Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

SIMO, Suntem cu gandul la tine, felicitari mamica curajoasa, la tine sa treaca durerile. Abia te asteptam sa ne impartasesti din bucuria de a fi mamica!

FVL heterozigot, 33 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Asa...
Vreau sa va spun ca in fiecare an de ziua mea eram asa putin deprimata ca imbtranesc, ca trece timpul etc (nu am foarte multe frici pe lume dar asta cu batranetea e una din ele). De acest 15 decembrie ma simt parca mai tanara si mai plina de viata si poate chiar implinita Si asa de bine e, si asa de mult ma bucur! Poate ca pentru ca am primit atea urari , cadouri, telefoane, felicitari, nu stiu...dar e placut si sunt tare entuziasmata.
Soo, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele dragute, pentru gandurile bune si pentru faptul ca ati rupt o secunda din viata voastra sa va ganditi la mine desi ne cunoastem doar virtual. Va multumesc ca existati si ca sunteti asa cum sunteti: fiecare altfel, sau la fel. Ma regasesc in fiecare din voi, cu temerile, cu bucuriile, cu emotiile pe care le traiti si le traim impreuna.

Pupici multi si dulci pentru toate mamicutele, pentru toate burticutele dragute si nu in ultimul rand pentru toate buburuzele noastre scumpe.

Dumnezeu o sa ne ajute sa trecem peste tot!

34 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

da mai..ce-or fi facand...

auziti..io ma mut la alta odisee, da??? ca aici se naste prea greu si ma bazam pe carmen marieta...da chiar..are cineva nr. ei d etelefon???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

vreau si eu sa vad carutul!

si eu am luat un tfk buggster, cu toate ca asta e al saselea carut pe care-l cumpar. am un quinny buzz cu landou si scaun sport. cine e doritor, il vand.
mi-am luat si un patut de fas sa-l tin jos in living pt. momentele cand trebuie sa supraveghez ambii pui.

dolores, fii tare si rezista! sunt convinsa ca este extrem de greu sa fi departe de familie si mai ales acum de sarbatori. intrebarea mea este de ce nu s-a apelat la un cerclaj. eu am facut cerclaj exact din acelasi motiv, ramasesem fara col. mi s-a recomandat repaus la pat, insa sunt pe departe de a sta locului.
pe patrick la cate saptamani l-ai nascut?

o sa pun si eu poze zilele astea cu camera lui bb si cu mine.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 30+ marc ioan ?
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Abramburica si Adryiii La multi ani cu sanatate, sa va bucurati de viata din plin!
Auzi la ele, cica 36 e mult ...ce o sa ziceti atunci la 50? si tot asa...

Doloress, multu de vesti. Te cred ca iti e greu asa, departe de familie si legata de pat, dar o faci pt. buburuza Kevin. O sa fie bine si timpul trece repede . Daca tot ai mult timp liber, apuca-te sa scrii un jurnal.

Am sa pun si eu poze, doar ca nu gasesc ceva recent cu mine, doar de la naftalina. Mai caut.

Adam (22 mai 2008) si 36+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Acu am venit de la dr.
Bebele are 2.800 g. Toate masuratorile sunt in limite normale numai capul arata 33 sapt si 5 zile, celelalte erau 35 sapt si cateva zile. Cand l am intrebat mi a spus ca eroarea de masurare e destul de mare adica de 2 sapt si 5 zile. Nu prea am inteles. Sper ca i totul ok. MA termina doctorii astia.

A mai spus ca am o candida si mi a dat polygynax. Pe cutie spune ca nu se ia in sarcina. Voua v a recomandat?

Mi a mai dat ceva pt eliminarea lichidului in exces desi la echo a spus ca i ok. ASta am uitat sa l intreb de ce mi a dat. Voua vi s a recomandat? Ma uit pe reteta si spun cum se cheama.

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Esti sigura ca se refera la lichid amniotic in exces? Poate considera ca ai retentie de apa in tesuturi...

29+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Vasilasanita, felicitari pt bebe grasunel!
Stai linistita, totul o sa fie ok, nu ai motive de ingrijorare cu masuratorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Esti siguraca se refera la lichid amniotic in exces? Poate considera ca ai retentie de apa in tesuturi...

29+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

poate ai dreptate
sunt ametita rau

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Ce ti-a dat pt eliminarea lichidului in exces? poate asa ne dam seama la ce se refera!

Mergi la inceput