Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

La multi ani, Mandarinutza! Sa ai parte de tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani, Mandarinuza!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Nu am mai intrat demult pe aici, insa nu inseamna ca nu suntem bine.Am avut si noi la gradi petrecere de Mos Nicolae-zilele gradinitei si marti am avut serbarea de Mos Craciun, iar Ale a spus versurile si a fost destul de detasata de prezenta Mosului.Acum asteapta pe cel de maine de la mine de la job; ce-i drept s-a cam invatat cu cadourile lasate si la mama, la tata, la buni 1, 2...
Cu taica-su am stabilit sa o ia miercurea de la gradi si sa o duca el a doua zi dimineata, o zi in weekend cu el si un weekend intreg pe luna incepand de la anul. Pana acum toate bune si frumoase, nu ma mai complic cu alte discutii ca nu am cu cine. A fost si ramane un frustrat si ma considera vinovata pe mine si pe parintii mei de absolut tot,imi mai reprosa diverse etc asa ca satula de toate acuzatiile i-am zis ca da, eu sunt vinovata de tot daca asta il face sa se simta mai bine si gata s-a potolit.Are si el o relatie cat de cat serioasa, dupa cum se pare, prietena lui a divortat acum 3 saptsi stau impreuna la el de mai multe luni.Din ce am inteles de la Ale se poarta frumos cu ea tipa si e multumita ca petrece timp cu tati.
Cat despre relatia mea merge bine, el se intelege bine cu Ale, insa nu prea iesim/avem activitati in 3, in ultimul timp. Ea il cauta cand ajunge acasa, vorbesc, dar se poate si mai bine. Am incercat sa ii explic cat se poate situatia, ca sunt prietena cu tati, ca il iubesc pe tati dar pe F.mai mult, si ca e iubitul meu. Zilele trecute dupa serbare, cand a asistat si taica-su, la sfarsit cum nu ne mai vazuse demult impreuna, Ale m-a intrebat in gradinita daca acum il iubesc mai mult pe tati.Nu stiam cum sa ii raspund, mai ales ca taica-su era langa.Vazand ca ezit, fata mi-a zis ca vrea ca F.sa plece, ca nu il mai vrea.I-am raspuns in soapta ca il iubesc pe taica-su putin si pe F. mult..pe drum spre casa, tati ne-a condus pana in fata portii si pe drum ea iar m-a intrebat de ce am doi baieti, pe F. si pe tati. I-am explicat inca odata acasa, insa cine stie ce o fi in capusorul ei..
Intre timp, acum 2 sapt am primit de la F.un inel..am acceptat, insa nu ne grabim, mai ales eu:)
Si daca va era dor de noi..

Cristina, mamica de Alessia Stefana

o printesa superba

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani Mandarinuta,sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi, iar "comorile mici" de langa tine sa-ti aduca numai bucurii. Petrecere frumoasa si un buchet mare de de la noi.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

pt cine vrea sa faca diplome acasa avem aici link http://diploma.evz.ro/
succes

Marta 35+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Multumesc mult mult de tot pentru urari! Va pupacesc pe toate, sunteti cele mai dragute, ca de obicei!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Extrem de rapid intru ca sa urez LA MULTI ANI harnicutzei mami Mandarinutza!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita 1000 de ani cu multe impliniri alaturi de minunatii tai scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Luy, ca ai intrebat de reteta de prajitura cu morcovi:

Prajitura cu morcovi

300g faina
1 lingurita de scortisoara (optional)
1 lingurita rasa de praf de copt
1 varf de cutit de bicarbonat de soda
150g zahar brun
3 morcovi medii razaliti mediu
250ml ulei vegetal
3 oua batute usor
Zahar vanilat sau esenta de vanilie (1 lingura) (optional)
Nuci sau stafide pt decorat
250g branza Philladelphia, coaja de lamaie, suc de lamaie si zahar pudra pt crema

1. Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se unge cu ulei o tava si se tapeteaza cu hartie gresata.
2. Se cerne faina, se adauga zaharul, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul de soda si se amesteca.
3. Separat se bat ouale, se adauga morcovii si uleiul, se amesteca si se toarna peste ingredientele celelalte. Se amesteca usor si se toarna in tava. Se acopera cu hartie gresata ca se maroneasca prea tare.
4. Se coace 1h 15’ sau pana o scobitoare iese curata.
5. Se lasa in tava 10’ apoi se acoate pe un dog si se lasa la racit.
6. Cand e complet racita se pune crema si se decoreaza cu nuci si/sau stafide etc.

Crema: branza Philladelphia sau alta branza crema similara (la temperatura camerei) se bate cu mixerul si se adauga zaharul brun in ploaie. Se mai poate adauga 1 lingura de esenta de vanilie, coaja de lamaie si 1 lingurita de suc de lamaie. Zaharul se poate face pudra ca sa se incorporeze mai bine. Se intinde pe prajitura si se lasa putin rustic. Se decoreaza si POFTA BUNA!

La ocazii eu dublez cantitatile (dar ulei nu pun asa de mult, doar 1.5 cantitatea) si o fac in tava dreptunghiulara, ca se taie si serveste mai usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mandarinutza, citrica noastra cea mai dulce, sa traiesti, sa infloresti, o mie de ani sa te bucuri de copii tai minunati!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yaia, tu te dai la mine? De unde ai gasit atatea complimente pe cm patrat? Ia sa il trag de urechi pe nenea asta, ca el nu-mi spune atatea lucruri frumoase. Hiii, m-am prins, ma tu vrei sa ne unim averile!
Cat despre aia cu *scula pe bascula* e doar o alta expresie idioata de-a mea. Doar nu ma crezi asa trulica sa-mi exprim doleantele metrice pe forum... Si dupa ilustra broderie a doctorului am ramas si mai si decat eram oricum, asa ca mie mi-ar trebui o motocicleta asa, cel mult un Tico. Hihihi...
Va pupic. Imi e dor de voi si as vrea sa bagam o intalneala de pomina undeva-candva-cumva.

Roxule s-a marcat. Saptamana viitoare tragem o betie de cuvinte, sa ne mearga vorba. De miercuri incolo e dezlegare la limba.

Weekend placut pentru toti membrii frumoasei familii posesoare de papanashi! Ma duc sa ma revergorez ca mai tarziu am o sedinta foto prelungita. Hihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput