Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Good morning!

Cine s-a trezit azi la ora 7 ? Moi aussi M-am trezit ca a plecat Nick la munca si adio somn, bye bye... am stat eu si m-am invartit si rasucit pe toate partile, poate poate adorm la loc, neah... nici gand Am vazut eu ca nu merje` smecheria, zic atunci hai sa fiu fata cuminte de luni de dimineata si sa ma apuc de treaba, adica stat in cur pe scaun la laptop sau pe canapea mai tarziu la impletit Trebuie sa ies sa mai cumpar ceva atze pentru paturica si mi-e cam lene , dar am pus la spalat o masina de haine si astept sa se spele sa le bag la uscator si apoi ies o ora sa trag aer rece adanc in piept... e cam intunecat si aici si se vede ca a fost iar bruma peste tot, sper sa nu-mi inghete popoul pe afara, dar ma infofolesc eu bine
Nick a meu cred ca boleste azi si maine , ca a luat-o de ieri, i-am dat aseara un paracetamol sinus si a transpirat toata noaptea desi nu am lasat centrala toata noaptea, e setata 3 ore seara, 8.30-11.30 si 3 ore dimineata de la 3 -6 , cand e mai frig o las toata noaptea dar se face o caldura de ma trezesc din ora in ora sa beau apa ca mi se usuca buzele si ma ustura Sper sa nu prind nici un virusel de la el, dar tare mi-e teama ca da... las ca am eu homeopate sa ii vin de hac

Ma duc sa imi fac o cafelutza cu laptic , poate ma mai trezesc, am ochii carpiti

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Mersi Alina..pt reteta.
Cand ma duc acasa trebuie sa fac spaghete...
O sa incerc prima reteta..Sper sa nu ma lase cheful pana acasa!

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Good morning!

Cine s-a trezit azi la ora 7 ? Moi aussi M-am trezit ca a plecat Nick la munca si adio somn, bye bye... am stat eu si m-am invartit si rasucit pe toate partile, poate poate adorm la loc, neah... nici gand Am vazut eu ca nu merje` smecheria, zic atunci hai sa fiu fata cuminte de luni de dimineata si sa ma apuc de treaba, adica stat in cur pe scaun la laptop sau pe canapea mai tarziu la impletit Trebuie sa ies sa mai cumpar ceva atze pentru paturica si mi-e cam lene , dar am pus la spalat o masina de haine si astept sa se spele sa le bag la uscator si apoi ies o ora sa trag aer rece adanc in piept... e cam intunecat si aici si se vede ca a fost iar bruma peste tot, sper sa nu-mi inghete popoul pe afara, dar ma infofolesc eu bine
Nick a meu cred ca boleste azi si maine , ca a luat-o de ieri, i-am dat aseara un paracetamol sinus si a transpirat toata noaptea desi nu am lasat centrala toata noaptea, e setata 3 ore seara, 8.30-11.30 si 3 ore dimineata de la 3 -6 , cand e mai frig o las toata noaptea dar se face o caldura de ma trezesc din ora in ora sa beau apa ca mi se usuca buzele si ma ustura Sper sa nu prind nici un virusel de la el, dar tare mi-e teama ca da... las ca am eu homeopate sa ii vin de hac

Ma duc sa imi fac o cafelutza cu laptic , poate ma mai trezesc, am ochii carpiti

_

io zic sa-l bagi la izolare pe Nick, ca nu a fost cuminte si tu sa stai cuminte sa nu iei de la el raceala ca nu e bine..indiferent cate homeopate ai. te tot aud ca impletesti la paturica..te referi la crosetat ?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza merci mult pt poza, asta e cea pe care am vazut o si eu! e bine de stiut atunci ca e buna, o sa o cumpar :)

anaxena, eu te inteleg, si mie treaba asta cu graviditatea incepe sa mi se para complicata si mi se pare ca dureaza prea mult...atata lume imi spune ca sa ma bucur, ca toti ma menajeaza, ca blabla...pai nu ma menajeaza nimeni (in afara de sot), am aceeasi munca de facut doar ca acum ma simt mai grea si obosesc de 100 de ori mai repede, as dormi toata ziua, hainele incep sa nu ma mai incapa, nu pot sa mai fac pic de sport, am devenit sensibila cum nu am fost niciodata, imi vine sa plang din roice,etc...nu ma mai insir ca dau idei...si eu mai am 3 luni jumate!!!

hai lasa, ca ne incurajam noi dupa ce nastem o sa vezi, sport si dieta

ma duc sa ma apuc de curatenie...

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

yasmi, am citit la odiseea de ian-feb ca cica s-au taiat fondurile de la CAS pt 2010-2011, la clinicile private pt nastere. Tu cum ti-ai calculat banutii? cu reducere? intereseaza-te cum sta treaba...poate e dor un zvon...

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

da madutza, impletit=tricotat , sau daca vrei tu poti sa ii spui si crosetat, desi crosetat e numai atunci cand faci ceva cu croseta, eu am andrele si dau din amandoua manutzele , la croseta numai cu una azi vreau sa imi mai cumpar niste atze sa o termin pe asta de inceput-o si apoi sa ma apuc de alta , dar pe cealalat vreau sa o fac la croseta si alte culori... asta de o fac acum e cam pinky si mi s-a cam acrit, nu stiu ce-o fost in capu` meu cand am cumparat atzele atunci, cred ca vedeam numai in roz atunci , azi vreau sa cumpar niste vernil, lila ..ceva jenu` asta, ma hotarasc la fata locului

am facut cafeluta, ia sa ma duc sa mai citesc ce ati scris de aseara pana zi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Anaxena, si mie mi se pare ca la Maria era mai maricica burtica.
Fetelor, eu as vrea sa ma bucur mai mult de perioada asta. Pe mine ma mai rasfata cei din familie, nimic de zis. Si prietenii, ma suna sa ma intrebe cum sunt, daca am nevoie de ceva, asta si prin prisma faptului ca stiu ca sunt singura. Cred ca daca ar fi fost si sotul acasa ar fi fost chiar frumos, dar asa... Plus ca imi fac tot felul de ganduri uneori, desi incerc sa ma abtin. Adevarul e ca as vrea sa-l am cat mai repede pe bebe in brate sa vad eu ca e bine si sanatos.

Mai e o chestie, am inceput deja sa dorm greu. Trebuie sa-mi pun o pernuta sub burta si de fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe alta, ma trezesc sa mut si perna. Plus drumurile la toaleta, plus visele ciudate. Plus ca transpir la greu. de 2 nopti ma trezesc fleasca si trebuie sa imi schimb camasa. Si abia la sf saptamanii intru in luna a 6-a. Ma gandesc ca poate totusi se mai regleaza treaba asta cu somnul...

in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

buna dimineata.noi plecam la casa de asigurari sa ma cert putin cu ei ca mi-au respins prenatalul.cica sarcina nu e o boala si se poate munci pana in ultima sapt.si e un frig afara.sunt -12.cred ca-i va ingheta nasul piticului.revin mai tarziu.

mami de baietel si26+

Mergi la inceput

strumphi, stiu ce inseamna tricotat si crosetat, dar nu intelegeam "impletitul"

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

neata, pup burticutele

roxana ce aiurea cu prenatalul, sper sa rezolvi repede

anaxena hai mami ca nu mai e asa mult si te vei intalni cu bb mic din burtic, trec ele atunci toate durerile

strumf sanatate lui Nick si tu ai grija, stai mai departe de el

mami de Naty (10.04.2009) si 31+ cuAlex

Mergi la inceput