Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

m-am pozat si eu la burdihan...deja intrec burta cu Maria ..uff ce creshtere alerta mai am!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

anaxena, nu e mai mare burtica decat la Maria, parca sunt identice acum . foarte frumos! imi place ca a crescut doar burtica, la mine s-au format niste sunculite pe lateral...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

scrish, cand bebe e racit, batista bebelusului e "sfanta". Nimic nu poate scoate mucisorii mai bine.

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza merci o sa cumpar si eu atunci sa o am in casa...banuiesc ca si astea sunt de la diferite firme, voi de care folositi? imi pare rau k nu am retinut de la ce firma era cea pe care am vazut o ieri

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Madutza, treaba pe afara? Pai nu o poate face altcineva? Sau te referi la cumparaturi? Eu o sa ma mut sapt asta la socri, pana nasc, ca mi-e greu singura. Si cand ma duc la magazin sa iau o sticla de apa, una de lapte si ce mai iau eu pe acolo trag de ele pana acasa si ajung gafaind de mama, mama. Asa ca miercuri ma mut la ei cu bagaje, cu laptop si cu internet. Sigur, nu e ca la tine acasa, dar, oricum ei sunt de gasca, si ma vor rasfata Indicatiile sotului .
Am vazut camera pt bebe, e foarte frumoasa. Are si nepotica mea o broasca din aia verde... asa de incantata a fost de ea!

Simona am vazut si casuta voastra . Va doresc sa va mutati curand si sa fiti tare fericiti in ea!

Mi-ati facut pofta, ceva mai incolo fac si eu o poza si cu burtica si va pun si o poza, doua cu casuta noastra

Strumphy, mi-am adus aminte: nici eu n-am cumparat inca nimic. Dar ma tot uit la fete si bag la cap. O sa incep cu cele pt mine Am deja 2 halate, unul subtire, unul mai gros si o camasa de noapte cu nasturi pana in talie. Le aveam mai de mult. O sa mai iau o camasa pt inceput, chiloti si papuci. Le am deja in plan

in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

madutza merci o sa cumpar si eu atunci sa o am in casa...banuiesc ca si astea sunt de la diferite firme, voi de care folositi? imi pare rau k nu am retinut de la ce firma era cea pe care am vazut o ieri

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

eu am vazut doar de un singur fel, marca Arianna..pun acum o pozica

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

m-am pozat si eu la burdihan...deja intrec burta cu Maria ..uff ce creshtere alerta mai am!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

anaxena, nu e mai mare burtica decat la Maria, parca sunt identice acum . foarte frumos! imi place ca a crescut doar burtica, la mine s-au format niste sunculite pe lateral...

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

n-a crescut doar burtica...a crescut si mamica!!!!de acum o sa ma intrec in burtzi cu voi si eu care speram ca la sarcina asta sa o am mai mica

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

alina, da tb sa ias ca cumpar cate ceva. Sunt unele care tbs ale fac eu...si cand ma gandesc ca sapt asta sau cealalta tb sa merg 1 zi la serv .
Tu nu tb sa te impacientezi ca nu ai luat nimic...o sa vezi ca de la 25-26 de sapt incepe sa te tenteza sa cumperi mai multe

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

anaxena, nu dispera, uite ce frumos ai slabit dupa sarcina cu Maria, la fel o sa fie si acum..cu efort binneinteles, dar o sa-ti revi. Simie imi e din ce in ce mai greu cu burta mare si cand ma gandesc ca mai am 2 luni...

hai ca o sa avem timp destul dupa nastere sa ne plangem de grasimi...acusi tb sa ne bucuram de burtica, mai ales ca la unele din noi va fi ultima burtica

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt la fel de trista ca ziua de azi si n-am chef de facut curat si abia merg,iar am probleme cu ligamentele..asta o zi doua pana se obishnuiesc cu greutatea,ufff...mie partea asta cu gravidenia nu-mi place deloc si mai am o veshnicie

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Scrish, multam pt detalii
Lalely, hai sa-ti spun cum fac eu cel mai des sosul pt paste: pun o juma de ceapa taiata fideluta cu ceva sunca de pui taiata tot asa, le calesc f putin in tigaia de teflon, apoi pun un dovlecel mic sau 3, 4 ciuperci tocate marunt, o cescuta de sos de rosii, bulion (ce amprin frigider), sare, piper, cimbru, eventual rad putin dintr-un cub de knorr (daca nu uit) si cum ne place cam iute, 2, 3 picaturi de sos de chili. Le las cam 10 min ca sa scada si apoi rastorn peste pastele fierte si scurse. Le amestec acolo sa se patrunda, le pun in farfurie si rad branza deasupra.

Sau cu sos alb (mai rar ca e cam gras): calesc putin niste feliute de sunca de pui, rastorn o cutie de smantana sa se incalzeasca putin. Le amestec, le rastorn peste paste, rad branza, pun si un ou batut, cateva feliute de unt si le dau la cuptor tot vreo 10 minute. Cand le servesc mai rad putina branza. De-astea n-am mai facut de mult ca sunt si mai grase si cu ou crud si in sarcina am incercat sa evit.

in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput