Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Mandarinutza !
Sa fii fericita alaturi de puii tai scumpi si de tati !

Scuze, ieri nu am apucat sa postez...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bravo, mami de Mihnutz, te felicit ca te-ai mobilizat asa frumos anul acesta ! Pupam baiatul scump si cuminte, l-am admirat in ziar !
Asteptam la anul o poveste in 4

Vedeti ca diplomele on-line de la Evz au o greseala : au scris 'unul dintre copii cuminti' in loc de 'copiii'
Sper ca pe cele tiparite, care sosesc prin posta, sa fie corect scris.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy,da, diplomele tiparite sunt cu greseala...eu nu am reusit sa o corectez.

Erina, sper sa nu fie nimic cu Daria, oricum preventiv, sanatate multa. Astept pozele de la serbare..si la noi s-a intamplat la fel, initial acasa am spus ca aparatul meu avea ceva, dar si celelelalte mamici au facut la fel...prea departe si nu prea aveai cum sa te apropii. Filmul facut de tati a iesit mai ok.

Noi am fost sa cumparam costumul de schi, dar erau prea fixi pantalonii...asa ca maine o luam de la capat....in schimb am luat saniuta si acum baiatul o incearca....in rest am muncit toata ziua si parca nu se mai termina.

Aaaaa luni mergem la gradi, cu pachetel pt masa de dimineata, la pranz o sa-l iau, m-am invoit o ora...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna seara dragele mele!
Sper ca sunteti toate bine (Kriss, Annisia), sanatoase(Sabina, Valentina sper ca e valabil si pt voi?) cu puiutii din dotare, deja gradinari cu experienta. Burticile dospesc la caldurica? Prisi, Emma, Nana,ce putin mai aveti...Si fina mea va naste fetita la inceputul lui februarie

Sunt pe dinafara, nu mai reusesc sa va citesc de ceva vreme, insa gandul l-am indreptat mereu inspre voi. La noi a inceput 'acea' chiraiala continua, unele dintre voi stiu despre ce vorbesc.

Poznasul e turat mereu,super gelos pe sorasa, mereu ne cearta daca nu folosim tonul potrivit/ii aruncam priviri dure (si zau cateodata nici nu-mi aud vocea in zarva lor). Ieri, la serbare a facut o super scena cu bocete. L-au trezit din somn ca sa ii costumeze, apoi au urcat in sala de la etaj, unde asteptam noi-parintii in semi-intuneric, ascultand colinde. Piticii si-au incurcat locurile - moment in care au inceput sa o zbugheasca spre parinti . Pe Teo nu l-au mai putut desprinde de tati, era pus pe plans si cearta, ma ruga mereu sa o cert pe doamna L ca a tzipat la el. Si-a revenit pe final, cand au impartit clopoteii pt uret. Apoi si-a dat in petic cand a venit Mosul. A primit darul printre primii, a multumit, s-a intors mai apoi la microfon si a spus poezia, a intrerupt pe mosul de 3-4 ori ca sa-l intrebe diverse (de unde a venit, cu ce, cati ani are)
De la Mos Craciun a cerut doar un trenulet 'Hiro vechi si ruginit' (prietenul lui Thomas din filmul 'Hiro of the railway'). L-am gasit in SUA, pe ebay
Alaturi de tren a primit si 2 masini pe care le-a ignorat complet.
Pt serbare am convenit cu mamicile sa platim un profesionist pt filmare si fotografii, inca nu am primit discul.

Doris... nu am luat-o la serbare, ca as fi gasit-o in varful bradului. Mai mult mi-a fost teama de virusi &.
Pisicuta s-a transformat in maimutzica, la pozne e cot la cot cu fratesu. E geloasa rau daca ma vede ca il iau in brate/ dragalesc pe teo.
Sabina : 1 an, 2 luni si 23 de zile.
Pe 25 nov Doris a supt ultima oara san, , a supt cu 3 zile mai mult decat teo. Asa a fost sa fie. Cu o luna inainte de a o intarca am terminat tratamentul pt pneumonie, era super slaba(scazuse de la 9600 la 9300 apoi la 8900 g), anemica rau - hgb 9,3, asa ca dr ne-a indicat lapte imbogatit cu fier.

Intre timp am vaccinat-o, in aceeasi zi a facut si anti hepB si Pentaxim, asta a fost decizia dr de familie, ar fi trebuit sa ma opun, era la scurt timp dupa boala. A facut reactie urata la Pentaxim, cu picior indurat si inflamat pe o portiune cu diametrul de 10 cm! Practic ii cuprinsese 2/3 din coapsa. Nu o sa uit prea curand. Am trecut prin zile si nopti de cosmar, in care am rasfoit forumul in disperare. Saracutza a stat nonstop cu gheata si pansament ocluziv cu galbenele la piciorus, si ziua ii infasuram punga de gheata in batista si i-o fixam de scutec si de pantalonas. A fost cumplit, m-am gandit la toate nenorocirile.

Dr de familie a cerut sa o vada zilnic, dimineata ne suna sa vada cum mai e. I-as fi legat dr un bolovan de gat

Apoi s-a mai imbolnavit inca o data rau , o amigdalita pultacee, raceli si muci fara numar, abia ce am ratat la mustata inca o pneumonie. Vreau sa-i fac Prevenar 13. A mai facut cineva sunt reactii adverse? Va fi oare o solutie buna pt Doris? Poate mai scapam de racelile astea urate.

Mi-am amintit de Yanissa, ce cumplit a fost pt ea si Mara.Of of! Sanatate

Am tras-o si noi in oct cu o pneumonie virala, a fost horor, cu internare si cortizon in prima zi. Doar ca la noi nu au senzor pt nivelul de oxigen, si nici tubulet cu O2, si sunt convinsa ca era scazut rau pt ca se sufoca, insa cortizonul acela a facut minuni. Of, ce crima pt creiarasul ei.

Acum a recuperat binisor Doris, are 10,1 kg,(la 1 an si 3,5 luni) e lunga dar mai implinita si mai viguroasa.

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

La multi ani Mandarinutza! Multa sanatate si tot ce iti doresti!

Va las "minunatiile" care v-am promis ca o sa le arat Le-am adunat aproximativ toate(mai am de fotografiat si adaugat) insa in mare astea sunt. Enjoy! http://duemani.blogspot.com/

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Cristina,foarte frumos!CE lucruri frumoase ies din manutele tale!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Am citit despre sarbarile la gradi.Ma bucur ca a fost bine.
Am avut si noi serbarea ieri.Poze nu avem,primim de la gradi.Dar le-am facut eu inainte de plecare.
Erika a fost Craciunita,Lisa ingeras.Incerc sa pun o poza.

Erina sper caDaria sa fie bine.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

sabinutza...am primit felicitarea, esti o dulceeee! te iubesc mult!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Ma bucur ca a ajuns in timp

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Alinush sanatate,prin cate ati trecut dragii de voi.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

A incarcat poze,pentru cine are timp sa se uite:
http://picasaweb.google.com/Sabina.Yamamoto8/UntitledAlbum07?authkey=Gv1sRgCMjn6vSf2qTOkgE#

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

A incarcat poze,pentru cine are timp sa se uite:
http://picasaweb.google.com/Sabina.Yamamoto8/UntitledAlbum07?authkey=Gv1sRgCMjn6vSf2qTOkgE#

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

ce dulci sunt!
sa fie sanatoase si sa creasca mari.pupici.

Mergi la inceput