Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 4
roxx26 spune:
Buna dimineata!
ADRYIII, la multi ani! sa fii fericita si implinita pe toate planurile si sa ai o bebelina frumoasa, sanatoasa si cuminte!
DOLORESS, ne bucuram sa auzim vesti de le tine. Tinem pumnii in continuare sa fie totul bine pt mamica curajoasa!
CARMEN,ce-oi face tu oare la ora asta? Toate gandurile noastre bune sunt cu tine!
_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
vas spune:
Codruta.....CURAJ!!!!!!!!!!!!!!!!
Adryiii, LA MULTI ANI!!!!! SA FITI SANATOSI!!!!!!!!!!
Lucia, nici eu nu am dormit azi noapte deloc, de altfel nici bebe. Nu stiu ce nu ne/a convenit ca ne/am tot sucit cand pe dreapta cand pe stanga, cu perne sub picioare si degeaba. Acum vad ca bebe doarme, il simt asa usor prin burtica, dar eu am o greata!!!!
Au inceput si la mine contractiile BH, mai ales cand stau intinsa.
Sper sa nu/l deranjeze prea tare pe bebe.
Doloress, cel mai bun incubator e burtica ta...asa ca fa tot posibilul sa stea bebeica cat mai mult acolo. Fiecare zi conteaza pentru el. va pupam pe amandoi.
Eu sunt varsator, si chiar ma gandeam ca poate nasc pana in 21 febraurie sa fie si al meu print tot varsator.
29+
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
shubulina spune:
Andry,la multi ani,cu sanatate si fericire multa multa!!!
Doloress,ma bucur tare ca esti bine.Sper sa fii in continuare.
Io am disparut aseara ca magaru,ca ma luase o meleseala mama mama,asa sunt de cateva zile.
Azi is treaza de super dimineata,ca e zi de curatenie.Bine,io mai putin,soacra-mea si o femeie sunt bagate adanc in problema.
Pup toate fetele si sper sa primim cat mai curand vesti de la Carmen.
33+ cu
Vineeeeee!!! +/- 30 zile
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
roxx26 spune:
MAIMUTZICA, am verificat fisierul pe care l-am postat pe mail si e functional. Deci: clic dreapta pe link-ul ala, save as... Apoi dezarhivezi (poate depinde ce arhivator folosesti, desi in principiu ar trebui sa mearga oricare. Eu am arhivat cu Izarc). Si gata.
_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
catal_ina10 spune:
Andrii, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si implinita si sa te bucuri de o fetita minunata si cuminte !!!
34+ cu
bebelusi spune:
Neata fetelor, nu stiu nimic despre carmen, cand o sa aflu o sa va tin la curent.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
fetele voi in ce puneti tampoanle alea din vata pt spital????
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria
AMR 15 zile pana la marea intalnire
shubulina spune:
Mdea,deci asta vare a venit la curatenie e praf!!De o ora se chinuie la 3 geamuri!!Soacra-mea pe langa ea.Sper sa fiti p-aci azi,sa am si io cui ma plange,ca-mi vor manca nervii garantat.
33+ cu
Vineeeeee!!! +/- 30 zile
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
angieangie spune:
neata buburuze
Adryyy la multi ani fericiti!!!!cu multe impliniri si bebe sanatos si mancacios
doloressstai linistita sa stea bebe Kevin cat mai mult la caldurica,ne bucuram ca esti bine si ca ne mai dai vesti din cand in cand
HAI CARMEN MARIETA!!!!!
Angie +33
bebe jucaus
deea_sav85 spune:
Stiu ca scriu pe langa subiect dar cum fac sa apar si eu in lista de gravidute? Si daca nu as indrazni prea mult as dori si parola de la cont sa vad si eu burticute
31+ viitoare mamica de Radu Andrei