Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

vad ca vorbiti de babyphone, eu o sa imi iau ca am nevoie... casa cu 2 etaje deci trebuie neaparat, eu daca-s in bucatarie trebuie sa vad si sa aud ce face bebe eu vreau sa imi iau unul si cu video nu numai audio... fetele care aveti asa ceva de care aveti ?
am vazut unul in mothercare, nu mai retin firma si daca imi aduc bine aminte era 150 lire dar avea si video si audio si am citit reviewuri pe net atunci si stiu ca numa1 de bine scria... o sa ma mai holbez eu pe la ele pana in ianuarie cand ma apuc de cumparat pentru bebe

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

strumf eu am de la Chicco dar e numai dinacela audio

mami de Naty (10.04.2009) si 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si al meu tot audoi. mi se pare arhisuficient pt un apartament.

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata , am bagat si rufele la uscat si am si papat putin si baut multaaa apa si acum ies in oras la aer ca prostesc in casa
mai am ceva vitrine de lins azi , adica de mers la mall si uitat aiurea printre rafturi, poate imi gasesc ceva sa port frumos de Craciun la socri la marea cina de Craciun o sa fie tot femeleonul atunci, tre` sa fiu sexoasa , sa ma fac daca nu sunt

trebuie sa ajung si la magazinul cu ate sa mai cumpar sa termin paturica si sa incep alta cu niste culori mai frumoase

va pup, ne reauzim in vreo 3 ore asa , ca-s multe vitrine

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

strumf spor la vizionat vitrine hi hi hi poate iti si cumperi ceva

Mergi la inceput

cam slaba activitatea simo,roxy pe unde umblati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi, cu itunes doar trecea ringtoneul in telefon, de prelucrat era alt programel. nu uit, iti zic diseara

shtrumph si eu imi iau baby phone cu video pentru ca o sa mai mergem si la munte, etaje peste tot, si vreau sa-l si vad vorba ta daca sunt in bucatarie. m-am uitat asa in mare pe aici si cam toate cu video sunt in jur de 10 milioane, o gramada de bani...daca pana si in sensiblu era unul no name 970 lei...asta e, mergem inainte!

anaxena, ai o burtica foarte frumoasa! uite ce tonica e, pielea e ft frumos intinsa, nu ai sunculite, e burtica ideala serios, nu te supara ca e super frumoasa!!

alina.n ce poze frumoase am vazut si la tine!! si ce burtica mare

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetele sunt f fericita, azi prietena mea care a nascut prematur, pleaca acasa cu bebe . Sunt extrem de fericita pt ea

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

madutza - dupa ce ajunge acasa si se mai linisteste, peste 1- 2 saptamani, sa imi mai scrii si mie, ce ti se pare interesant ce tine de Giulesti , de prematuritate..please

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, ma bucur ca mamica si bebe sunt bine si pot pleca acasa. cat a luat in greutate bebe?

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput