Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo.....ce bine de voi...ce frumos o sa fie....sa aibe copilasii pe unde sa alerge...prin casa/curte ....sa aveti spatiu!!!

roxanda, asa scurt???

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am incarcat citeva poze, ca sa va dati seama cit voi avea de munca, de spalat...vai de mine
Plus ca fac si la apartament ca ne-am hotarit sa-l punem in vinzare...si toata ziua frec la el...D-aia simt nevoia de dulce...hehe

Cred ca voi incerca o reteta Strumhi- Lavi de orez cu lapte Ce pofta mi-ai facut!

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

merg sa imi spal vasele,....sa fac putn curat....ca numai seara ma apuca!!! si e asa rar cheful la mine......ca mai bine profit.... ca e tare bine sa ai chef de facut treaba!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

SPor la treaa Lavi, fug si eu sa-mi culc pruncul, ca sta cu capul pe mine deja...

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

si eu am mancat azi orez cu lapte di de vreo ora ma tot gandesc ce sa mai mannac. mi-e foame tot timpul..

Stiu ca nu se mai aplica treaba cu prenatalul, intru direct in CIC 2.

Dar nu cred ca se aplica doar la copii nascuti de la 1 ian.. Nu se specifica la cine se aplica si la cine nu, spre deosebire de celelalte art unde scrie clar 2011 sau 2012 sau pana la aceatsa data.

oricum vom vedea cand ajungem acolo.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

da, am mai citit- o si eu o data si nu precizeaza..dar doamnele acelea de la telefon care ofera consultanta asa spun..din ce povesteau niste fete care au sunat..vom vedea

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

bbyasmi, nu eu, a facut-o maicamea si a fost mult prea multa compozitie..si mi s-a cam aplecat..eu am profitat sa citesc ceva, dar greu cu tipete/muzica/televizoare/rasete etc prin casa..

strumpitza, cum sa ma supar cu invatatul..cum spuneam, ma tin tare si pana in seara asta nu m-am atins de ele oi vedea maine ce fac..si asa am emotii ca il las pe vlad cu soacra mea si... nici nu-mi vine sa ma mai duc

simona, tu te mai gandesti si la gimnastica cat doarme bebita si ai trei ? iar eu sunt speriata de bombe..ma gandesc ca nici sa dorm n-o sa mai am timp..am intrat in panica si daca nu dorm, n-o sa am laptic..si vlad nu adoarme fara mine..si nu prea doarme de fel..si cum pup eu programele lor ..si tipetele sa nu se trezeasca unul pe altul..vlad inca mai tipa si noaptea prin somn sau mai bine zis se trezeste de cateva ori pe noapte inca..uneori cu scandal..si tot asa..of of mai bine nu ma mai gandesc..a, si spor la treaba cu casuta, sa va mutati cat mai repede..si bafta la vanzare

Mergi la inceput

cris, tu iti faci griji ca nu a miscat bebe eu im fac griji ca e prea agitat ca ma doare cat se chirceste.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi, pai al tau e ditai flacaul pe langa al meu!!! e normal sa inceapa sa ramana fara spatiu, tu esti in sapt 30 eu maine de abia intru in 24...

simo, eu bag dulce constant in ultima vreme, nu stiu ce e cu mine dar rad si ciocolata si de toate, cred ca s-a obisnuit bebe...azi am ras o cutie plina cu pricomigdale proaspat facute...nu stiu de unde atata pofta de dulce ca inainte sa raman insarcinata nu mai pusesem gura pe ciocolata de vreo 2 ani, nu imi mai starnea interesul...acum...nu au viata lunga in casa...

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

simona, ti-am admirat casuta ati optat pt parchet gri deschis, nu ? si noi tot un gri am vrea, dar din acela murdar..mai rustic, nu stiu cum sa zic..pragurile nu le-am observat si la scari voi ce balustrade puneti ? eu am un mare stres cu scarile...oricum, dupa cum arata o sa va mutati repejor..

Mergi la inceput

cris, al meu flacau face de mult asa :( de mult ma tot plang....dar acum e si mai si o sa mai am inca un duracell in casa

Mergi la inceput