Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

m-am pozat si eu la burdihan...deja intrec burta cu Maria ..uff ce creshtere alerta mai am!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

asa da!!! acum arata a burtca de gravi!!!
nu e la fel de mare ca la Maria dar se vede bine ca a crescut!! si e aasa frumoasaaaaaa

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'Neata!

yasmi, gata omleta?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

care omleta????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

madutza merci o sa cumpar si eu atunci sa o am in casa...banuiesc ca si astea sunt de la diferite firme, voi de care folositi? imi pare rau k nu am retinut de la ce firma era cea pe care am vazut o ieri

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

noi nu am folosit. am incercat-o dar fara rezultat. oricum eu nu sunt de acord cu ea. a mers ffff bine cu para de cauciuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pai daca tu nasti in aprilie, dosarul pt cic il poti depune de abia dupa jumtatatea lui mai iar banii vor veni prin iulie (si din urmaa). numai bine pana vin banii pt bb2 mai primesti 600 ron pt bb1.

Treaba asta e valabila numai pt mamele care nasc primul bb dar si al doilea incepand cu anul 2011, nu e pt noi care deja avem bb1 pe legea veche...eu asa am inteles.

mami de Naty (10.04.2009) si 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Simonica, n-ai avut somn azi noapte? uff ce ti-e si cu somnul sensibil si sa auzi tot felul de zgomote si eu sunt foarte sensibila si ma trezesc la cel mai mic fashait si mi-e ciuda ca as vrea sa fiu si eu mai nesimtita si sa nu aud nimic, doar sa dorm dar nu pot ma gandesc cand vine bebe chiar o sa fiu chiauna, ca ma stiu, o sa stau numai cu ochii pe bebe ca nu cumva sa pateasca ceva si daca mai aud si ceva in neregula, sa te tii... Frumoasa casuta, uitasi sa iti spun ieri ca am admirat-o , pare mare acum, sper sa ramana la fel de mare dupa ce puneti si mobila... am si eu o problema cand ne-am mutat in casa asta ma gandeam wow ce mare e si ale alea, cand ne-am mutat nu mi s-a mai parut mare, ba chiar mica desi multi mi-ar spune ca-s intr-o dunga , dar asta o stiu de mult , casa e destul de mare pentru noi doi acum, plus viitorul urmas , daca o creste fameleonul atunci poate ne mutam la ceva mai mare, dar 3 dormitoare sper sa ne ajunga pentru ceva timp

Lalely, cred ca acum ca ai vorbit la minister te-ai mai linistit te-ai decis ce varainta ai ales?

yasmi, trimite niste zapada si la mine , te roggggg ... vreau si eu

Catank, ma gandeam aseara sa te strig sa vad ce faci de nu mai intri nici macar in weekend, bine ca macar intri in concediu de vineri trebuie sa te mai odihnesti si tu burtica , nu toata ziua munca si alergat Iti mai da Ioana cate un shut cand o agiti prea tare de la atata munca ?

Alina06, deci te muti la soacra? ia sa vezi ce bine ti-o mai fi acolo rasfatata si facute toate poftele ceas mai vrea si eu , dar din pacate numa matza e rasfatata ca o regina ncii nu vreau sa ma gandesc cat o sa o pupe Nick pe bot cand om merge de Craciun la soacra, pe matza nu pe soacra Rad eu rad, dar soacra-mea e femeie faina, numa` ca are ea o "mica problema" cu matzele la fel si ficioru-su , dar ma gandesc ca la fel sunt toti englezoii si nu am cum sa schimb eu asta acum , pot sa ma dau si eu si peste cap si sa ma dau cu fundu de pamant, nu o sa am ever sorti de izbanda prea mari deja ma gandesc cu groaza cand o trebui sa imi aduc urlatoarea inapoi acasa dupa ce o sa nasc sper sa dea matza ortu` popii pana atunci vai ce rea sunt

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Citat:

yasmi, am citit la odiseea de ian-feb ca cica s-au taiat fondurile de la CAS pt 2010-2011, la clinicile private pt nastere. Tu cum ti-ai calculat banutii? cu reducere? intereseaza-te cum sta treaba...poate e dor un zvon...

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

multumesc frumos de informatii. am vb zilele trecute dar nu au spus nimic. am sa sun special sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:

strumphi, stiu ce inseamna tricotat si crosetat, dar nu intelegeam "impletitul"

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

nu am vrut sa jignesc , dar chiar ma gandeam ca nu stii, ca sunt multi care nu se pricep la de astea casnice

inca o data

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

strumf t-o trimit pe toata ca eu nu vreau!!! momentan nu s a depus

spuneam ca am trmis-o pe mami meu sa imi cumpere tiramisu si placinta cu visine.... eiiii bine a venit inapoi cu toata cofetara cred dar fara tiramisu ca nu a gasit ......dar am mancat din toate cat am putut eu si acum imi e cam greata......dar nu- nimic cui pe cui se scoate mai am in frigi cateva

Mergi la inceput

andreea, esti bine , a trecut raceala??

merg sa spal pe jos si am cam terminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hai mai strumphi ca nu m-ai jignit . Am avut noroc de o mamaie care m-a invatat multe, sa cos, sa crosetez, sa tricotez, sa torc lana, sa fac goblen, sa fac covorase la razboi din ala micut.. si toate astea in bucuresti. A fost o femeie extraordinara

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput