Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***
Raspunsuri - Pagina 14
adirys21 spune:
buna dragele mele
pe unde sunteti? excursionistele banuiesc ca fac bagajele...dar restul...haideti la apel
Azi fac cinste cu cafea ca e facuta deja, a fost mama la noi si e musai sa fac cafea cand vine ea.
Eu am terminat ieri afacerile cu mosul, am rezolvat cu toate cadourile, am stat pana la 10 aseara prin magazine....bineanteles ca am terminat si banii
Teona e bolnavioara, e infundata, tuseste cu flegma si e tare mofturoasa, cred ca de la aerul rece, are vreo laringitia-faringita....i-am dat humex si nurofen + suc de ridiche neagra dar nu vad nicio imbunatatire. Mai stiti ceva care are efect? As vrea sa-si revina pana maine ca sa nu avem pb la munte.
Si eu sunt putin infundata si parca mi s-au umflat amigdalele. Iau doar oscilococcinum si ceai cu lamaie si miere.
Anaan am vazut si eu gulia mica...e tare dulce si frumusel, nu stiam ca ai asa comoara. cat despre gropite... no comment.
Simina am admirat mazarica...Doamne da ce a crescut...e super...sa va traiasca.
Olishka multumim de felicitari
, Ma bucur ca sunteti bine.
Essea Doamne ajuta sa fie totul bine, poate ar ajuta cu ceva si fiti un pic mai pozitivi...stiu ca e greu.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
10+
Anaan spune:
Beau eu o cafea, ca fetele astea tare sunt lenese azi.Ce par are Teona, tu poti sa-i faci si coc, daca vrei!![]()
Nici lui Andrei nu i-au trecut complet mucii, cu zapezile si cu frigul de acum e si greu sa fie toti in forma maxima, dar ii reglam noi cumva!
Azi am petrecut o dimineata intreaga in compania lui fiu-meu ( de obicei e si tanti in zona, dar azi vine abia mai tarziu); am facut ca toate animalele pamantului
, ca asta e noul trend: ii place sa ma vada behaind in toate felurile!
I-am facut mancare si, cand vine tanti, il trimit intr-o expeditie prin zapada din curte. Noaptea trecuta nu s-a mai trezit pentru lapte, asa ca sunt si eu mai fresh, plus ca s-a culcat la 11

ramona7575 spune:
Va mai amintiti de noi ? ![]()
Am inteles ca cele care intra mai rar aduc si vestea ca sunt insarcinate... eu poate cu Duhul Sfant as putea ramane...
Am vazut poze cu ghioceii super-frumosi si Maya care e o scumpa 

Mare agitatie cu excursia, as fi venit si eu cu mare drag dar singura nu am chef si asa parca am program de plans in prag de sarbatori, nu-mi place sa fiu fara sot asa ca ii scriu jurnale 

ramona7575 spune:
Gigelica vorbea despre scenele horror care le face pitonul noaptea fara suzi 
, am vb.si eu cu o prietena care ia taiat suzi fetitei de o luna si este un adevarat cosmar, ziua e bine dar noaptea adoarme dupa 1-2, se trezeste des si asta de o luna... 
. Noi de 3 nopti adormim fara suzi, imbratisati pana la sufocare dar ziua la somn o cere si uneori in timpul zilei dar ii arat jucarii si uita... se mai trezeste sper dimi. si o cauta prin pat... am zis ca io las pana creste un pic mai mare si intelege mai bine
Ela78 spune:
Anaan, 

cat umor ai![]()

Stai linistita ca si noi decolam devreme,cred ca iar vom fi primii la Moeciu
, sotul meu are oroare de traficul de dimineata din Bucuresti si ne trezeste la primul cantat al cocosilor
, nu mai zic ultima oara cand am plecat la Chisinau (vreo 12 ore drumul) la 3 noaptea eram in masina
, iar la mare la 9 dimineata eram deja pe plaja![]()
Bianca, pune-i pe picioare pe barbatii tai, caci avem nevoie de voi fresh la Moeciu
Si Ianis a fost bolnavior, a inceput vineri cam cand a inceput si la Gulia (sanatate!
), cu o simpla tuse din cand in cand, fara muci, urmata de febra, nopti nedormite, vomitat ca se inneca cu ce avea in gat, dormit mult, nemancat deloc
Duminica l-am dus sa ne internam in spital la Medlife, dar doctorita de acolo a fost de parere ca nu e caz de internare, ne-a dat tratament cu Augmentin si i-am mai cumparat eu aparat de aerosoli Omron, face minuni aparatul asta
Acum Ianis e ca nou
, rar mai scapa cate un tusit, dar nu-l mai supara nimic
, si-a revenit voinicul meu.
Dyana, poate ar trebui sa-l scoti mai des, in parc, la locuri de joaca, in mall, sa aiba mai mult timp copii in jurul sau
Eseea, felicitari pentru progresele lui Damian! si multi 

tie mamico sa te linistesti, caci puiul tau e normal si sanatos.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
ramona7575 spune:
Copii vostri au degustat din bunatatea numita :kk ? ![]()

Ieri Stefan s-a ridicat de pe olita si a facut nevoia in dormitor (eu incercam sa iau un mic dejun in liniste); a venit spasit la mine si imi gesticula ca miroase a ceva, m-am ridicat si am vazut minunea...
Cat timp eu stergeam, Stefan a mai executat un kk mic, l-a gustat, cum nu ia placut l-a intins pe fata si apoi pe par... mirosea ca naiba, era cu limba scoasa, arata de tot rasul plin de kk pe fata si par 

.
Asta insemna ca vom fi norocosi?
Sau ar tebui sa joc la loto sapt.asta ? 

Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 Va mai amintiti de noi ? Am inteles ca cele care intra mai rar aduc si vestea ca sunt insarcinate... eu poate cu Duhul Sfant as putea ramane... |

Anaan spune:
Ramona, al meu n-a gustat, dar s-a spalat pe maini in pipi, asta se pune?!
Ela,spune-mi si mie denumirea exacta a Omronului tau ( nr. ala), ca vreau sa cumpar si eu unul, sa combatem mucii. Pup Ianis frumuselul!
Am uitat sa zic despre cea mai tanara ghiocica: are un ras mortal! Si cum mai tragea ea la aghioase
!

Anaan spune:
A venit tanti, iar eu o tai in oras, sa-mi iau o geaca, fiindca am constatat ca nu-s dotata -vestimentar- pentru zapezile astea.

adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Beau eu o cafea, ca fetele astea tare sunt lenese azi.Ce par are Teona, tu poti sa-i faci si coc, daca vrei! Nici lui Andrei nu i-au trecut complet mucii, cu zapezile si cu frigul de acum e si greu sa fie toti in forma maxima, dar ii reglam noi cumva! Azi am petrecut o dimineata intreaga in compania lui fiu-meu ( de obicei e si tanti in zona, dar azi vine abia mai tarziu); am facut ca toate animalele pamantului , ca asta e noul trend: ii place sa ma vada behaind in toate felurile!![]() ![]() ![]() ![]() |
Super!
Da pot sa-i fac orice in cap lui Teo...parul e mult mai lung la baie, pana pe la jumatatea spatelui, dar cand e uscat, din cauza carliontilor pare mai scurt...faza e ca nu prea sta el cum il aranjez eu pt ca e ff fin si aluneca.
Fain ca ai stat cu Andrei..si noi ne-am jucat de la 8 ca s-a trezit devreme azi, era nervoasa..si ne-am jucat cu plastilina pt prima data...era super incantata. Acum doarme...da nu stiu cat..ca nu a vrut sa pape nimic.
Chiar ca lenese fetele azi..le penalizam
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
10+