Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina , multumesc, a fost o zi chiar usoara la scoala...putini elevi, mai mult pierdere de timp, asa ca am ajuns la timp sa-l iau pe Cristi.

Legat de mobila in Bucuresti, am o cunostinta care are o fabricuta( nu garaj) de mobila, daca te intereseaza iti pot da adresa de mail sau telefonul.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Fetelor ma bucur ca v-au placut lucrurile mele. Am facut blog doar pt a reusi sa le adun si sa scriu 2 3 cuvinte despre fiecare. Sunt incepatoare in ale blogului dar ma gandesc ca in timp ma voi bucura ca le-am adunat. Va pup cu drag pe toate!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna mamici!

Christina, lucrusoarele facute de tine sunt absolut superbe, esti foarte foarte talentata!

Erina, v-am admirat pozele de la serbare. Daria se pare ca s-a simtit foarte bine, arata superb in costumasul de Craciunita. Mi-a placut tare mult poze de familie, se vede ca sunteti o familie implinita si fericita! Iar David e dulce de tot, un mic Craciunel care va umple sufletul de bucurie,mi-a placut si poza in care e cu o jachetica roz. Si Filip e imbracat azi intr-o salopeta roz bombon, dar e mai calduroasa.Sa aveti un Craciun fericit !

Eu acum ma pregatesc de serbare. Am fost si mi-am cautat o rochie rosie, pana la urma nu am gasit una care sa-mi placa, si mi-am luat tot una gri dar cu un bolero rosu. Am ce am cu rohiile gri, am o gramada, dar tot gr imi cumpar.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica si o saptamana usoara! Bagat si eu ochiul repejor, ca ma pregatesc sa plec la serbare.

Multa sanatate bolnaviorilor!

Pupici multi gradinarilor si scolarilor care au avut serbari, azi e si randul nostru. Pregatit camerele, sa vedem cum ma invrednicesc dupa aceea sa va arat operele.

Noi am fost in weekend la Bran, ne-am distrat la zapada si...am mers la schi. "Am mers" se refera la toti mai putin eu. Cu alte cuvinte, ce incerc eu sa ma laud aici este ca am pus baiatul pe schiuri. Cu circ, plansete si nemultumire, dar pana la urma cand a fost vorba sa se intreaca cu mine care alergam pe langa el si instructoare a iesit bine la socoteala, incat se pare ca e pregatit sa fie "castigator" si weekendul viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Yaia, tu te dai la mine? De unde ai gasit atatea complimente pe cm patrat?

Nu te mai alinta, ca eu nu fac complimente ca nu am ce vorbi. Eu stiu ce zic. Uite-te in oglinda si gata! Am zis!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Romania a luat medalia de bronz la handbal feminin la Campionatul Mondial, bravo fetelor

Marta 35+ si Miruna (06.09.2007)

A fost fix European!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

puteti sa o votati pe Cristina Neagu cea mai buna jucatoare a anului pe IHF ...mai tarziu ca acum este blocat

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara

eu abia m-am strans pe acasa, azi am umblat toata ziua de jumate de ora am ajuns acasa sunt rupta, mai merg maine la dr pt verificare si gara nu mai ies din casa pana mai treb iar la doctor, am facut cumparaturile ca trebuie sa pun materia prima la dispozitie, anul asta dau "ordine" dupa pofte, mai intai soacrei si de joi apare si mama in peisaj , am cautat prin tot orasul niste covorase pentru un dormitor, nimic frumos nu am gasit ce era frumos nu se potrivea la dimensiuni si care erau la dimensiuni nu au fost pe gustul nostru, pana la urma cred ca o sa facem comanda de unele doar ca ni le aduc pe la anul cred, ca sunt ocupati cu sarbatoril, aproape am terminat si cumparaturile pt bb, mai am doar cosmeticele si pampi dar se ocupa sotul zilele astea ca sa nu mai am nici un stres

Erina mobila noastra este intradevar f ieftina, e de tranzitie, la cum scrie Miru peste tot si arunca prin casa cu diverse lucruri iar plastilina e asezata peste tot, stau fara nici o emotie si daca ne tine inca vreo 4 ani pana creste si baietelul o sa fim fericiti , la noi in casa bucataria a fost cea mai scumpa acolo ne-am gandit ca nu o schimbam in curand si ca merita una ca lumea, acum voi daca o luati pt o casa cu chirie si mobila o sa fie mutata nu merita multi bani ca la mutat toate se deterioreaza, succes sa faci alegera potrivita

Roxasteptam cu mare interes pozicile, felicitari micului schior

Marta 36+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

daca mai sunt intarziati fara brazi, noi am gasit f frumos la Hornabach la 75 de ron f des, ziceau ca nu mai au foarte multi si desi sunt silvicultoare de profesie nu stiu ce brad e cred ca e vreo specie ornamentala ca e cu tulpina groasa, crengi f dese si nu f inalt, e frumos foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

buna seara

Erina mobila noastra este intradevar f ieftina, e de tranzitie, la cum scrie Miru peste tot si arunca prin casa cu diverse lucruri iar plastilina e asezata peste tot, stau fara nici o emotie si daca ne tine inca vreo 4 ani pana creste si baietelul o sa fim fericiti , la noi in casa bucataria a fost cea mai scumpa acolo ne-am gandit ca nu o schimbam in curand si ca merita una ca lumea, acum voi daca o luati pt o casa cu chirie si mobila o sa fie mutata nu merita multi bani ca la mutat toate se deterioreaza, succes sa faci alegera potrivita

Marta sa stii ca pare scumpa. Eu as lua glossy si a voastra era lucioasa de aceea am intrebat.

Si in apt. nostru acum tot asa totul ieftin si de tranzitie, canapele durabile, usor de sters, mobila la fel, covoare de poliamida (pe cele de lina le-am pus la naftalina desi ar fi filtrat mai bine aerul).
Aici nu vrem sa schimbam nimic pentru ca s-ar putea sa il inchiriem daca vom pelca din tara.

Cred ca o sa ma abtin si iau ceva ieftin si acceptabil estetic. La vara avem oricum de investit la casa.

Felicitari pentru cumparaturile pentru bebe. Sfirsit de sarcina usor. Il asteptam pe baietel in ianuarie.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia dau PM, ideea e ca vrem ceva gata facut. Daca e de dat comanda avem Delta Design aici in Piatra Neamt.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput