Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Buna dimineata fetite! Inca o zi si imi primesc stick-ul de net!
Da vad ca toate va plangeti de greutate. Eu ce sa zic am luat 11 kg pana in saptamana 20 si de atunci adica de doua luni si ceva tot la 75 de kg am luat, nu stiu cum ca burtica mea a tot crescut, e mare. Toata lumea ma intreaba ca de sarbatori nasc?! Nu stiu probabil s-a dus din corp pe burtica. Oricum ma bucur ca nu m-am ingrasat, probabil si din cauza ca fac cam 4-5 km pe jos in fiecare zi.
Ce nu-mi place e ca am fost la doctor ieri, unu la stomatolog ca mi-au aparut niste cariute, apoi la med de fam cu analizele de sange calciu la limita inferioara, deci nu prea e bine, si colesterol 224 adica peste limita 200 si trigliceride iar peste limita 165. Deci de sarbatori la regim fara dulciuri si fara chestii grase pana voi naste.
Se pare ca metabolismul meu este dat peste cap, nu ma simt foarte grasa, dar eu intotdeauna am avut colesterol 60 chiar foarte mic si trigliceride 80, nu inteleg cum am sarit asa cu acelasi regim alimentar, care intotdeauna a fost un pic exagerat la mine.
Ma rog mi s-a zis ca la 6 sap dupa nastere isi vor reveni. Sa speram.
Eu in sine ma simt foarte bine si foarte energica, doar ca un pic mai greoaie, dar in luna a 7 e deja normal.
DEEA incearca sa reduci miscarea macar pe cateva zile si eu am avut probleme in luna a 4-a , si am crezut ca vor continua pana la sf,dar am stat o perioada si nu am mai mers atata si a trecut de la sine.
Nu ai ce sa faci pentru durerea asta, este de la nervul sciatic, asa mi-a spus si cel mai bun ortoped de la noi din Cluj si soacra mea care e moasa, ea a avut o sarcina intreaga cu durerea asta, saraca mergea schiopatand. Lasa ca numai un pic mai avem si vin bebeii!

Feli cu Miriam in burtica 29 +

felicitas, colesterolul si trigliceridele e normal sa o ia razna in sarcina..mai ales in ultimul trimestru..nu cred ca e o problema din ce mi-a zis mie doctorul, cica sunt specifice sarcinii si revin la loc pe urma fara efort

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata fetele,

Yasmy foarte frumos carutul, sa-l stapaniti sanatosi si sa te tina cat mai mult si la al treilea daca o sa fie . Eu tocmai am vb cu sora mea din Italia si mi-a zis ca sunt multe multe oferte de carucioare la ei. I-am zis sa urmareasca, poate imi iau de acolo.

Deea deci ai absentat din motive de 'super bizi'. Esti iertata de data asta. Chiar ne gandeam toate ce-o fi cu tine de nu mai intri .

La noi e un ger afara..am iesit la 8 sa merg la analize si am cam inghetat desi m-am super imbracat..brrrr.

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Viss ti-am dat PM .

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Millie felicitari pt bebe sanatos. Dar nu ne zici si noua ce ascundea bebe intre picioare: surubel sau piersicuta ?

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

felicitas, asa cum a zis si miki, asa mi-a spus si mie med de fam: in sarcina creste colesterolul, si eu il am marit

dorinut@

miki, si eu m-am ingrasat in per alaptarii, dar dupa 4 luni incolo am inceput sa pun pe mine, asa ca acum vreau sa fac ceva in semnsul asta.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata,

anexa - nu te mai necaji din cauza dr. Am vazut ca colul a crescut de la 3,1 la 3,5 ai facut ceva in acest sens sau pur si simplu ?

BByasmi - felicitari pentru carucior, sa fie rezistent si sa va bucurati de el! Sa aveti plimbari frumoase!

Deea - La multi ani pentru printesa! Ai fost intradevar fff ocupata!!! dar cred ca v-ati si distrat

Viss - si tu ai probleme cu colul?propabil ai scris dar nu am retinut

am o rugaminte cum pot intra sa vad si eu burtici ?

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

viss, hai ca mai e putin pana iti vezi fluturasii

anaxena, te-am visat azi-noapte . mergeam la shopping si era si Maria cu noi

speranta2008, daca esti dispusa sa pui si tu poze cu tine, iti timitem parola pe pm

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Dorinut sint asa de zapacita,am avut impresia ca am spus.E tot o fetita cu codite

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Dorinut sint asa de zapacita,am avut impresia ca am spus.E tot o fetita cu codite

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+

Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. O sa-ti vina usor ca ai experienta deja in cresterea fetitelor

Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burticala mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Neata
Sint si eu prin zona ,am fost la morfofetala si in sfarsit m-am linistit ca bebe e bine si am aflat si ce se ascunde intre picioruse ,acum doar mai trebuie sa ne hotaram la nume.
Yasmi f.frumos caruciorul,sa-l stapaniti sanatosi.Pana la urma de unde l-ai cumparat?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 19+

Si ce este? Un baietel????????????

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput