Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
roxanda80 spune:
uffff am reusit sa citesc tot.mult a fost.aici nu am nevoie de cine stie ce pt bagajul de maternitate,doar hainute pt.bebe,papuci,sosete si un trening(asa am avut la prima nastere).chiloti de unica folosinta si tampoane de alea gigant(nici eu nu am vazut vata aici la farmacie)si pampers(libero)si cosmetice pt.bebe(pt.acasa)am primit acolo.mie nu mi-au facut nici un control dupa nastere,iar pt.epiziotomie mi-au recomandat doar dusuri dese si sapun cu pH neutru.2 sapt am suferit ingrozitor,am avut dureri cumplite,in ciuda dusurilor dese.am vazut ca ati scris de spray propolis.
altceva ce mi-ati mai recomanda sa-i spun mamei sa-mi trimita de acasa?de data asta vreau sa fiu pregatita.
cat despre carut nu gasesc nik atat de usor cum spunea strumphitza.am gasit ceva la oferta(brio sing)dar are 12 kg parca.oricum mai cautam desi nu sunt dispusa sa dau intre 600 si 1000 euro doar pe carut.
va las ca maine am o zi grea.
noapte buna,doar cu vise frumoase.
mami de baietel si26+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
si acvum ca tot nu e nimeni pe aici..sa ma plang si eu putin
Va tot auzeam ca va doare "fofo" dar eu nu am simtit niciodata sa dureri...pana in seara asta. In cora, daca mergeam ceva mai repede sau daca departam picioarele imediatr ma intepa/durea/apasa ceva jos. Asa ca toata cora am mers in ritm de furnica legata de picioare
Cred ca mi se trage de la faptul ca azi nu m-am odihnit la pranz, e drept ca nici nu am facut treaba sau altceva, am stat mult pe scaun. De obicei dorm la pranz sau macar ma intind in pat 1 ora in timp ce doarme Cristi. Sa=mi fie invatatura si sa ma protejez mai mult ca tare caraghiasa ma simteam sa merg asa...in reluare.
Acum nu mai am nimic, mi-am revenit dupa ce am stat putin intinsa.
Mai putin si o intind si eu spre pat.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
cami_antonia spune:
iony pupici
roxanda ma bucur ca ne-ai mai dat un semn de viata ... incearca sa ne scrii mai des si sa lasi la cineva nr de tel sa il trecem in listuta daca vrei
eu cui pot trimite pe pm nr meu de tel
sa il adaugati in lista ca eu nu ma pricep?????? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
22+ PETRA ADRIANA
madutza_bra spune:
roxanda, eu am luat la Cristi carucior Graco, are 7.5 kg. Da o cautare dupa marca si poate gasesti ceva sa-ti placa.
cami, Cristi nu a fost de multe ori racit, dar atunci cand a fost si avea muci, i-a facut f bine Pivalone. Aspiram nasucul si dadeam 2 puf-uri. Ai incercat si cu asta?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina Ioana
AMR 9 sapt
Poze
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia iony pupici ![]() eu cui pot trimite pe pm nr meu de tel sa il adaugati in lista ca eu nu ma pricep?????? ![]() ![]() |
mie
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
![](bonjovi.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
AMR 9 sapt
![](olala.gif)
Poze
cami_antonia spune:
ioanales mie imi place Teodor si inseamna si ADarul lui Dumnezeu
fetele fug
ca are sotul treaba la calc
si cum nu-l mai avem decat pe prapaditul asta mare
nu am ce face
va pup
va urez o noapte placuta
ne auzim maine de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
22+ PETRA ADRIANA
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia ioanales mie imi place Teodor si inseamna si ADarul lui Dumnezeu fetele fug ca are sotul treaba la calc si cum nu-l mai avem decat pe prapaditul asta mare nu am ce face va pup va urez o noapte placuta ne auzim maine ![]() ![]() |
somn usor, cami
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
![](bonjovi.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
AMR 9 sapt
![](olala.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
buna seara. am ceva lucruri de zis:
- pisuc- da, sunt la doctorat cu frecventa. pana in 2009 asa era legea, nu aveai voie sa ai carte de munca in alta parte, dar din 2009 iti da voie sa ai si 3 servicii pe langa, de aceea iti cer sa tii cartea de munca acasa. legea cu luarea in considerare a doctoranzilor in CIC, a fost valabila pana in 2010, nu mai stiu pana in ce luna- parca iunie, dar nu sunt sigura, acum se mai iau in considerare cica ca studii universitare- doar studentii.asa m-am amagit si eu cu doctoratul, ce ma gasit pe net era din 2009, am stat linistita si am ramas cu intrerupere la cartea de munca, ca dc stiam din timp,ma sfatuia cineva, dupa terminarea rezidentiatului in urmatoarea zi imi bagam in alta parte fictiv, asa..
- am fost in vizita la o prietena care a nascut la GIULESTI pe 30 noi. .am vazut baietelul- cuminte, linistit si incruntatsi atat de mic- cu toate ca s-a nascut de 3600g si 54 cm, pesemne ca n-am mai vazut eu copii asa mici demult
- mi-a povestit ca n-au cerut torsoane facute acasa, si-a luat din Real din acelea ptr incontinenta urinara - am vazut pachetul sunt 18 ( 15+ 3 la oferta )= 100.000
- ii dadeau cate camasi vroia, ea a cerut 10 in 3 zile
-ptr bebel nu au cerut decat pampers, servetele umede, ulei de corp
si bepanthen pudra
-geanta gravidei au cerut s-o ia cineva acasa, si s-o aduca a doua zi, sa nu ramana in spital initial - cat ea inca nu nascuse 24 SA+ mami de 2 buburuze:
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
am mai intrt si eu un pic sa trag cu ochiul la ce mai barfiti..
multam mult tuturor pt complimentele facute [flo!!
si multam tare mult si pt raspunsuri in legatura cu scutecele...am observat ca pampers-ul are cele mai multe voturi,deci am sa incep cu ele si eu..
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 27+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IONY_82/IONY_82.jpg)
IONY_82 spune:
Madutza, frumoasa burtica
Ce bine ca ai pregatit camera bebelinei- arata foarte bine si spatioasa
Apropo de kg si eu am ajuns pe la 12-13 in plus asta e fata sa fie sanatoasa
fericita 28+ cu
Sara Andreea