Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
IONY_82 spune:
Cami , noapte buna 

Viss, am vazut pe National G. "in pantec" evolutia sarcinii gemelare si chiar ma gandeam la tine 

fericita
28+ cu
Sara Andreea
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanales Buna seara fetelor ![]() Am intrat si eu dupa o perioada stresanta, am tot incercat sa tin pasul la citit. Vad ca vorbiti de pregatiri si m-am cam panicat, mi-am propus neaparat sa ma apuc de cumparaturi din ianuarie, sa fac si eu o pauza sa ma pregatesc de venirea lui bebe...si sper sa intru mai des. Bebe e tot baietel, frumusel de 450 g la 21 z +4 zile, i-am vazut profilul si se juca cu cordonul pe fata, vad ca nu si l-a pus pe post de fular, deci nu-i e tare frig :) ![]() ![]() Sunt tare multumita ca a inceput sa-mi creasca si mie burtica, sa se vada, sa 'arat' si eu a femeie gravida. Chiar mi-am propus de Sarbatori cand o sa am un pic de liniste sa-mi pozez burtica. In rest, agitatie maxima, trebuie sa ne mutam din nou cu chiria am impresia ca nu se mai termina treburile, mi-as fi dorit si eu sa am o casuta a noastra unde sa aranjez lucrurile in tihna pentru venirea bebelui, dar ma voi descurca cum pot, le iau pe parcurs in functie de ce avem nevoie.![]() ![]() pe toate, vise frumoase 21+cu jucaus |
felicitari pt grasan!

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 27+
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra hello! acum incarc pozele promise. nu am mai fost sa luam decoratiuni de perete acum. Mergem in ianuarie ca e destul de aglomerata decembrie si am facut oricum destule ca sa pot sta linistita. Am fost in schimb in cora si am luat pampers nr 1, o jucarie frumoasa , suzete, perie+pieptan si faimosii chiloti de unica folosinta ![]() Oricum eu am cumparati nchiloti de baba dar cu model frumos pt spital, astia de unica nu-mi inspira mare luscru...4 buc la 15 ron... v-ati tot laudat cu deserturile facute, dar nu am vazut nici o poza. Le-ati sters deja? hai ca s-au incarcat si pozele mele. Burta e ff mare, poaza facuta seara, dupa cina pupici ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cu Catalina IoanaAMR 9 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
esti o frumoasa

..si camera este supercea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 27+
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ioanales Multam bb_yasmi! ![]() chiar vroiam sa va intreb, apropo de nume, ce parere aveti, am deschis o lista si sunt in negocieri cu taticul dar nu am ajuns inca la nici o concluzie si nu stiu daca vom reusi sa ne punem de acord pana la nastere Tudor (Teodor), Victor, Lucas, Andreas, Robert, Toma (Thomas) Problema e ca am vrea sa-i punem un singur prenume pentru ca o sa aiba un nume de familie destul de lung, compus ![]() ![]() 21+cu jucaus |
mie imi plac : lucas
, andreas si victor.mami de fetita cu codite 3+ si
s30
madutza_bra spune:
iony, Stefy 
multumesc!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
iony mie imi place Mattia....dar tre sa se potriveasca si cu numele de familie....
mada....ce burtica mareeeee si frumoasa!!! 
si mamica frumoasa!!!
si camera buburuzei 
mie mi-a cumparat socrela pampers chicco....si imi spune in seara asta la tel ca a cumparat 4-5 baxuri (nici nu mai stiu) pt 2-5 kg.....
iar eu vroiam 3-6 kg....ce puteam sa mai spun....femeia si-a dat tot interesul...
asa ca daca o sa fie un bb de 3,5 kg o sa fie cam micute....
eu mi-am propus sa intru in luna a 8-a cu +6 kg (asta ar f peste 0 saptaman jumatate)......dar nu ma reusesc.....

dimi ...vreau la micul dejun.....spanac cu oua ![]()
![]()

morrr de poftaaaa......
mami de fetita cu codite 3+ si
s30 
madutza_bra spune:
viss, esti sigura ca prietena ta a spus bepanthene pudra pt bebe? Prietenei mele i-au cerut unguent..si sincer nici nu stiam ca exista si pudra Bepanthene. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
madutza_bra spune:
yasmi, intradevar cam multe bax=uri de 2-5 kg. eu am de gand sa mai cumpar inca unul si atat, vom vedea dupa la cate kg se naste buburuza, cu toate ca nu cred ca va fi mare..nici cristi nu a fost mare. Vreau sa am un bax in spital si unul acasa. Nu am gasit cutie pt servetele umede de la pampers..imi este f folositoare la Cristi si vroiam sa cumpar si pentru ea..dar nu am vazut...
Buna idee oua cu spanac, poate fac si eu 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze

am impresia ca nu se mai termina treburile, mi-as fi dorit si eu sa am o casuta a noastra unde sa aranjez lucrurile in tihna pentru venirea bebelui, dar ma voi descurca cum pot, le iau pe parcurs in functie de ce avem nevoie.
21+cu