Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Acu am venit de la dr.
Bebele are 2.800 g. Toate masuratorile sunt in limite normale numai capul arata 33 sapt si 5 zile, celelalte erau 35 sapt si cateva zile. Cand l am intrebat mi a spus ca eroarea de masurare e destul de mare adica de 2 sapt si 5 zile. Nu prea am inteles. Sper ca i totul ok. MA termina doctorii astia.

A mai spus ca am o candida si mi a dat polygynax. Pe cutie spune ca nu se ia in sarcina. Voua v a recomandat?

Mi a mai dat ceva pt eliminarea lichidului in exces desi la echo a spus ca i ok. ASta am uitat sa l intreb de ce mi a dat. Voua vi s a recomandat? Ma uit pe reteta si spun cum se cheama.

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Ti-a dat ceva ca sa elimini din lichidul amniotic? Mi s-ar parea ciudat. Poate s-a referit la lichidul retinut in organism (daca ai maini/picioare umflate).
Ref la antibioticul recomandat, producatorii de medicamente scriu pe marea lor majoritate sa nu se ia in sarcina ca sa fie acoperiti. Daca dr ti l-a recomandat eu zic ca e ok, el stie cel mai bine ce ai voie si ce nu.
Si felicitari pt buburuza grasunica!!!

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

furosemid

cred ca e pt saruri retinute in organism, am maini si picioare umflate

35+ cu

Mergi la inceput

multumesc de raspunsuri si multumesc ca existati, ce m as face fara voi?

|Referitor la masuratori ce parere aveti?

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute - harnicute!
Urez si eu un sincer "La Multi ani" sarbatoritelor noastre Andryiii si Abramburika! Sa fiti sanatoase, sa aveti nasteri usoare si la termen cu bb sanatosi si papaciosi!!!

Doloress ma bucur ca ne-ai dat de stire ca esti bine, ca bb Kevin e ascultator si sta cumintel "la caldurica". Asa sa va ajute DD si de-acum incolo! Suntem cu gandul si cu sufletul la voi!

Hai Carmen, hai Codruta... va asteptam cu vestile bune! Nu ne mai tineti pe jar!

Noi suntem bine, cumintei in continuare, "sughitosi" (de 2-3 ori pe zi ), luam in greutate... ce mai - suntem fericiti!!!
Cred ca ma pregatesc sa fac "furia laptelui" ca ii simt tari ca piatra, durerosi spre deosebire de zilele trecute... sfaturi ceva?!?

Apropo ca am discutat mai demult de cum ar trebui bb sa doarma la el in patuc. Eu eram convinsa si chiar foarte inraita ca cel mai bine e sa stea la el si ca in nici un caz nu e ok sa doarma la noi in pat.
Vreau sa zic ca mi-am cam schimbat parerea intre timp si "niciodata sa nu zici niciodata" cand am vazut ca bb Patrick doarme pana la 5-6 ore cand e langa noi si abia asteptam seara sa-l simtim aproape si sa-l rasfatam cu cuvinte dulci.

Va dulce!!!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Ia sa ma bag si eu in vorba :p si sa va povestesc cum am facut eu anul trecut tampoanele alea de vata cu fasa:
am luat un pachet maaaare de vata si o rola de fasa de la farmacie (pentru inceput), am scos din pachet vata cam cat vroiam sa le fac de lungi (cam cat sunt always-urile de noapte) am impachetat-o in doua pe lung (ca sa ramana la aceeasi lungime dar sa fie mai putin late si sa devina mai groase), am luat rola de fasa si am infasurat vata pe latime (ca la mumii) pana am acoperit vata. Am folosit un prosop curat pe care le-am depozitat temporar si cand am terminat punga de vata le-am inghesuit inapoi in punga pe care o aveam de la vata.
Nu mai stiu care au iesit.
Am folosit doua pachete mari de vata inainte sa pot trece la tampoane normale, iar din acelea am folosit o groaza. (~ 2 luni)

tocmai mi-am amintit ca am promis cuiva ca pozez tampoanele alea de la Natracare in we si, evident, am uitat cu desavarsire.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Am uitat sa mai spun. Mi a mai spus sa nu fac excese ca dupa 11 ian o sa nasc. Eu aveam emotii cu sarbatorile, el zice ca nu. Cum va vrea Dzeu.

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Asa am facut si eu tampoanele: am rupt vata si am indoit-o pe jumatate, pe lungime, cat am vrut eu de lunga. Trebuie destul de lungi si chiar destul de late, pt ca, mai ales cand alaptezi, se produce o scurgere incredibila... suptul bebelului stimuleaza eliminarea lohiilor, o sa va speriati de ce o sa eliminati in primele 2 zile...

Cat despre lichidul pe care credeti ca-l pierdeti... eu sunt sigura ca nu e lichid, doar secretie mai abundenta, cum e normal in ultima perioada, acum... Deci nu va faceti griji decat daca curge in cantitate mare...

Hai Carmen!!!

mami de David si 38+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gabriela fa fasi mai lungi atunci cam de 20cm si pune in 2 straturi sa fie mai grosute.sa nu leschimbi la 5 min.

Vasila pai e super bine 2800 la35s.a mea bubulina a vea la 36 atat.
cu faza cu lichidu. chiar nu stiu ce sa-ti zic.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 15 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

hello burtici.
Am venit si noi de la eco. Bebe e un grasan are 3 kg.E in continuare cu capul in jos. Colul e inchis si de 29mm. S-ar parea ca mai vrea sa stea la caldura.

Eu tampoanele le-am pu in niste pungi de alea care se inchid "furate" de la munca(din lab de microbiologie-de la niste saci sterili).Sunt de dimensiune A4.

Abramburika La multi ani!!! si tot ceea ce iti doresti.

Si eu am probleme cu o candida. Mie mi-a dat Canesten un ovul pe saptamana pana la nastere.

Felicitari pt vestile bune de la medic fetelor care au fost.

Laura

35+ cu

AMR aprox 28 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Irinuka sa nu lasi furia sa vina, ca e jale; daca-i simti tari, pietrosi asa si bebe Patrick doarme si nu vrea papa, mulge-te putin, un pic, sa se inmoaie, daca nu ai pompa atunci fa un dus si sub apa aia calda maseaza, strange, mulge putin pana piere "taria" lor. Cate lichide bei/zi (eu aveam sete mareeeee); mai redu din ele, pt ca laptele se produce la loc si in fucntie de cantitatea de lichide. si bafta!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput