Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada somnic pufos!!

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Strumphi, multumesc. Maine fac si eu chiftelute din piept de pui cu sos. Sper sda manance si Cristi ca pt el le bag in sos, sa alunece mai bine.
Asa un frig s-a lasat si la noi...in sfarsit a venit iarna...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

eu le-am facut pentru mister smith si i le-am facut cu carne de purcel si vacuta si ceva miel, au iesit super bune, dar numai ca eu nu-s obisnuita cu prajelile, de aia imi vin inapoi , de la prajeala, ca ele rele nu sunt... dar nu-mi prieste nimic prajit tare , un pic asa light mai merge dar piftelutele vad ca nu

daca e frig , n-ai facut focul in soba? eu de la ora 2 dupa amiaza tot ard lemne si carbuni, adica domnu baga pana la refuz ca el tot se cocolosea pe langa semineu sa se incalzeasca, ca lui ii e frig si eu mor de cald i-am spus acum o ora, gata , nu mai baga nimic ca sunt inca o gramada de carbuni de ars , adica-s rosii si ard incet, trebuie sa astept pe putin 2-3 ore se se topeasca, tot ma duc si ii mai scotocesc sa arda si sa se topeasca , nu pot sa ma duc sa dorm cand stiu ca inca e foc in semineu

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

nu mai e nimeni vad... inchid si eu laptopul si ma intind putin pe canpeasa ma uit la supernanny pana ma duc sus in patut

noapte buna burtici

somn usor si pe maine

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma gandeam acum cand povesteam toate ca de abia asteptam craciunul,, sarbatorile, atmosfera de sarbatori....si mai era atat de mult pana la sarbatori :)) si acum mai e atat de putin....ufff ce repede trece tmpul..........

va pupik si eu.

noi ne punem sa vedem continuarea de aseara de la film....care l-am intrerupt cand a inceput iasmi sa se simta rau :((

somnic pufos la toate burticile si o saptamana minunata!!

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

bbyasmi, nu eu, a facut-o maicamea si a fost mult prea multa compozitie..si mi s-a cam aplecat..eu am profitat sa citesc ceva, dar greu cu tipete/muzica/televizoare/rasete etc prin casa..

strumpitza, cum sa ma supar cu invatatul..cum spuneam, ma tin tare si pana in seara asta nu m-am atins de ele oi vedea maine ce fac..si asa am emotii ca il las pe vlad cu soacra mea si... nici nu-mi vine sa ma mai duc

simona, tu te mai gandesti si la gimnastica cat doarme bebita si ai trei ? iar eu sunt speriata de bombe..ma gandesc ca nici sa dorm n-o sa mai am timp..am intrat in panica si daca nu dorm, n-o sa am laptic..si vlad nu adoarme fara mine..si nu prea doarme de fel..si cum pup eu programele lor ..si tipetele sa nu se trezeasca unul pe altul..vlad inca mai tipa si noaptea prin somn sau mai bine zis se trezeste de cateva ori pe noapte inca..uneori cu scandal..si tot asa..of of mai bine nu ma mai gandesc..a, si spor la treaba cu casuta, sa va mutati cat mai repede..si bafta la vanzare

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Ia uite-ma cum nu dorm...A fost o petrecere pe aici si niste vecini furiosi au tot uuit in tavanul celor de sus ca sa-i potoleasca. ineinteles ca mi-a sarit orice somn...Dupa o ora pe cu ochii in tavan am decis sa deschid calc...

Sper sa pot dormi si face si adomene...Ce sa zic,a sa sper acum...Cei mari oricum pana prin iulie merg la gradi si sunt singura cu cel mic pana la 16.00...O mai am si pe mama alaturi, sper sa ma descurc, nu-mi fac griji, v-am spus parca nu e ok nici asa cum sunt eu...

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

yasmi, pai al tau e ditai flacaul pe langa al meu!!! e normal sa inceapa sa ramana fara spatiu, tu esti in sapt 30 eu maine de abia intru in 24...

simo, eu bag dulce constant in ultima vreme, nu stiu ce e cu mine dar rad si ciocolata si de toate, cred ca s-a obisnuit bebe...azi am ras o cutie plina cu pricomigdale proaspat facute...nu stiu de unde atata pofta de dulce ca inainte sa raman insarcinata nu mai pusesem gura pe ciocolata de vreo 2 ani, nu imi mai starnea interesul...acum...nu au viata lunga in casa...

