Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 19
ache spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian buna fetelor carmen a nascut, fetita are 3,820 kg, 55 de cm si apgar 10 mama de Carol (29.12.2008) si 9+ |
Felicitari Carmen!

Bine ai venit pe lume, Elena!

Noah
roxx26 spune:
CARMEN, FELICITARI!!
moaaammaa ce bebelina mare aveai tu in burtica...a stiut ea ca e mai bine sa iasa acum! Refacere rapida! Te asteptam cu drag acasa!!
_
BB e deja pe drum
Roxana
36+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
loutzy spune:
FELICITARI CARMEN!!!BINE AI VENIT BEBE ELENA!!!
sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii lui mami si tati.

Laura
35+ cu
AMR aprox 28 zile
ariana2005 spune:
Felicitari Simo! Bine ai venit pe lume bebe Eduard!
Felicitari Carmen! Bine ai venit pe lume bebe Elena!
ce surpriza placuta am avut cand am deschis calculator..bravo fetelor!
noi suntem bolnavioare, adica fetita mea..are pneumonie si de cateva zile n-am reusit sa inchid un ochi..sunt terminata de obosita si necajita bineinteles..tuseste foarte rau mai ales noaptea, nu doarme nici ea, nici noi, dar din pacate nici vecinii..asta e, incepem tratamentul cu antibiotic ca alta solutie nu avem, am lungit-o noi cateva zile dar din pacate nu a dat rezultate..
am fost ieri la eco..bebe e bine, creste si corespunde din toate punctele de vedere, speram sa fie bine pana la sfarsit..
cat despre mine, ce sa va spun am o stare ..oribila..la care se mai adauga si noptile de nesomn, deci va dati seama, tot plang, ma supar din orice..parca, Doamne fereste astept sa se intample ceva rau...cu cat se apropie mai mult termenul cu atat sunt mai amarata si mai pesimista, numai ..negru vad..
hai ca v-am zapacit..ma duc putin in urma sa vad ce s-a mai intamplat..
pe toate!
mami de Ariana (30.10.2005) si
31+cu
Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ache spune:
Ariana
, o sa fie bine, eu te inteleg.
e de la hormonii astia zapaiti de sarcina, si eu am stari din astea
multa multa sanatate

Noah
angieangie spune:
waww...ce bebelina grasunica
felicitari Carmen,sa va traiasca si sa va bucurati de ea

| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian buna fetelor carmen a nascut, fetita are 3,820 kg, 55 de cm si apgar 10 mama de Carol (29.12.2008) si 9+ |
Angie
+33
bebe jucaus
Lorich spune:
Ariana sanatate fetitei, nu e nimic mai rau decat sa ai copilasul bolnav; cu pneumonia nu e loc de negociat, nu mai merg apele in nas si alte leacuri babesti, trebuie actionat...am patit-o si noi o data, era leguma copilul. Of, sanatate multa si da-i cu antibioticul, trebuie sa ai incredere in pediatru. 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
35+
mamutz spune:
Felicitari Simo si Carmen! Bun venit Eduard si Elena, sanatate si viata frumoasa, sa va bucurati parintii si ei sa se bucure de voi pana la 100 de ani!![]()
Pup toate fetele
madalina_m spune:
Felicitari Carmen pt Bebelina sanatoasa si grasa!

33+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
florintunde spune:
BEBELU;ARE 62.mi se pare cam mare dar cand vine vremea s-o scot afara la o luna deja o s fie perfecti...sper
Vasilasanita/Loutzy;bravo gagici!felicitari pt bebe

Irinuka;cand faci baita..dai jetul de apa calda si lasi pana sa relaxeze tatuca si sa curga apa.nu fierbinte!..fin asa..masezi cu apa cu sapun pana se inmoaie galmele acelea tari/da sa bebe cat mai mult si mulge-te sa se elibereze sanii..altfel e jale...doale tale tale
Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen