Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza, ce camera frumoasa si ce de lucrusoara dragute am vazut eu acolo m-am indragostit, ma primesti si pe mine la tine acasa?

chilotii sunt ....n am cuvinte...sunt oare pe marimi? eu inca nu stiu daca o sa am nevoie, pentru ca daca nasc la privat stiu ca primesc de la ei lucrurile astea...sa vedem...

ma retrag si eu la un film! noapte buna si vise placute!

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Iony mie imi place Mattia, dar eu fac fata Mattia in romaneste e Matei si imi place si varianta romaneasca Imi mai place si Thomas sau Albert, varianta englezeasca

Madutza, frumoasa burtica si frumoasa camera lui bebe si vad ca deja o asteapta jucarioarele

Eu am papat 3 piftelute mici micute dupa ce am terminat de prajit, desi era cam tarziu si nu voiam sa mananc, dar de pofta le-am bagat si acum imi cam vin inapoi , mai bine nu mai mancam nimic... nu prea am mancat foarte mult azi, dar ma simt super plina o sa ma duc la nani in jumade ora , o ora maxim, ma simt cam molesita, cred ca si de la caldura din living , a bagat Nick carbuni si lemne in foc pana la refuz, ca tot ii era frig si eu eram in tricou, el si cu pluover pe el, si vad ca deja ii curg mucii si se plange ca e molesit si il doare capul si cred ca il dau afara sa doarma cu motanul ca eu cand ii spun sa mai bage si fructe si legume in el sa mai faca si el imunitate, el baga numai dulciuri, noroc cu mine ca ii mai gatesc si sanatos ca daca nu as fi eu, vai si amar de curu lui daca mi-a dat cumva raceala lui, chiar ca doarme singur next week poate cu motanu pe afara

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da cris la privat , la noi, nu ai nevoie de nimic inafara de buletin si adeverinta de asigurat.

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

madutza, ce camera frumoasa si ce de lucrusoara dragute am vazut eu acolo m-am indragostit, ma primesti si pe mine la tine acasa?

chilotii sunt ....n am cuvinte...sunt oare pe marimi? eu inca nu stiu daca o sa am nevoie, pentru ca daca nasc la privat stiu ca primesc de la ei lucrurile astea...sa vedem...

ma retrag si eu la un film! noapte buna si vise placute!

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

te primesc, cum sa nu te primesc, cu cea mai mare placere . Da chilotii sunt per marimi, eu mi-am luat 42-44, mai mici aveau 38-40, mai mari nu m-am uitat

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

mada, noroc ca baxurile sunt de 20-25 buc....dar oricum mi se par cam multe de 2-5 kg , eu una nu cumparam nici unul de 2-5 ci direct 3-6 kg. mai ales ca in sptal nu ma nevoie. mie imi vine acum sa merg sa im fac spanac cu pu :))) asa pofta imi e :( si vreau sa incerc o varianta mai light, facuta de mami meu, fara sa prajesc ouale, ci le sparg deasupra de spanac.

strumf fa ti o limonada acra....poate mai trece greata.

Mergi la inceput

Strumphi, multumesc. Maine fac si eu chiftelute din piept de pui cu sos. Sper sda manance si Cristi ca pt el le bag in sos, sa alunece mai bine.
Asa un frig s-a lasat si la noi...in sfarsit a venit iarna...

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

yasmi, pai nu le faci in tigaie de tefal?..adik fara ulei? practic sunt mai mult coapte decat prajite...si cu nistre ceapa rosie tocata...mmm

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

yasmi buna ideea cu limonada, mai am juma de lamaie, maine sa cumpar iar ca eu tot imi fac ceai in fiecare zi si tot le folosesc

ma duc sa ma acresc, de parca nu as fi deja ca poama acra

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

numai ide bune am azi

Mergi la inceput

am fugit in pat.
Somn usor !

Povestea nasterii