Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Lavi foarte frumos carucuiorul.Sa-l satapaniti sanatosi..si tu si bebe.Vazusem modelul la Miniblu dar era mai scump...

Superrr

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata!

yasmi, este f frumos caruciorul, dar nu ziceai ca vrei unul mai deosebit..gen cu o roata inj fata..ceva in genul asta? Sa-l folositi cu placere! cat despre vene sparte, mi s-au spart cateva la cristi si asa au ramas, acum am vazut vre-o 3 vinisoare pe partea dreapta a burtii jos...asa o sa ramana

simo, lalely, hai nu mai va plangeti de kg, ca aratai f bine. Mai bine va interesati de pe acum de un regim de slabit compatibil cu alaptatul, de niste creme anti=celulitice bune.

deea, ma bucur sa mai aud de tine. Te-am dat lipsa mult timp si ti-am pus si absenta nemotivata, cu exceptia zilei de 14 . sa-ti traiasca printesa! is bafta azi la dr

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely multumim. am inteles ca la miniblu e 15 mil. si pe net, pe site-uri la fel. e 850-900 ron doar partea sport sau 1200 ron sport + scoica parca(deci 2 in 1). de asta am spus ca este un super pret. la 10 mil nu gasesti nimic ca sa contina atatea piese si caltativ, marca nemteasca.

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata mada, ba da vroiam.....dar ce vroiam eu costa prea mult..... buna ideea cu interesatul despre un regim de slabire compatibil cu alaptatul. o sa caut si eu.

eu ma imbrac, vreau sa ies la un pic de shoping pt mine de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

neata mada, ba da vroiam.....dar ce vroiam eu costa prea mult..... buna ideea cu interesatul despre un regim de slabire compatibil cu alaptatul. o sa caut si eu.

spor la shopping . Eu dupa ce nasc am gasit si o posibilitate de a face miscare "compatibila" cu cezariana . Dupa ce l-am nascut pe cristi n u putream sa fac abdomene ma durea op . Acum m-am hotarat sa incerc Zumba . Uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

yasmi, eu nu cred ca tu vei avea nevoie de regim de slabire..

eu nu pot sa ma gandesc la asta, prefer lapticul in detrimentul kg..cum nu mancam ( din lipsa de timp, oboseala si nu de kg) cum nu mai aveam lapte..trebuia sa ma hranesc bine, diversificat si cu multe lichide..din experienta stiu ca m-am ingrasat in perioada alaptarii
acum depinde de persoana, stiu ca sunt persoane care au laptic fara sa faca nimic..dar pt mine a fost un chin

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata!
-yasmi- foarte frumos caruciorul. sa fie trainic, si sa faca bebelul multe plimbari cu el
- madutza- da, si mie mi-ar place zumba asta. eu din cate m-am informat la gemenasi, nu prea o sa am probleme cu slabitul..o sa am cum sa-mi consum energia cu bebeii,si nici timp sa consum alimente nu prea o sa fie
- de azi intr-o saptamana , ma duc la eco sa verific colul.uite ca au trecut 2 sapt. de stat la pat, si mai am decat una, pana la eco

25 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Sint si eu prin zona ,am fost la morfofetala si in sfarsit m-am linistit ca bebe e bine si am aflat si ce se ascunde intre picioruse ,acum doar mai trebuie sa ne hotaram la nume.
Yasmi f.frumos caruciorul,sa-l stapaniti sanatosi.Pana la urma de unde l-ai cumparat?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata fetite! Inca o zi si imi primesc stick-ul de net!
Da vad ca toate va plangeti de greutate. Eu ce sa zic am luat 11 kg pana in saptamana 20 si de atunci adica de doua luni si ceva tot la 75 de kg am luat, nu stiu cum ca burtica mea a tot crescut, e mare. Toata lumea ma intreaba ca de sarbatori nasc?! Nu stiu probabil s-a dus din corp pe burtica. Oricum ma bucur ca nu m-am ingrasat, probabil si din cauza ca fac cam 4-5 km pe jos in fiecare zi.
Ce nu-mi place e ca am fost la doctor ieri, unu la stomatolog ca mi-au aparut niste cariute, apoi la med de fam cu analizele de sange calciu la limita inferioara, deci nu prea e bine, si colesterol 224 adica peste limita 200 si trigliceride iar peste limita 165. Deci de sarbatori la regim fara dulciuri si fara chestii grase pana voi naste.
Se pare ca metabolismul meu este dat peste cap, nu ma simt foarte grasa, dar eu intotdeauna am avut colesterol 60 chiar foarte mic si trigliceride 80, nu inteleg cum am sarit asa cu acelasi regim alimentar, care intotdeauna a fost un pic exagerat la mine.
Ma rog mi s-a zis ca la 6 sap dupa nastere isi vor reveni. Sa speram.
Eu in sine ma simt foarte bine si foarte energica, doar ca un pic mai greoaie, dar in luna a 7 e deja normal.
DEEA incearca sa reduci miscarea macar pe cateva zile si eu am avut probleme in luna a 4-a , si am crezut ca vor continua pana la sf,dar am stat o perioada si nu am mai mers atata si a trecut de la sine.
Nu ai ce sa faci pentru durerea asta, este de la nervul sciatic, asa mi-a spus si cel mai bun ortoped de la noi din Cluj si soacra mea care e moasa, ea a avut o sarcina intreaga cu durerea asta, saraca mergea schiopatand. Lasa ca numai un pic mai avem si vin bebeii!

Feli cu Miriam in burtica 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Felicitari MILLIE pentru ecografie si sa stapanesti sanatoasa caruciorul BB_Yasmi, e super cu de toate!

Feli cu Miriam in burtica 29 +

Mergi la inceput