Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 2
strumphitza spune:
mi-am facut pozici la burtica, desi sunt cam nedusa la baie de vreo 2 zile si am o pozica cu vergeturile , de acum incepe sa se crape, nu stium ce sa ii fac sa le opresc... am renuntat la dulce, nu mai pun gura pe dulce si mancat seara, i-am spus si lui Nick aseara sa nu mai indrazneasca sa cumpere dulce ca daca am, dau tarcoale pe la dulapuri si zic nu mananc mult dar uite ca se vede deci nu mai cumpar nimic si daca il prind ca el nu se tine de cuvant, jar mananca
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
cris am vazut ca tu ai iphone......de unde iti "iei" ringtonurile??
mami de fetita cu codite 3+ si s30
bb_yasmi spune:
strumf eu te inteleg perfect cu vergeturile.... offff mama lor.....insearca sa bei multttaaa.,...multaaaa apa pt hidratare!! si creme cat mai grase, uleioase.. la mine au aparut in luna a8-a spre fnal si pana la finalul lunii a 9-a s au extins ca naiba :(((((((
burtica a crescut maree....
alina.n spune:
anaxena burtica ta este tare draguta, arati ff sexy mami
mami de Naty (10.04.2009) si 31+ cuAlex
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi intrebare: cate dintre mamicutele/burticutele care stau la bloc folosesc baby phone?? multumesc. mami de fetita cu codite 3+ si s30 |
eu
alina.n spune:
Am pus poze pe Picassa cine vrea sa vada...
Nu le las mult
bb_yasmi spune:
alina, mie mi-a parut tareee rau ca nu am avut la iasmi....chiar si acum mai aveam nevoie......seara ne uitam la cate un film, cu sonor mai tare, mai trebuie sa inchidem usa si nu o aud daca ma striga (bine ca vine ea oricum ) sau mai avem "activitati" si la fel ......
acum a avut socrela pe lista un interfon chicco
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Am pus poze pe Picassa cine vrea sa vada... Nu le las mult mami de Naty (10.04.2009) si 31+ cuAlex |
sunt mai mult cu Naty decat cu burtica . sa creasca mari si frumoase (pitica si burtica)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana
AMR 9 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
Alina ce printesa ai tu acolo...s-a nascut cu par,nu??ca e luung!!burta mi se pare ca a crescut,dar tre sa faci poza la burtica goala ca sa comparam...asha imbracata pare mareeeeeee
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina.n spune:
strumf am vazut burticul, creste mare si frumos odata cu printesa evident, vergeturi...asta avem si noi ,nu mai conteaza acum bb sa fie sanatos