Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

M-am uitat pe meniul pensiunii, sunt delicoase si foarte apetisante toate felurile de mancare, e foarte bine asa cum a propus Monica: la pranz ciorba+fel principal(+salata+desert), la cina aperitiv+fel principal(+salata+desert)

Anaan, cred ca toate aparatele Omron sunt in toate farmaciile la fel

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ne mai primiti si pe noi?
Intru azi s ava dau de baut..flacaul meu a implinit 4 ani
eu sunt cobza de racita..in urma unei descinderi la colindat intr-o catedrala..fara caldura..
Gemenii..sunt ok acum...dupa o enterocolita cu perfuzii...si cam atat. De recuperat..nu mai e loc..ca nu mai am cand:)))

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Bogdana La multi ani pentru 4anisori, multi inainte cu sanatate!!!

Sa va faceti bine cat mai rapid

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Gaza ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

bogdana la multi ani pentru flacaul maaaaaare!!!!; of, iar ati fost bolnaviori?????? si banuiesc ca voi nu stiti sa va imbolnaviti pe rand, nu??? toti odata ca sa fie mai palpitant... pup baieteii sa se faca bine de tot, si pe mami obosit

eu am luat problema in maini azi si am iesit afara cu mutzu infofolit sa cautam copilasi.........si am cautat........si am cautat........ si n-am gasit nici urma de copilas; adica ok, in primul parc pustiu... nu-i bai, mergem mai departe; parcul 2= pustiu.... mai incercam; parcul 3.... ati ghicit???? PUSTIUUUUUUU!!!! de-mi auzeam ecoul nu asa!!!; si astea fiind parcuri mari, nu piticanii intre blocuri. adica eu stiu ca e frig afara si e apa beton in lacuri.... da' chiar nici urma de copil in parc? ne-am alergat noi putinel printre jucarii, a aparut pana la urma un baietel care n-avea chef de socializare si oricum tragea bunica de el sa mearga in casa ca e frig rau si sa nu puna mana pe jucarii ca sunt reci....; asa ca am ajuns la piata, am luat niste ghetute superbeeee gen piele intoarsa, imblanite, cu 40 de lei, care sunt ideale pentru plimbari acum cat nu e zapada. i-am luat si manusi ca avea o pereche pe care mi-a refuzat-o categoric, dar astea noi le-am luat cu litere pe fiecare degetel si e incantat..... ca sa nu mai zic ca le-a dat pe spate pe tantiile de la magazin cand le arata pe A si ele nu intelegau ce zice el acolo atata AAAAAAAAAA, credeau ca se mira de ceva, pana le-am lamurit eu ca vrea sa puna tanti mana pe A-ul lui de pa manusa.
probabil ca o sa-l duc seara in Afi, ca la atata etajul facut centru de joaca.... cumva ne-om descurca sa nu ne mai speriem de copilasi. sunt convinsa ca o sa-i treaca la fel de brusc cum i-a si aparut spaima asta; doar ca eu vreau sa-i treaca pana ne vedem cu toti la mos, sa nu stea speriat la mine in brate cand ceilalti motocei se joaca ca m-as oftica rau; bine, evident ca n-o sa-l fortez, si stie el mai bine cand e timpul sa-i treaca spaima.
chiar vreau sa incerc sa gasesc o gradi care sa ne primeasca si pe noi 2-3 ore la joaca din cand in cand; am cautat in disperare un centru de joaca/ activitati prin jur... si n-am gasit pe nicaieri; poate sunt eu nebuna.... dar eu cred ca un centru din asta ar face ravagii in Bucuresti!!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ramona, al meu n-a gustat, dar s-a spalat pe maini in pipi, asta se pune?!

Anaan, nu stiu cum se cheama asta cu spalatu` dar daca o bea atunci era un Guru Bivolaru` .
Acum ca Stefan a gustat kk, e ca cei din Guvern, mananca mult kkt dar iau banet... poate ajunge si el pe acolo dar macar sa faca treaba buna nu sa doarma in banci

Mergi la inceput

Diana cu siguranta ca lui Mutzu i-ar placea sa se intalneasca mai des cu copilasii e bine ca il duci la locurile de joaca.

Eseea imi pare rau sa aud ca ati trecut prin asa multe incercari cu Damian,bine ca a trecut raceala iar cu cealalta problema,din ce povestesti tu despre el si progresele facute eu cred ca nu ar trebui sa va mai faceti griji,bebe este perfect normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Ne mai primiti si pe noi?
Intru azi s ava dau de baut..flacaul meu a implinit 4 ani
eu sunt cobza de racita..in urma unei descinderi la colindat intr-o catedrala..fara caldura..
Gemenii..sunt ok acum...dupa o enterocolita cu perfuzii...si cam atat. De recuperat..nu mai e loc..ca nu mai am cand:)))

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Comorile noastre

La multi ani pt ANDREI!

Pupici pt toti petrenii muciosi

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Anaan, cat umor ai
Stai linistita ca si noi decolam devreme,cred ca iar vom fi primii la Moeciu, sotul meu are oroare de traficul de dimineata din Bucuresti si ne trezeste la primul cantat al cocosilor, nu mai zic ultima oara cand am plecat la Chisinau (vreo 12 ore drumul) la 3 noaptea eram in masina, iar la mare la 9 dimineata eram deja pe plaja

Hi-hi! Spre mare plecam si noi cu noaptea in cap, la 9-9:30 ne bem cafeaua pe terasa in 2 mai. Eh... cica acolo unde e terasa "noastra" o sa fie la anul un club de yachting...

Spre munte insa.... nu-sh cum facem, ca mereu intarziem... Ne straduim sa ajungem mai bine de data asta, kiar daca venim tot cu baba Zambilik...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

va multumesc tuturor pt ganduri si incurajari! speram sa fie bine, sa evoluam cat mai mult.

din pacate azi a venit de la gradi iar cu mucisori, sper sa nu o luam de la capat ca inebunesc de tot!!

intrasem insa sa va scriu altceva, mai ales pt mamicile de copii mai mari, ca picii nostri sunt cam mici pt asta. Va atasez un site superb, unde puteti sa va inscrieti, sa completati cateva lucruri despre copil, sa atasati chiar si foto si apoi vi se va trimite pe adresa de email un mesaj video de la Santa personalizat pt copil( cu nume, foto, etc). Eu am facut pt fetita mea si anul trecut si anul acesta, abia astept sa i-l arat. Am facut si pt Damian dar e cam mic el. Nu dureaza mai mult de cateva minute completarea lui, pt cine se descurca in engleza.

va asigur ca va placea f mult mesajul, atat parintilor cat, mai ales, copilului care va ramane f impresionat ( mai ales ca mosul vorbeste direct cu el, are poza lui etc). Chiar daca mesajul e in engleza, ii puteti traduce copilului si va fi f incantat.

http://www.portablenorthpole.tv/home

succes, sper ca v-am adus tuturor un zambet

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput