Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 3
scrish spune:
yasmi eu merg majoritar pe ringtoneurile lui, mi se pusese pata mai demult pe niste melodii si mi le-a facut sotul, le-a luat de pe net si le-a facut cu un program, habar n am, dar il intreb diseara cand ajunge acasa si iti zic! eu am revenit insa la cele initiale pentru ca le aud mai bine din geanta...
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
alina.n spune:
Mada dap pai nu am facut multe ce sa pozez la burta,una si gata
Yasmi Chicco am si eu si e ff bun din 2005 e functional caci l-a folosit si nepotica din Italia,eu stau in alta camera fara stres ,daca se trezeste bb ma anunta aparatul
mami de Naty (10.04.2009) si 31+ cuAlex
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Am pus poze pe Picassa cine vrea sa vada... Nu le las mult mami de Naty (10.04.2009) si 31+ cuAlex |
eeeuuuu....euuuuu prima!!!!
am fugit!!!!!
EDIT: nu a fost trimis mesajul la timp:))))))
alina ai printesa frumoasa foc!!! parca seamana cu tine, nu??
s burticaaaa e frumoasaaa!!!
mami de fetita cu codite 3+ si s30
alina.n spune:
anaxena da s-a nascut cu par era bruneta si acum e blonda.., si da are parul lung desi am mai tuns-o eu de cateva ori.
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui scrish yasmi eu merg majoritar pe ringtoneurile lui, mi se pusese pata mai demult pe niste melodii si mi le-a facut sotul, le-a luat de pe net si le-a facut cu un program, habar n am, dar il intreb diseara cand ajunge acasa si iti zic! eu am revenit insa la cele initiale pentru ca le aud mai bine din geanta... s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
cred ca e vb de itunes.
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui alina.n anaxena da s-a nascut cu par era bruneta si acum e blonda.., si da are parul lung desi am mai tuns-o eu de cateva ori. mami de Naty (10.04.2009) si 31+ cuAlex |
alina, iasmi a fost bruneta, apoi roscata acum e blonda
alina.n spune:
yasmi merci
pai vad ca voi ati incercat toate culorile
strumphitza spune:
yasmi, offf daca nu as fi asa inconstienta, am inceput sa ma dau in fiecare zi cu crema, de vreo 2 sapt asa dar tot vad nu e bun, trebuia sa ma dau constant de la inceput dar na ce sa-i faci daca sunt incapatanata si cu capu in nori am ulei de migdale cumparat de vreo luna si ceva si nu am inceput sticluta inca, desi am dat o gramada de bani pe ea , o sa incep sa ma dau azi si cu uleiul asta, o data seara si o data dimineata, poate ajuta mai bine decat crema pe care o am
alina.n, pai ce printesa ai tu acolo cum pupa ea burtica , nu e mare deloc mai ales pentru lunile pe care le ai , cel ptuin asa mi se pare mie, sau poate pentru ca nu mi-am luat ochelarii inca pe nas? cand ies din casa sigur ii pun pe nas ca nu vad fara prea bine si dau in gropi glumesc, vad dar la departare nu disting bine lucurirle, sa spunem 50 metri... dar vad perfect de aproape... dar daca am nevoie sa ies afara si sa vad inainte , vai de curu meu... anul trecut de pasti am fost la sora-mea in italia si pe aeroport in fiumicino mi-am dat seama ca am uitat ochelarii si nu vedeam la ce check in sa ma duc, m-am dus aproape aproape de un televizor din ala sa ma holbez ca sus pe alea mari nu vedeam bine Burtica mea creste creste, cel putin ultimele 2 sapt se vede, eu nu o vad asa uriasa si nu o simt,nu ma incomodeaza inca, dar am timp sa ma fac mare cat casa pana la sfarsitul lui martie
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
anaxena spune:
maria a fost o cheala blonda
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
strumf uneori nu depinde in totalitate de no sa putem preveni vergeturile. eu am folosit sarcina trecuta de toate inca de la inceput si tot degeaba....:(( acum ma dau cu ulei de masline de la inceput,.,,,dar cred ca oricum nu mai au unde sa mai apara...ca burta e toata brazdata :(((