Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata, le-am pus si eu la locul lor...ca sambata nu am facut nimic-nimic
iar azi am avut de spalat 2 ture cu masina iar acum trebuia sa le strang plus toata casa plinaaa de jucarii...

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

Buna seara fetelor
Am intrat si eu dupa o perioada stresanta, am tot incercat sa tin pasul la citit. Vad ca vorbiti de pregatiri si m-am cam panicat, mi-am propus neaparat sa ma apuc de cumparaturi din ianuarie, sa fac si eu o pauza sa ma pregatesc de venirea lui bebe...si sper sa intru mai des.
Bebe e tot baietel, frumusel de 450 g la 21 z +4 zile, i-am vazut profilul si se juca cu cordonul pe fata, vad ca nu si l-a pus pe post de fular, deci nu-i e tare frig :)
Sunt tare multumita ca a inceput sa-mi creasca si mie burtica, sa se vada, sa 'arat' si eu a femeie gravida. Chiar mi-am propus de Sarbatori cand o sa am un pic de liniste sa-mi pozez burtica.
In rest, agitatie maxima, trebuie sa ne mutam din nou cu chiria am impresia ca nu se mai termina treburile, mi-as fi dorit si eu sa am o casuta a noastra unde sa aranjez lucrurile in tihna pentru venirea bebelui, dar ma voi descurca cum pot, le iau pe parcurs in functie de ce avem nevoie.

pe toate, vise frumoase

21+cujucaus

Mergi la inceput

ioana felicitar pt bb baietel, frumusel si grasunel ce nume ii veti pune??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

vin cu alta intrebare pt mamicile cu bebe 2 si 3: dupa parerea voastra si din experienta,care credeti ca-s cele mai bune scutece? ca-s atat de multe marci si feluri incat m-am pierdut

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

eu le-am incercat pe toate si nimic nu se compara cu Pampers,dar cel normal nu ala nou care l-au scos...mi-a fost de superajutor Pampers chilotei..am folosit o perioada buna,huggies mi se par hartioshi rau de tot

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

mie mi se par bune si cele de la chicco. pt nceput chicco am luat pt bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
WE asta am papat numai bunatati facute de mine - o ciorbita de legume si pui cu curry cu orez, mniam mniam, si acum se linge al meu sot pe degete...
Maine vreau sa fac fasole batuta ca am o pofta... cu muraturi...

Simona, tare frumoasa casa voastra! Am admirat-o mult!

Si noi azi am terminat de pus lampile in casa, zugravul a reparat ultimele mici pete sau fisuri, si maine e curatenie generala.
Incet incet ne mutam, am mari emotii, pozitive toate, dar si nostalgia casutei unde am locuit 9 ani minunati de cand suntem impreuna...
As vrea sa facem bradul acolo si sa pregatesc acolo cina de Ajun, sa vedem cum reusim sa ne organizam!

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

Multam bb_yasmi!
chiar vroiam sa va intreb, apropo de nume, ce parere aveti, am deschis o lista si sunt in negocieri cu taticul dar nu am ajuns inca la nici o concluzie si nu stiu daca vom reusi sa ne punem de acord pana la nastere:
Tudor (Teodor), Victor, Lucas, Andreas, Robert, Toma (Thomas)
Problema e ca am vrea sa-i punem un singur prenume pentru ca o sa aiba un nume de familie destul de lung, compus

21+cujucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

acum incarc pozele promise. nu am mai fost sa luam decoratiuni de perete acum. Mergem in ianuarie ca e destul de aglomerata decembrie si am facut oricum destule ca sa pot sta linistita.

Am fost in schimb in cora si am luat pampers nr 1, o jucarie frumoasa , suzete, perie+pieptan si faimosii chiloti de unica folosinta
Oricum eu am cumparati nchiloti de baba dar cu model frumos pt spital, astia de unica nu-mi inspira mare luscru...4 buc la 15 ron...

v-ati tot laudat cu deserturile facute, dar nu am vazut nici o poza. Le-ati sters deja?

hai ca s-au incarcat si pozele mele. Burta e ff mare, poaza facuta seara, dupa cina

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanales

Multam bb_yasmi!
chiar vroiam sa va intreb, apropo de nume, ce parere aveti, am deschis o lista si sunt in negocieri cu taticul dar nu am ajuns inca la nici o concluzie si nu stiu daca vom reusi sa ne punem de acord pana la nastere:
Tudor (Teodor), Victor, Lucas, Andreas, Robert, Toma (Thomas)
Problema e ca am vrea sa-i punem un singur prenume pentru ca o sa aiba un nume de familie destul de lung, compus

21+cujucaus

te sfatuiesc sa alegi un nume de sfant, mai ales ca va avea un singur nume. Sa se serbeze si baiatul de mai multe ori pe an . Toate numele din lista imi plac

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simo si noi procedam la fel ... stam mai mult afara prin curtea bisericii ... dar acu de cand cu frigul ne mai bagam la tanti de la lumanri sau chiar in fata langa altar sa auzim pe tati cum canta ... da nu rezistam mult ca ne plictisim ... mai tragem cate doua ture de biserica ... si uite asa ... dar azi inca fiind cu muci am zis ca sa nu ii mai dam si altora si am stat acasa ... ne-a impartasit tati acasa

maine scapam si de aerosoli da inca vad ca nu de muci
nu stiu ce sa ma mai fac
de maine ii bag colargol picaturi
asta usuca mucii
poate asa dispar
offffffffffff
mama lor

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput