Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)
Raspunsuri - Pagina 17
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Romania a luat medalia de bronz la handbal feminin la Campionatul Mondial, bravo fetelor![]() Marta 35+ si Miruna (06.09.2007) |
bravoooooooo fetelor
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Cred ca din acest motiv a fost asa liniste pe aici, va uitati la meci?????
Cecilia si
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui Roxali Buna scumpelor, am tras ceva si saptamana asta...pierdut documente, de doua ori la urgente, ptr mine nu ptr copilasi...gastrita si infectie urinara. Cand incepuse sa ninga , eu ma intreptam inspre camera de garda, dar fain ca dadusem peste acelasi doctor Mama lor de dureri de mijloc si burta, ca tot am bagat un derdelus si am pus si de un om de zapada(fara mocov si carbuni) Despre serbare, juniorul va avea cu toata scoala intr.o mare sala polisportiva , asa ca sa incapem cu toti si binenteles ca e deja cam plictisit de cate pregatiri a facut...ptr un baietoi activ sa stea sa cante e cam mult, l-am amenintat ca daca nu se concentreaza(filmez numai pe el La Sonia , nu se va face nik cu parintii(aici dar la sf anului sc), de fapt nici nu incapem, dar in schimb vor chema ceva artisti(doar 1 eurici)ptr ai distra si bineneteles Mosul(din partea sc tot) Luni copiloi nu merg la scoala din cauza zapezi, dar marti si miercuri aprofit din plin , ca tot sant in concediu medical Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze |
Tzantos sta-n ograda
Parca-i o minune
Omul de zapada
Cu ochi de carbune.
Dintr-un morcov nasul
Cusma-i o tigaie
Si-n jur la tot pasul
Mare harmalaie.
Coregrafie: pozitia drepti cu pieptul inainte!
aratam ochii, nasul, batem usor tzeasta
Ali, multa sanatate! Sarbatori minunate!
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui prisi Romania a luat medalia de bronz la handbal feminin la Campionatul Mondial, bravo fetelor![]() Marta 35+ si Miruna (06.09.2007) |
A fost fix European!
Gabriela77 spune:
Teodora, grozava povestea catre Mosul, cat despre poza cu Mihnea...minunata!

Felicitari!
Erina, ce frumosi au fost copiii la serbare, Daria asa de gratioasa, mi s-a parut chiar frumoasa costumatia!Si ce gradinita frumoasa aveti!
Cu Sara am admirat pozele si i-au placut asa mult. Azi am petrecut ziua amandoua, tati a fost cu Sofi la bunici, spre seara, m-a imbratisat si mi-a spus: Mami, sunt asa de fericita ca suntem doar noi doua!
, m-a miscat asa de tare, cata nevoie au si de noi full time, dar tu ma intelegi asa de bine
L-am admirat pe David, iti vine sa-l papi, e asa delicios si bucalat, sigur nu e de la noi costumul de mos, asa-i? Am cautat si eu pt Sofi, dar nu am gasit nimic frumos. Sunteti tare frumosi toti!
Ali, bie ai revenit cu vesti bune!
Alinus, mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris, cat a putut sa traga mititica...Si tu? Mai poti? Tare incercati ati fost
Danuta, hai la semnat condica!
Si Sara a agatat ceva, a facut febra 2 noti la rand, acum muceste si tuseste putin, nu pare imic grav, sper sa scapam usor.
Somn usor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Sabina Y, adorabile ingerasul si Craciunita!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
'Neata si o
calda.
Eu m-am delectat la cafeluta cu o craciunica si un craciunel minunat. Erina ai doi copii minunati, sunteti o familie frumoasa.
Cecilia si
Erina spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Erina, ce frumosi au fost copiii la serbare, Daria asa de gratioasa, mi s-a parut chiar frumoasa costumatia!Si ce gradinita frumoasa aveti! Cu Sara am admirat pozele si i-au placut asa mult. Azi am petrecut ziua amandoua, tati a fost cu Sofi la bunici, spre seara, m-a imbratisat si mi-a spus: Mami, sunt asa de fericita ca suntem doar noi doua! , m-a miscat asa de tare, cata nevoie au si de noi full time, dar tu ma intelegi asa de bine![]() L-am admirat pe David, iti vine sa-l papi, e asa delicios si bucalat, sigur nu e de la noi costumul de mos, asa-i? Am cautat si eu pt Sofi, dar nu am gasit nimic frumos. Sunteti tare frumosi toti! ![]() |
Draga Gabriela multumim. Daria nu a fost in apele ei. Pina la urma nu i-am mai dat rochita. A imbracat-o ieri cind i-am pozat.
Cit despre gradinita clasa e complet noua chiar si aripa din care face parte dar nu e nici pe departe la fel de moderna si frumos colorat cum am vazut la Cluj. Vom regreta educatoarele
, sper sa aiba noroc Daria la Bucuresti de educatoare bune.Tare dulce Sara
. Sanatate Sofiei
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Multumim Cecilia _o zi usoara la scoala tie si lui Cristi
.
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Mamici stiu ca aici gasesc idei si ajutor.
Unde gasesc corpuri de mobila simple pentru living din din MDF high gloss?
Trebuie sa mobilam livingul la Bucuresti.
Prisi parca la vi am zarit ceva frumos. Sa nu fie f. scumpe dar durabile.
Eu asa ma adrese de prin reviste dar vreau sa fie calitatea garantata.
Teodora cum e canapeaua noua? Multumiti? In cit timp onoreaza comanda?
Am fugit ca am pierdut o ora jumatate cu ochii pe Internet.
O zi cu spor si numai bine!!!
mamica Dariei
si a lui David

35+
si