Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Copii vostri au degustat din bunatatea numita :kk ?
[...]
Asta insemna ca vom fi norocosi? Sau ar tebui sa joc la loto sapt.asta ?

Neaparat sa joci la loto!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

M-am uitat pe meniul pensiunii, sunt delicoase si foarte apetisante toate felurile de mancare, e foarte bine asa cum a propus Monica: la pranz ciorba+fel principal(+salata+desert), la cina aperitiv+fel principal(+salata+desert)

Din mail, eu am inteles ca avem asa:
-pranz: ciorba/supa si aperitiv cald
-cina: fel principal (nu-sh daca aici este si salata sau pe aia si-o ia cine vrea, separat, dar mare diferenta nu cred ca e)
Asta e "inclus". Restul, daca mai avem loc de "alta papa", isi comanda si plateste fiecare separat.
Novus, pricepui bine sau nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Ne mai primiti si pe noi?
Intru azi s ava dau de baut..flacaul meu a implinit 4 ani
eu sunt cobza de racita..in urma unei descinderi la colindat intr-o catedrala..fara caldura..
Gemenii..sunt ok acum...dupa o enterocolita cu perfuzii...si cam atat. De recuperat..nu mai e loc..ca nu mai am cand:)))

La multi ani, Andrei!
gemenutzii ex-bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

hello,,

denisamada,vad ca esti prin zona,parca tu te pricepi la descalcit analize...poti sa ma ajuti si pe mine la ceva,te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!

Eseea ma bucur ca ai intrat la raport. Damian se pare ca este bine si ma bucur tare mult. Sper sa treceti mai repede peste aceasta perioada si sa vina cat mai repede ziua in care o sa fiti linistiti

Adiris sanatate multa va doresc, dar din pacate nu cred ca scapati intr-o zi de laringita. Noi stam acasa de 2 saptamani aproape. Tot laringita am avut. Acum este bine, dar o saptamana a fost tare urat. Sper insa sa va faceti bine cat mai repede

Anaan o iau si pe Chitibus la munte, sa distreze picii

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna fetele...gata bagajul?

Olishka ma bucur ca vii si tu la munte...nu stiam..adica nu-mi amintesc sa te fi vazut pe lista. Crezi ca face Chitibus fata la atatia nazdravani? In legatura cu laringita...incep sa ma ingrijorez, parca tuseste din ce in ce mai des.
Nu ati iesit deloc afara in timpul asta?

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 10+

Mergi la inceput

Alina.n acum am vazut ca mai ai putin si vine bebe2 Ce parere are Naty? Sau nu prea intelege despre ce este vorba?

Mergi la inceput

Adyris am iesit afara abia dupa ce am scapat de tuseea aceea oribila cu raguseala, dar apoi am mai stst cu tuse normala si mucisori cateva zile. Cu toate ca am bagat tratament la greu, nu si-a revenit asa repede. In colectivitate insa nu l-am scos.

Chitibus abia asteapta sa mearga la munte si povesteste la toata lumea cum o sa se distreze cu gasca ei de pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Excursionistele vesele.....o intrebare...vine mosul la ghiocei acolo la munte? M-a intrebat si pe mine sotu cum se procedeaza cu cadoul..si nu am stiut sa-i raspund.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ce echpament de zapada are Gulia atotcintatoare?
Adica, cum e echipat cind il scoti la plimbare? Cit stati afara? Incaltarile sint impermeabile?
Multu'

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Beau eu o cafea, ca fetele astea tare sunt lenese azi.Ce par are Teona, tu poti sa-i faci si coc, daca vrei!

Nici lui Andrei nu i-au trecut complet mucii, cu zapezile si cu frigul de acum e si greu sa fie toti in forma maxima, dar ii reglam noi cumva!

Azi am petrecut o dimineata intreaga in compania lui fiu-meu ( de obicei e si tanti in zona, dar azi vine abia mai tarziu); am facut ca toate animalele pamantului, ca asta e noul trend: ii place sa ma vada behaind in toate felurile! I-am facut mancare si, cand vine tanti, il trimit intr-o expeditie prin zapada din curte. Noaptea trecuta nu s-a mai trezit pentru lapte, asa ca sunt si eu mai fresh, plus ca s-a culcat la 11

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput