Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
IONY_82 spune:
Cami , noapte buna
Viss, am vazut pe National G. "in pantec" evolutia sarcinii gemelare si chiar ma gandeam la tine
fericita 28+ cu Sara Andreea
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanales Buna seara fetelor Am intrat si eu dupa o perioada stresanta, am tot incercat sa tin pasul la citit. Vad ca vorbiti de pregatiri si m-am cam panicat, mi-am propus neaparat sa ma apuc de cumparaturi din ianuarie, sa fac si eu o pauza sa ma pregatesc de venirea lui bebe...si sper sa intru mai des. Bebe e tot baietel, frumusel de 450 g la 21 z +4 zile, i-am vazut profilul si se juca cu cordonul pe fata, vad ca nu si l-a pus pe post de fular, deci nu-i e tare frig :) Sunt tare multumita ca a inceput sa-mi creasca si mie burtica, sa se vada, sa 'arat' si eu a femeie gravida. Chiar mi-am propus de Sarbatori cand o sa am un pic de liniste sa-mi pozez burtica. In rest, agitatie maxima, trebuie sa ne mutam din nou cu chiria am impresia ca nu se mai termina treburile, mi-as fi dorit si eu sa am o casuta a noastra unde sa aranjez lucrurile in tihna pentru venirea bebelui, dar ma voi descurca cum pot, le iau pe parcurs in functie de ce avem nevoie. pe toate, vise frumoase 21+cujucaus |
felicitari pt grasan!
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+
stefyapost spune:
citat din mesajul lui madutza_bra hello! acum incarc pozele promise. nu am mai fost sa luam decoratiuni de perete acum. Mergem in ianuarie ca e destul de aglomerata decembrie si am facut oricum destule ca sa pot sta linistita. Am fost in schimb in cora si am luat pampers nr 1, o jucarie frumoasa , suzete, perie+pieptan si faimosii chiloti de unica folosinta Oricum eu am cumparati nchiloti de baba dar cu model frumos pt spital, astia de unica nu-mi inspira mare luscru...4 buc la 15 ron... v-ati tot laudat cu deserturile facute, dar nu am vazut nici o poza. Le-ati sters deja? hai ca s-au incarcat si pozele mele. Burta e ff mare, poaza facuta seara, dupa cina pupici Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana AMR 9 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
esti o frumoasa..si camera este super
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui ioanales Multam bb_yasmi! chiar vroiam sa va intreb, apropo de nume, ce parere aveti, am deschis o lista si sunt in negocieri cu taticul dar nu am ajuns inca la nici o concluzie si nu stiu daca vom reusi sa ne punem de acord pana la nastere: Tudor (Teodor), Victor, Lucas, Andreas, Robert, Toma (Thomas) Problema e ca am vrea sa-i punem un singur prenume pentru ca o sa aiba un nume de familie destul de lung, compus 21+cujucaus |
mie imi plac : lucas , andreas si victor.
mami de fetita cu codite 3+ si s30
madutza_bra spune:
iony, Stefy multumesc!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana
AMR 9 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
iony mie imi place Mattia....dar tre sa se potriveasca si cu numele de familie....
mada....ce burtica mareeeee si frumoasa!!! si mamica frumoasa!!! si camera buburuzei
mie mi-a cumparat socrela pampers chicco....si imi spune in seara asta la tel ca a cumparat 4-5 baxuri (nici nu mai stiu) pt 2-5 kg..... iar eu vroiam 3-6 kg....ce puteam sa mai spun....femeia si-a dat tot interesul... asa ca daca o sa fie un bb de 3,5 kg o sa fie cam micute....
eu mi-am propus sa intru in luna a 8-a cu +6 kg (asta ar f peste 0 saptaman jumatate)......dar nu ma reusesc.....
dimi ...vreau la micul dejun.....spanac cu oua morrr de poftaaaa......
mami de fetita cu codite 3+ si s30
madutza_bra spune:
viss, esti sigura ca prietena ta a spus bepanthene pudra pt bebe? Prietenei mele i-au cerut unguent..si sincer nici nu stiam ca exista si pudra Bepanthene.
Povestea nasterii
AMR 9 sapt
Poze
madutza_bra spune:
yasmi, intradevar cam multe bax=uri de 2-5 kg. eu am de gand sa mai cumpar inca unul si atat, vom vedea dupa la cate kg se naste buburuza, cu toate ca nu cred ca va fi mare..nici cristi nu a fost mare. Vreau sa am un bax in spital si unul acasa. Nu am gasit cutie pt servetele umede de la pampers..imi este f folositoare la Cristi si vroiam sa cumpar si pentru ea..dar nu am vazut...
Buna idee oua cu spanac, poate fac si eu
Povestea nasterii
AMR 9 sapt
Poze