Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

miki si lavi...deci nu retin apa ca nu sutn umflata..este slar, sunt doar o mamica care se ingrasa....

La fata, maini si picioare sunt neschimbata...dar in rest sunt trunchi..

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hai mah lalely, scumpa, nu exagera!!! esti asa slabuta poate doar asa te simti...ca de vazut eu nu vad unde!!

miki,

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Lavi pai hai ca-ti arat eu unde cand ajung acasa..totul se vede pe cantar....Pozez cantarul si va arat..Naiba sa le ia de kg..ca ma ucid...Nu am crezut niciodata ca ma voi ingrasa cu o viteza naucitoare..Poate lasi poza cu carutul sa-l vad si eu diseara cd ajung la munca..

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

lalely, da le las astea cu caruciorul. daca vrei sa vez acum iti dau un link de pe site de la ei. lasa burticuta cantarul.....si tu ca si anaxena, uitati va in oglinda ce bine aratati, ca nu se vad kg......

Mergi la inceput

Da..pune linkul...dar exact la model..cu culoare cu tot..
Eu pe Gmail pot intra abia acasa..

21+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gata> am pus 2 pozici.
lalely, eu imi dadeam seama ca am retinut apa la prima sarcina ca aveam mainile si picioarele ff umflate. acum vad ca nu am probleme inca.

F frumos carutul, chiar imi place...Cat spuneai ca a costat??Venele nu isi mai revin din pacate, sunt la fel ca vergeturile, odata facute raman...dar ma mir de tine ca ai facut la kilogramele tale putine...
Lalely, eu macar imi dau seama ca exagerez, seara cel putin am un discomfort imens ca ma doare stomacul de prea plin...nu mai stiu in ce pozitie sa stau sa-mi fie ine...Deci exagerez la greu...

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza
am intrat si eu repede, ca am drumuri, brr si e un frig...
iubitelor , poti sa retii apa si daca n-ai aparent picioarele sau mainile umflate rau, apasati-va cu degetul pe brat sau pe picior si daca urma alba ramasa se pastreaza, aveti apa in excces
yasmy, felicitari pt carucior...o sa ma uit si eu pe aici daca gasesc,
simo, nu fi supi, eu as vrea sa pot manca ce vreau chiar daca m-as ingrasa...pune-te in locul meu si e mai naspa sa sti...
lalely, parca intreba 69/11 e cap si pag cu regimul de diabetici, ma tot intrebati, si l-am pus sa tin minte...
fug
vb la pranz

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

simo, nu stiu cum naiba au aparut... ca aia spuneam ce se ntampla daca puneam iarasi 25 kg ??? caruciorul a fost la oferta 10 mil.

lalely, uite aici: http://www.hauckuk.com/buggys/condor/condor-all-in-one-126042.html exact acesta este si culoare si model

ailed, , pai la mine tot timpul cand apas ramane alb.... dintotdeauna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

neatza
am intrat si eu repede, ca am drumuri, brr si e un frig...
iubitelor , poti sa retii apa si daca n-ai aparent picioarele sau mainile umflate rau, apasati-va cu degetul pe brat sau pe picior si daca urma alba ramasa se pastreaza, aveti apa in excces
yasmy, felicitari pt carucior...o sa ma uit si eu pe aici daca gasesc,
simo, nu fi supi, eu as vrea sa pot manca ce vreau chiar daca m-as ingrasa...pune-te in locul meu si e mai naspa sa sti...
lalely, parca intreba 69/11 e cap si pag cu regimul de diabetici, ma tot intrebati, si l-am pus sa tin minte...
fug
vb la pranz

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

doamne nu imi vine a crede ca peste o saptamana intru si eu in luna a 8-a.... ce putin mai e!!!!! si gata cu burtica...:((

Mergi la inceput