Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ariana, sanatate! Va fi bine!
Cit priveste gindurile negre, nu se va intimpla nimic, doar retraiesti inconstinet anumite etape urite/triste din viata si ti-e frica. Dar nu se repeta! Si eu am momente din astea, si-apoi imi zic: dar altii n-au patit din juma din ce-am patit eu... care e probabilitata sa mi se intimple tot mie?!

PUP,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 142

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 15 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

FELICITARI CARMEN PT BEBELINA GRASUNA,SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURATI DE EA 1000 DE ANI
Pup si restul fetelor

ALINA 32+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

da' de ce ma Tunde injectabil??? Sunt atatea antibiotice sirop acum!!! Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca nu mai e ca pe vremea noastra cand iti ciuruia curutzul cu penicilina. Acum, da, stiu cu ficatul cu alea-alea, dar ficatul se reface cel mai repede, iar cu un probiotic se anuleaza multe efecte sec si proaste ale antibioticelor. Plang momentul cand voi avea nevoie de injectabil al copii. Inca o data sanatate Ariana

Tunde deci..ca la nebuni..nu mai gasesc acc/flui...bine nici nu am fost in stare sa merg in multe locuri..oricum..nebunie, nu mi s-a mai intamplat; l-am rugat si pe tati, ca are o farmacie la el, la job. Oricum, cred ca Mario e bine acum, o s ale ai rezerva pt data viitoare.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

DA MA DA AI PUNE BRANULA SI GATA...NU TREBUIE INTEPAT IN FUND DE 3 ORI P ZII...ISI FAC EFECTUL MULT MAI REPEDE SI NU-TI MANANCA STOMACUL...+MULTI COPII VARSA MEDICAMENTELE DE LA FLEGMA...SI ATUNCI?

aCUMA A STAT CUMNATA-MEA CU BEBE O SAPT...LA\ SPITAL FEBRA 39-40 IN FIECARE NOAPTE..ZINNAT FARA EFECT,CARE-I DESTUL DE PUTERNIC..DUPA TREI ZILE DE PENICILINA+GENTAMICINA LA BRANULA..A FOST NOU-NOUT

Lasa ca e ma ibine Mario ai dau numai sirop bio de patlagina..mersi pt efort oricum

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

fetelor, multumesc de incurajarisunteti toate niste dragute..

cat despre injectabil,..sper sa nu fie cazul niciodata, la cat sunt de miloasa, cred ca as muri...

facem tratament cu sultamicilina, antibiotic, aerosoli cu adrenalina dimineata si seara iar la amiaz cu bromhexin, biotics pentru refacerea florei intestinale si vit.c..speram sa treaca cat mai repede sa ne bucuram si noi de sarbatori,..de zapada..

iar despre retrairea unor momente horror din viata mea..incerc sa fiu tare dar cateodata ma depaseste situatia si mai cedez si eu,..doar sunt om nu stana de piatra..cu Dumnezeu inainte, cum o vrea El..

mami de Ariana (30.10.2005) si 32+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput