Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Dorinut sint asa de zapacita,am avut impresia ca am spus.E tot o fetita cu codite

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+

Felicitari! Sa creasca mare si sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la termen!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ma bag sa fac cap nou, apoi plec la joaca

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumesc ,asemenea! .Da asa este

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor!

Nu mai fiti suparate cu kilogramele, ca ne apucam toate de zumba. Eu am facut si la inceputul sarcinii si imi place, intrucat e foarte antrenant.

Yasmi sa stapaneasca bebe sanatos caruciorul! Astea erau si culorile care mi-au placut cel mai mult cand m-am uitat si eu.
Daca vei gasi un regim de slabire compatibil cu alaptarea, sa mi-l dai si mie, ca in iunie voi nasa si trebuie sa fiu supla. Toata lumea imi spune ca voi slabi f repede, ca asa e firea mea, dar nu ma pot baza doar pe asta.

Eu retin apa fetelor, am laba piciorului si mainile umflate. Dl dr mi-a zis nu cumva sa nu mananc cu sare, doar sarea in exces dauneaza.

Madutza vad ca ai o stare mai buna, ma bucur. SI eu oscilez intre stari bune si proaste.

Strumphy ce program ai astazi?????/ Sper ca nu ai luat raceala de la sotiorul tau.

tuturor fara exceptie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput