Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Bine ai revenit Alinush. M-ai speriat cu vaccinarile. Ce a avut de tras si Iris!!!
Suntem in intirziere cu vaccinarile la David cit despre Prevenar 13 si noi vrem sa facem dar Daria tuseste acum.

Dupa ce ne mutam o vreme nu o duc la gradinita si sper sa avem ragazul necesar si starea buna sa il facem.

Alinkav vacanta frumoasa!

Gabitz l-am vazut pe Anul nou tare expresiv. ii sta bine cu ochelari.

Sabina Y. minunate printesele. Poza in care zimbeste Lisa e de vis iar Erika arata superb in rosu si are un par lunggggg.

Cecilia spor la gasit costum de ski. C&A, sau Takko sau mai degraba Dechatlonul cred ca au lucruri frumoase. Sa folositi cu drag saniuta.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

De la Takko am luat manusile si tot acolo am probat ieri, geaca am gasit, dar pantaloni nu...si nu am riscat sa le iau separat.....o sa mai caut zilele acestea, manusile le-am luat

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Buna seara dragele mele!
Sper ca sunteti toate bine (Kriss, Annisia), sanatoase(Sabina, Valentina sper ca e valabil si pt voi?) cu puiutii din dotare, deja gradinari cu experienta. Burticile dospesc la caldurica? Prisi, Emma, Nana,ce putin mai aveti...Si fina mea va naste fetita la inceputul lui februarie

Sunt pe dinafara, nu mai reusesc sa va citesc de ceva vreme, insa gandul l-am indreptat mereu inspre voi. La noi a inceput 'acea' chiraiala continua, unele dintre voi stiu despre ce vorbesc.

Poznasul e turat mereu,super gelos pe sorasa, mereu ne cearta daca nu folosim tonul potrivit/ii aruncam priviri dure (si zau cateodata nici nu-mi aud vocea in zarva lor). Ieri, la serbare a facut o super scena cu bocete. L-au trezit din somn ca sa ii costumeze, apoi au urcat in sala de la etaj, unde asteptam noi-parintii in semi-intuneric, ascultand colinde. Piticii si-au incurcat locurile - moment in care au inceput sa o zbugheasca spre parinti . Pe Teo nu l-au mai putut desprinde de tati, era pus pe plans si cearta, ma ruga mereu sa o cert pe doamna L ca a tzipat la el. Si-a revenit pe final, cand au impartit clopoteii pt uret. Apoi si-a dat in petic cand a venit Mosul. A primit darul printre primii, a multumit, s-a intors mai apoi la microfon si a spus poezia, a intrerupt pe mosul de 3-4 ori ca sa-l intrebe diverse (de unde a venit, cu ce, cati ani are)
De la Mos Craciun a cerut doar un trenulet 'Hiro vechi si ruginit' (prietenul lui Thomas din filmul 'Hiro of the railway'). L-am gasit in SUA, pe ebay
Alaturi de tren a primit si 2 masini pe care le-a ignorat complet.
Pt serbare am convenit cu mamicile sa platim un profesionist pt filmare si fotografii, inca nu am primit discul.

Doris... nu am luat-o la serbare, ca as fi gasit-o in varful bradului. Mai mult mi-a fost teama de virusi &.
Pisicuta s-a transformat in maimutzica, la pozne e cot la cot cu fratesu. E geloasa rau daca ma vede ca il iau in brate/ dragalesc pe teo.
Sabina : 1 an, 2 luni si 23 de zile.
Pe 25 nov Doris a supt ultima oara san, , a supt cu 3 zile mai mult decat teo. Asa a fost sa fie. Cu o luna inainte de a o intarca am terminat tratamentul pt pneumonie, era super slaba(scazuse de la 9600 la 9300 apoi la 8900 g), anemica rau - hgb 9,3, asa ca dr ne-a indicat lapte imbogatit cu fier.

Intre timp am vaccinat-o, in aceeasi zi a facut si anti hepB si Pentaxim, asta a fost decizia dr de familie, ar fi trebuit sa ma opun, era la scurt timp dupa boala. A facut reactie urata la Pentaxim, cu picior indurat si inflamat pe o portiune cu diametrul de 10 cm! Practic ii cuprinsese 2/3 din coapsa. Nu o sa uit prea curand. Am trecut prin zile si nopti de cosmar, in care am rasfoit forumul in disperare. Saracutza a stat nonstop cu gheata si pansament ocluziv cu galbenele la piciorus, si ziua ii infasuram punga de gheata in batista si i-o fixam de scutec si de pantalonas. A fost cumplit, m-am gandit la toate nenorocirile.

Dr de familie a cerut sa o vada zilnic, dimineata ne suna sa vada cum mai e. I-as fi legat dr un bolovan de gat

Apoi s-a mai imbolnavit inca o data rau , o amigdalita pultacee, raceli si muci fara numar, abia ce am ratat la mustata inca o pneumonie. Vreau sa-i fac Prevenar 13. A mai facut cineva sunt reactii adverse? Va fi oare o solutie buna pt Doris? Poate mai scapam de racelile astea urate.

Mi-am amintit de Yanissa, ce cumplit a fost pt ea si Mara.Of of! Sanatate

Am tras-o si noi in oct cu o pneumonie virala, a fost horor, cu internare si cortizon in prima zi. Doar ca la noi nu au senzor pt nivelul de oxigen, si nici tubulet cu O2, si sunt convinsa ca era scazut rau pt ca se sufoca, insa cortizonul acela a facut minuni. Of, ce crima pt creiarasul ei.

Acum a recuperat binisor Doris, are 10,1 kg,(la 1 an si 3,5 luni) e lunga dar mai implinita si mai viguroasa.

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

sanatate multa, prin cate ati trecut......

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

A incarcat poze,pentru cine are timp sa se uite:
http://picasaweb.google.com/Sabina.Yamamoto8/UntitledAlbum07?authkey=Gv1sRgCMjn6vSf2qTOkgE#

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

superbeeeeeeee

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

buna seara.
eu, restanta, ca deobicei, deh...cineva trebuie sa ia si primul loc din coada, nu?
nu am citit decat pe sarite,asa ca nici macar nu ma prezint la extemporal.
eliza e bine dupa operatie, sper sa fie tot asa si in continuare.
mandarinuta - la multi ani, sanatate si numai bucurii alaturi de puii tai.
stef a avut azi serbare, daca doriti sa vedeti cum arata anul nou....
http://community.webshots.com/album/579322709CaLtIc?vhost=community
in rest, asa cum ne stiti...eu grasa si frumoasa...si copiii niste scumpi.
va pup dulce.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

superb baiat ai,auzi la el.... inconjurat numai de fete.....

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna scumpelor,
am tras ceva si saptamana asta...pierdut documente, de doua ori la urgente, ptr mine nu ptr copilasi...gastrita si infectie urinara.
Cand incepuse sa ninga , eu ma intreptam inspre camera de garda, dar fain ca dadusem peste acelasi doctor

Mama lor de dureri de mijloc si burta, ca tot am bagat un derdelus si am pus si de un om de zapada(fara mocov si carbuni)

Despre serbare, juniorul va avea cu toata scoala intr.o mare sala polisportiva , asa ca sa incapem cu toti si binenteles ca e deja cam plictisit de cate pregatiri a facut...ptr un baietoi activ sa stea sa cante e cam mult, l-am amenintat ca daca nu se concentreaza(filmez numai pe el) nu vine nici Mosu, nici Craciunita(nu crede , dar tot spera)
La Sonia , nu se va face nik cu parintii(aici dar la sf anului sc), de fapt nici nu incapem, dar in schimb vor chema ceva artisti(doar 1 eurici)ptr ai distra si bineneteles Mosul(din partea sc tot)

Luni copiloi nu merg la scoala din cauza zapezi, dar marti si miercuri aprofit din plin , ca tot sant in concediu medicalsa fac tot ce se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Annisia esti o adevarata doamna...credeam ca iti vine mai usor sa dai sfaturi la altii , dar vad ca m-am inselat mult...bravos

SabinaY ma bucur ca ai pus linkul , ca eu nu pot intra mereu pe contul comun...Craciunita si ingerasul alb sant delicioase

Ceamica nici sa nu-l mai recunsc pe baiat...se vede ca am ramas in urma rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dragutelor
sper ca a fost un weekend pe cinste pentru toata lumea

Alinkav vacanta placuta, relaxare si distractie maxima

Gabi tare dragut Anul Nou , ma bucur sa aud ca Eliza e bine, de fapt nici nu trebuia altfel

Sabina Y ce dragute sunt papusicile

Roxali multa sanatate si ai grija de tine, sa te faci bine pana la sarbatori si profita de medical sa te odihnesti

Marta 35+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Alinush off cate au mai fost si pe la voi, bine ca s-a terminat cu bine, saracuta mamarutza ce o fi suferit

Mergi la inceput

Romania a luat medalia de bronz la handbal feminin la Campionatul Mondial, bravo fetelor

Mergi la inceput