Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 20
dangabriela spune:
Felicitari, Carmen!! Sa va traiasca bebelina grasuna, sa fie sanataosa, sa va aduca numai bucurii!

FVL heterozigot, 33 de saptamani
Andrei
alinushali spune:
Buna fetele, asa cum am promis vin si eu cu urari de bine
Simo
, prin cate peripetii ai trecut ....offf....bebe Eduard o sa le stearga pe toate cu zambetul lui fermecator
Felicitari Carmen
pentru dolofanica mica
Poze bineinteles abia astept sa vad, bebelusi de Craciun ![]()
V-am pupacit fetele, eu va zic noapte buna , ca ma doare spatele tare 
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt
30 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bb
noi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
adryiii spune:
FELICITARI CARMEN
BINE AI VENIT PE LUME BEBELUSA ELENA!
Sa fiti sanatoase si voioase si frumoase!

34 cu
elena alexandra
florintunde spune:
Ariana;suna urat stiu

..dar mai bine trei zile injectii si dupa aceea tratament medicamentos...pneumonia nu-i de joaca...noii am f internati o sapt la spital..sanatate multa si optimismul e jumatate vindecare..nu uita!

Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
gabivalceanu spune:
A, voiam sa va zic apropo de apgar: am o prietena neonato care mi-a spus ca apgarul nu are nicio relevanta pentru evolutia de mai incolo... Ca e strict nota pt adaptarea din primele 5 minute. A nascut o prietena a mea un baietel frumos, grasun, apgar 10. Si in trei ore l-au mutat la terapie intensiva si i se degrada starea exponential... Noroc ca era de garda Stoichiteasca, din Polizu, mare doctor... Acum baiatul e un flacaus sanatos, dar 2 zile credea ca-l pierde... fara motive, cauze anume... Deci apgar nu e mare lucru.
Gabi
florintunde spune:
MOAMAAA!!!!!!FELICITARI CARMEN..ASTA DA FEMEIUSCA...VEDETI CE INSEAMNA SA FI FETITA?NOI TRAIM SI PE GHEATA! CICA FETELE SE NASC MAI USOR..SI AJUTA MAMICILE -GAZULICA MARE SI MUMOASA...SA TRAIESTI FERICITA,SANATOASA..BRAVA!!!!!!!

Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
Foxy-le spune:
FELICITARI CARMEN;BUN VENIT PE LUME BEBELINA ELENA
ARIANA - ii doresc multa sanatate fetitei (o sa vezi ca va fi bine, copiii sunt puternici). Si tu a grija de tine si de bebe din burtica. Stiu ce stari ai ca am trecut prin unele de genul 
Ce frumoasa e colaborarea asta intre odisei, intra mamici de la una la alta sa dea vesti..![]()
Ei, cine-i urmatoarea acum??? facem pariuri?
Iriunuka 
37
KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului 
monika_bt spune:
WAWWWW!!!
FELICITARI, CARMEN PENTRU BEBELINA GRASUNA!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
29+
Lorich spune:
da' de ce ma Tunde injectabil??? Sunt atatea antibiotice sirop acum!!! Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca nu mai e ca pe vremea noastra cand iti ciuruia curutzul cu penicilina. Acum, da, stiu cu ficatul cu alea-alea, dar ficatul se reface cel mai repede, iar cu un probiotic se anuleaza multe efecte sec si proaste ale antibioticelor. Plang momentul cand voi avea nevoie de injectabil al copii. Inca o data sanatate Ariana
Tunde deci..ca la nebuni..nu mai gasesc acc/flui...bine nici nu am fost in stare sa merg in multe locuri..oricum..nebunie, nu mi s-a mai intamplat; l-am rugat si pe tati, ca are o farmacie la el, la job. Oricum, cred ca Mario e bine acum, o s ale ai rezerva pt data viitoare. 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
35+