Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)
Raspunsuri - Pagina 12
Erina spune:
Sunt pe o fugaaaaaaaaaaa da tot zic.
Superba Alessia! Are un chip minunat!!!!
Ceamica, sa vezi cum imediat renunta la pampers. Cred ca e tare dulce asa peltic!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia El cica pai pe strada asta la cine putea sa vina o masina ca asta? MI-a fost o rusine, nu va inchipuiti. De atunci, de cate ori apar cu o masina mai asa, il rog pe pretenar sa ma lase mai la vale, sa nu zica lumea cum c-as fi altceva... Deci clar unul cu Lamborghini nu e de mine. Sa stea la pitzi, ca e plin bulevardul de ele. Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |

O fata frumoasa si aranjata va atrage atentia intotdeauna chiar daca te dai jos din masini straine sau dintr-o dacie . Vecinul tau are o pb si punem pariu ca si daca vine cineva cu un opel sau sandero, tot la tine o sa sune si tot replica asta o s-o aiba !
Iti doresc sanatate , sa apara EL dar mai ales sa fiti voi doi fericiti - Yanisucu si cu tine

p.s. crezi ca o consiliere pt Yanis ar prinde bine ?
ceamica spune:
Erina
sa ai spor in toate ! lasa nervii ca nu sunt buni
, zise eu care iau foc imediat
A nins in sfarsit si la noi , e asa frumooos !
Si-a ales Mandarinuta ziua 
Pelticul doarme acum asa ca m-am lipit de tastatura
Luy ai doua craciunite ravisante 
(Eram convinsa ca am scris
)
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui kriss79 Si daca va era dor de noi.. |
Este absolut minunata domnisoara!

Si ma bucur ca sunteti bine!
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui prisi http://www.evz.ro/detalii/stiri/mihnea-are-colectie-de-diplome-de-la-mosu-915962.html de savurat la cafeaua de dimineata bravo Mihnea Marta 35+ si Miruna (06.09.2007) |
Super! Bravo Mihnutu scump foc!Bravo si mami, acum inteleg de ce nu raspunzi la telefoane, ca lucrezi la fratiorul lui Mihnea. Pai spune asa doamna, ca nu mai insist atata.
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Super! Bravo Mihnutu scump foc!Bravo si mami, acum inteleg de ce nu raspunzi la telefoane, ca lucrezi la fratiorul lui Mihnea. Pai spune asa doamna, ca nu mai insist atata. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |

Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
buna dragi mamici,
Mandarinuza La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita 
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Kriss ma bucur ca a iesit soarele si pe strada ta, pupici elegantei domnisoare
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
La noi la tara e un peisaj superb, de vis, bine ca am maturat de 2 ori terasa si nu se vede asta e partea a2a,oricum nu ma mai agit, parca incepe sa miroase a sarbatoare
, azi am facut niste saratele as fierbe niste vin sa miroase bine in casa, dar cine sa-l bea ca tati e in deplasare...
Miru era entuziasmata ca ninge ca vrea om de zapada, poate facem diseara cu tataie cand vine de la gradi, si cauta stelute de gheata pe fereastra ca asa a zis doamna la gradi ca iarna vine cu stelute
, oricum am pregatit saniuta pt azi
ca de maine se mai incalzeste si sa nu ratam momentul ![]()
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)

Mandarinutza