Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 3
danina spune:
Doloress stiu ca iti este f greu acum de sarbatori sa stai departe de ei si sa iti lipseasca, insa gandestete ca rasplata v-a fi un pui superb, pt care a meritat tot efortul asta. BB Kevin sa stai cumintel ca e mai bine in burtica la mami, decat prin cutiutze cu furtunase . Sanatate si iti tin pumnii sa stea cat mai mult.
Nu stim inca nimik de Carmen???
38 sapt Rebecca- Elena si Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori
Mayane spune:
Neatza si o cafea cu frisca
adryiii, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa ai bebe sanatos si mancacios si tot ce-ti mai doresti.
Doloress, ne bucuram sa auzim ca esti bine si ca esti tot in formula 2 in 1. Spune-i lui bebe Kevin ca e urat si frig afara, sa mai stea acolo pana se apropie primavara
Irinukaaa, Simo, sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si mancaciosi
Eu mi-am facut programarea pentru morfo de trimestrul III, ca mi-era frica sa nu raman fara. Fac 32 de saptamani pe 31 decembrie Noroc ca lucreaza doctorita mea intre Craciun si Revelion si m-a programat pe 28 decembrie. Mai am 2 saptamani pana imi vad papuasul (deocamdata doar la "tv")
Mai scot o tura de motate
Hai Carmen!!!
Hai bebe Elena!!!
29+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe
ziki spune:
ce sa zic, Mayane... SI EU LA FEL!
si eu fac 32 pe 27 decembrie, si mergem la morfo la Vele
poate mergem de manuta la nascut, tu tot la filantropia, nu?
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix
madutza_bra spune:
neata fetele!
Hai, Codruta!
ziki, si eu tot in filantropia nasc , pe 12-13 feb
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana
AMR 9 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ziki spune:
in aceeasi perioada!
ce tare! eu cred ca prin ianuarie-februarie chiar o sa se nimereasca fete colege de odisee in acelasi spital
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix
numeioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ache Numeioana, deci se poate si mai palpitant . Tu nasti la Brasov la clinica aia cu nasterea in apa? Candida am avut si eu acum o luna. Mi-au dat un ovul numa', o lucrat perfect ca nu mai am nimic. Dar la streptococ nu ma pricep. Cretofolinul tau e simpatic foc . Cati ani are? [ |
Da, ache, la Brasov. Un ovul mi-a dat si mie, sper sa ma scape.
David are 2 ani si 10 luni.
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Hai Carmen!!
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luciact spune:
neata burtici,
Doloress ma bucur ca bb Kevin e inca in burtica si asa sa stea
eu am avut o noapte naspa, abia cateva ore am dormit, ma ustura ochii de oboseala
scot niste motate pt Carmen Marieta
azi merg la dr la control, abia astept sa mi vad printesuca
Adryy,,multa sanatate, nastere usoara si la termen
fetele
33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
adryiii spune:
Neata fetelor, dragutelor!
Multumesc frumos de urari, desi sunt "mai mare" acum pe mai multe planuri sunt happy!!!! Si ninge si e frumos si bebelina isi face simtita prezenta! yupiiiiiiiiiii
Va pe toate!
Dorloress, mie imi place cand scrii asa de mult. Si asa aflam destul de rar despre tine.Mai ai ceva de stat, dar vorba celor din spital: mai bine stai acolo si tii copilul cat mai mult in burtica, decat sa stai acolo la prematuri mai multa vreme.
Vorbesc in dodii, nici eu nu mai stiu ce zic.
Carmen ce mai face? Vine Elena?
Ieri cand citeam Hai Carmen, Hai Elena mi se facea inima cat un purice: si pe fetita noastra o cheama tot Elena si imi imaginam ca pt mine sunt uralele
Maine seara voi participa la un chef de sfarsit de an (de la serviciu de la sotul meu) si nu stiu cu ce sa ma imbrac de parca as avea de ales intre o mie si una de haine! Dar e haios asa...
34 cu elena alexandra