Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Codruta plimbari lungi si scari! Scarile ajuta f mult la dilatare! pe tine si pe fetita cumintica.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lorich;ii mai dau eurespal si nurofen..in afara de aerosoli//as mai lua ceva bio..de plante nush...si raman numai aerosoli..caci deja tuseste cu flegma
prospan aveam mai demult..trebuie sa incerc..stodalul face efect da dupa zile bune

pup..stai linistita..daca ai treaba trim altadata...daca nu e scump poti lua si 2 cutii..nu mai stiu cat costa..da ma uit

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Lori,smecheriile astea de le foloseti tu la baiat pt secretii,merg si la adulti?

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 31 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

shubu;cum sa nu!chiar e recomandat..noi avem masti de toate marimle in cutie..pt copii..pt adulti

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Al meu sot tuseste de vreo 2 zile si daca nu-i iau io ceva,nici gand sa treaca pe la o farmacie.
Ziceti-mi si mie cum le cer la alea si ce tre sa fac cu ele,ca nu ma pricep neam.
O sa-i iau io,ca cica e vina mea ca am calduri si e prea rece in camera noaptea

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 31 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Buna dimineata burtici!
Eu nu prea intru de acasa pe net, asa ca intotdeauna am lunea de recuperat 2-3 capitole. Am citit tot ce ati scris de vineri seara pana acum dar fiind gavida am uitat mult din ce vroiam sa spun.
Am vazut ca au fost sarbatorite: La multi ani si multa sanatate!
Am notat ca se pregatesc de marea intalneala Simo si Codrutza: si mult curaj, e un moment greu si foarte frumos. Abia astept sa-mi vina si mie randul sa-mi tin mandra in brate. Imi place sa si Simo si Codrutza sunt calme si increzatoare
Vad ca si Shubulina ne-a amenintat cu ceva dop, dar inca e pe pozitii :)

Am cetit ordonanta pana la articolul 8 unde mi-am bagat picioarele si am zis ca-s idioti. Cum adica, celebra prima de 500 de RON pentru reintoarcerea la munca pe care ne-au tot fluturat-o se da doar celor care opteaza pentru un an si numai daca se intorc inainte de un an?
Simo mi-ai promis ca ma luminezi tu tot asa ai inteles?

In rest va urez o zi foarte frumoasa, eu ma intorc la hibernare, ieri am avut musafiri si desi au fost 4 copii si 4 adulti in casa, ne-au rapus, inca nu mi-am revenit (ma gandesc sa le ridic nasilor o statuie ca ei au 3 copii din care doi au doi ani si inca se comporta ca doi oameni normali).

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

He he.Maria,pai io mai am.Oricum,tot nush ce era ala...dop sau nu.

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 31 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

A, si mai am doua resturi
1) pentru tusea de peste noapte (care in genere e cauzata de mucii cu care stau in gat) noi avem urmatoarea solutie salvatoare: ceai de soc cu miere si lamaie seara, spalat nasul cu solutie salina (Marimer, Humex) si picaturi Ophtamesone N (cate una in fiecare seara) si umiditate in camera (umidificator/ apa pe calorifer) si nu foarte cald (max 22C) (mai bine ii mai pui un tricou decat sa fie aerul cald).

2) Simo tu parca vroiai sa aduci fata in Bucuresti, la ce scoala vrei sa o inscrii? (cred ca stam in aceeasi zona)

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Shubulina tu te referi la aerosoli sau la ACC? Daca ai nebulizator poate face si tati tau aerosoli (au masti pt adulti si pt copilasi); acuma...cantitatea de fiola nu stiu sa ti-o spun la adulti, lui Robert ii pun 1 ml, iar tati noastru facea si cu o fiola (de 3 ml) + 2 ml ser fiziologic.
Daca te referi doar la ACC-sunt pastile (parca efervescente) de 600, care se iau o singura data, cred ca sunt f eficiente.

Sper sa mearga ca la noi e jale...tati a prins o viroza d ela robert in septembrie si nici acum nu a scapat si a luat tot ce se poate lua natural si mai putin, aerosoli ..tot c evrei..vineri a facut si exudat poate aflam cauza.Sanatate!

Maria si noi folosim apa de mare la greu la nasuc de Robert, e f buna. Mai sunt multe remedii naturale, gen o ceapa scobita cu miere in locul miezului, ceai d ementa fierbinte pus in camera..mai, la noi nu prea merg astea naturale...probabil cand are un virusel, trebuie sa-si faca "numarul"

Va pup!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am mai dormit 2 ore ,tot mi-e somn,dar am de facut ordine,si de calcat camasile sotului.
codruta multa bafta , sa se dilate colul mai repede sa vina minunea !
tunde cu banii cred ca majoritatea avem ceva prob, vine bebe,vin sarbatorile, multe cheltuieli,dar ne revenim noi.
lorich ma bucur ca Robert e mai bine, las' ca scapi tu repede de raceala
momaaaaaa ce lene imi e sa ma apuc de treaba

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput