Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata si de la noi.
Aditzuleeee!!!Te-am visat azi noapte,mergeai sa nasti

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 31 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata burticute! Sa avem o saptamana frumoasa si linistita. Sa nu nasca decat cele care s-au inscrispe lista (Simo si Codruta).

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Mi-am luat si eu chiloti din aia de unica fol, dar nu mi se par ceva de neinlocuit..4 perechi - 15 ron
Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Au fost scumpi chilotii. Eu am luat de la Auchan cu 10 lei - 5 buc.
Tot acolo am gasit si cei mai ieftini Pampersi: 60 ron - 92 buc.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neata si de la mine

Relusha;imi pare rau pentru atatea neplaceri si griji prin care trebuie sa treci...o sa fie bineai sa vezi..si multu de cafeluta chinezeasca

Simo;wow..tic-tac-tic-tac...iubitica sa te ajute DD sa avem bebe de azi intr-o saptmultu de mancarica.

mirela;ai retentie de apa..poti face pisu ?normal?tensiunea?offf saracutza de tine...nnnahh..nu mai este mult...rezista cumva...si nu te mai strofoca cu nik..lasa sa te ajute husbandaul

Codrutza;ce zice bebe..vrea afara sau mai sta?

SA AVEM O SAPTAMANA FOARRRTE HAPYYY

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Alinush;felicitari ..si inca zece inainte..cat ai zis ca are bubulina?gr?

bilutza mea avea 1200 gr. la 29 s 4z

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt
30 s

Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

SIMIS..HAI MAI DES!

eu sunt stoarsa ca o lamaie...Mario iara a tusit de la 2 pana la vreo5...i-am dat robitussin..
totusi l-am trimis la gradi ca joi au serbare..sa mai repete.
Dupamasa de la 5 e invitat la petrecere de zi de nastere la un prieten..cadou nik..inca tre sa luam ceva.,

Ma enerveaza banii astia..am dat in 10 zile 1200 pe dr in total cu Mures Cu MArio si altele si mai trebuie sa platesc primul semestru la scoala 1100 lei sambata..si vin si Sarbatorile...cadou zero..la nimeni..nush ce ma fac

hai ca am inacrit atmosfera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Mi-am luat si eu chiloti din aia de unica fol, dar nu mi se par ceva de neinlocuit..4 perechi - 15 ron
Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Au fost scumpi chilotii. Eu am luat de la Auchan cu 10 lei - 5 buc.
Tot acolo am gasit si cei mai ieftini Pampersi: 60 ron - 92 buc.

ai luat direct pampers nr 2? ca din astia nr 1 eu am vazut doar la 43 de buc. Chilotii au fost intradevar scumpi... cred ca i-am luat mai mult de moft...

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Neatzaaa!! Uf, ce spor aveti la scris, mereu intru cu gandul sa scriu si eu ceva, si dupa ce termin de citit tot, is obosita moarta si zic las' ca scriu maine si tot asa

Irinukaa, bebe tau e un scump!!! Ieri il laudam la sot: uite, uite primul bebe de la odisee... nu-si putea dezlipi ochii de la el si face hai, da-mi sa vad si restul! Zic stai dom'le ca s-a luat o pauza, acusi se rastoarna caruta So, who's next?

Dupa niste nopti cu dureri de burta, spate si contractii minunate, mi-a trecut gandul de nascut natural Desi, nici de cezariana n-am chef asta e.. Acusi tre' sa merg iar la control, da' se preconizeaza cam peste 2 sapt... Ma gandeam azi..noroc ca nu m-am pregatit pentru nasterea la privat, ca gata, le-au taiat fondurile de la CAS pt. anul 2010-2011...

In rest, m-am indispus de dimineata, tre sa scot carca de bani saptamana asta cu masina, revizie, casco, rca.. auleu...buzunaru meu

Da' vorba aia - noi sa fim sanatosi! V-am pupacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde of... sper sa rezolv azi cu alea. Mai, da' o singura cutie (adica 5 sau 6 fiole) vrei?... o s avezi ca se curata de secretii. Noi mai luam adjuvant pt eliminarea secretiilor bronhexim sau ceva expectorant, gen humex expectorant. Sau Sinecod...ma rog, dupa doctor. Dar pe noi nu ne-au ajutat absolut deloc astea din plante. ACC o fo sfant. Sper sa rezolv azi.

Robert e mai bine, ca a pasat-o la mami pe tanti raceala..si eu nu ma poci urni din pat...

Am editat ca vorbesc in dodii..

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Buna fetelor,

Legat de tampoane eu am fost la o farmacie Dona si s-au uitat in sistem unde au tipul asta de apsorbante si mi-au zis unde sa merg sa cumpar. poteti sa faceti si comanda si va aduc la orice Dona, eu nu aveam timp eram in drum spre Constanta.
Legat de bebelina inca nu a venit, am plecat din clinica de la Constanta si suntem instalati la Mangalia la niste rude. Trebuia sa merg azi la Cta pentru inca un control dar am preferat sa vorbesc cu medicul si sa-i spun ca situatia nu s-a schimbat (am contractii din 5 in 5 minute si dureaza 1 minut fiecare contractie). Mi-a spus ca daca nu se schimba nimic sa ma duc miercuri sa vada cum s-a mai dilatat colul. Sunt sigura ca daca eram la Bucuresti deja imi faceau aia o cezariana ca na, cum sa aia asa contractii de atata timp, respectiv de joi in cazul meu si sa nu nasti. Eu am mare incredere in Dr de aici de la Constanta si lar corpul sa-si faca treaba natural 100%. Asteptam sa ma dilat natural, nopatea incerc sa dorm cele 4 minute dintre contractii .
Eu sper ca bebelina sa vina pana pe 20 ca sa nu fim nevoite sa stam pe aici chiar asa mult, nicaieri nu este ca acasa.
Am primit ca recomandare plimbari lungi ca sa o ajutam pe fetitza sa dilate colul.

Codruta cu de 37+

Mergi la inceput