bune!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
29+
adryiii spune:

La multi ani! abramburika! nu stiam eu cine e din aceeasi zi cu mine
O supersagetatoare!
De Carmen nu se mai aude nimic?
Saracuta Simo! Cum sa se simta bine? Dar ma bucur ca e cu ea bebelusul si e ok!
Mismsj bafta la control.
Bebelu, ce mari tampoane! Eu ma gandeam ca sunt un pic mai mici. Cel putin asa parea din poze.
Abramburika si pe mine ma mananca sanii si chiar si pielea de pe burta cateodta.
34 cu
elena alexandra
dangabriela spune:
Pai , Bebelu, eu am vata din aia normala , pachet mare, si nu stiu cum sa pun. Ma gandeam sa o rup asa pe lungime , si sa pun 2 bucati una peste alta, lungi cam de 20-25 cm. Fasa mea sterila e cam ingusta, nu pot sa fac cum sunt pozele de pe g.mail
, dar las ca ma descurc eu cumva.

Chiar mai fetelor nici o veste: Marieta , Codruta ce faceti voi acolo?? ne pregatiti vreo surpriza??

FVL heterozigot, 33 de saptamani
Andrei