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Poftele gravidiei...Culmea e ca in acelasi timp poftesc la tot ce e verde, frunze, salata, legume....Daca m-as limita la ele....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

simona, ti-am admirat casuta ati optat pt parchet gri deschis, nu ? si noi tot un gri am vrea, dar din acela murdar..mai rustic, nu stiu cum sa zic..pragurile nu le-am observat si la scari voi ce balustrade puneti ? eu am un mare stres cu scarile...oricum, dupa cum arata o sa va mutati repejor..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Da, e un gri foarte frumos zic eu...e singurul care mi-a placut si nici n-am vrut lucios pt ca am vazut cum se vede orice zgirietura pe cel lucios (ai mei asa si-au pus si in lumina e jale.... ca ai mei copilasi si-au facut trasee cu masinile pe acolo...)Mie imi pare rau doar ca am vopsit dormitoarele copiilor, mai ine le lasam ale...dar acum nu-i prolema, raminem asa..alustraderle le punem din aluminiu...cam asta mai avem scarile si alustrada de la terasa din curte si cea de la alcon de la mansarda (aceasta va fi idn lemn ca sa nu mai dam ani in plus...pt primele 2 vom plati in plus..asta e)
Sper sa terminati si voi rapid cu actele si sa o puneti la punct.Ce usurare va fi si pt voi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanales

Buna seara fetelor
Am intrat si eu dupa o perioada stresanta, am tot incercat sa tin pasul la citit. Vad ca vorbiti de pregatiri si m-am cam panicat, mi-am propus neaparat sa ma apuc de cumparaturi din ianuarie, sa fac si eu o pauza sa ma pregatesc de venirea lui bebe...si sper sa intru mai des.
Bebe e tot baietel, frumusel de 450 g la 21 z +4 zile, i-am vazut profilul si se juca cu cordonul pe fata, vad ca nu si l-a pus pe post de fular, deci nu-i e tare frig :)
Sunt tare multumita ca a inceput sa-mi creasca si mie burtica, sa se vada, sa 'arat' si eu a femeie gravida. Chiar mi-am propus de Sarbatori cand o sa am un pic de liniste sa-mi pozez burtica.
In rest, agitatie maxima, trebuie sa ne mutam din nou cu chiria am impresia ca nu se mai termina treburile, mi-as fi dorit si eu sa am o casuta a noastra unde sa aranjez lucrurile in tihna pentru venirea bebelui, dar ma voi descurca cum pot, le iau pe parcurs in functie de ce avem nevoie.

pe toate, vise frumoase

21+cujucaus

Ioanaless, ma ucur ca mai dai pe la noi. Sper sa te mai linistesti si tu acum si sa te ocupi mai mult de urtica.Pana cand ai de gand sa lucrezi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
WE asta am papat numai bunatati facute de mine - o ciorbita de legume si pui cu curry cu orez, mniam mniam, si acum se linge al meu sot pe degete...
Maine vreau sa fac fasole batuta ca am o pofta... cu muraturi...

Simona, tare frumoasa casa voastra! Am admirat-o mult!

Si noi azi am terminat de pus lampile in casa, zugravul a reparat ultimele mici pete sau fisuri, si maine e curatenie generala.
Incet incet ne mutam, am mari emotii, pozitive toate, dar si nostalgia casutei unde am locuit 9 ani minunati de cand suntem impreuna...
As vrea sa facem bradul acolo si sa pregatesc acolo cina de Ajun, sa vedem cum reusim sa ne organizam!

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas

mersi mult! Si eu maine stau pe capul lor sa finalizeze asa cum t zugraveli, pereti, mai am 2 opritori la usi de pus....plus pragurile alea..Succes si voua cu casutza, sa va mutati cit de repede. SI eu am nostalgia casutei asteia pe care o parasesc...Am stat 6 ani in ea si e prima noastra casuta, aranjata de noi de la 0..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanales

Multam bb_yasmi!
chiar vroiam sa va intreb, apropo de nume, ce parere aveti, am deschis o lista si sunt in negocieri cu taticul dar nu am ajuns inca la nici o concluzie si nu stiu daca vom reusi sa ne punem de acord pana la nastere:
Tudor (Teodor), Victor, Lucas, Andreas, Robert, Toma (Thomas)
Problema e ca am vrea sa-i punem un singur prenume pentru ca o sa aiba un nume de familie destul de lung, compus

21+cujucaus

Imi plac Tudor/Teodor, Lucas si Andreas De sfant sa fie, sa aia un protector!

Mergi la inceput