Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
IONY_82 spune:
Stefy, ce burtica frumoasa si nu e mare deloc , chiar imi place
Si bradutul e minunat abia astept sa-l facem si noi
fericita 28+ cu Sara Andreea
IONY_82 spune:
Roxy, ati facut bine ca v-ati odihnit
Yasmi, ce bine arata grisul tau
Strumfi, bine ar fi sa iasa bebelina cu gropite ca asa ce-mi plac copiii cu gropite in obrajori
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IONY_82 Strumfi, bine ar fi sa iasa bebelina cu gropite ca asa ce-mi plac copiii cu gropite in obrajori fericita 28+ cu Sara Andreea |
daca o pupi imediat dupa ce iese se spune ca o sa aiba gropite, am eu 2 surori care au gropite si cica le-a pupat mama cu foc cand le-a nascut eu am numa` intr-o parte, in stanga, nu o avut mama timp sa realizeze ca m-am nascut ca am iesit la 7 luni in mare graba cand ea inca mergea la munca
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
roxanda80 spune:
buna seara,burtici.desi am promis ca voi intra mai des,fiind in concediu,nu am reusit.nici nu am reusit sa citesc tot din urma(sunt undeva la cap.94).felicitari tuturor pentru bebelusi sanatosi si grasuni .eu nu mai stiu nimic nou de bebe,urmatoarea ecografie fiind pe 27 dec.acum sunt putin stresata pt.ca toti cunoscutii imi atrag atentia de cate ori au ocazia ca,baietelul meu,bogdan ar fi obez.dar lamurim noi cumva si problema asta.
cat despre kilograme-hihihi:v-am luat.cred ca sunt pe primul loc.am luat nici mai mult nici mai putin decat 14kg,ceea ce pt.mine e un lucru bun(problema e ca nu prea reusesc sa beau aprox 3l de apa pe zi).
pe aici toti se pregatesc sa intampine craciunul(cam de pe 1 dec.)noi mai asteptam sa-si ia tati cateva zile libere ca nu ne descurcam singurei cu bradutul si tot atunci sa ne apucam de cumparaturi pt.bebe.gata update-ul,acum ma intorc sa citesc din urma sa fiu la curent.si va doresc o seara placuta.
mami de baietel si26+
IONY_82 spune:
Intru mai tarziu sa vad pozicile Madutzei
Strumfi nu e greu de facut orezul
Miki
Lalely
Simona , deci mai e putin si va mutati in casa noua
IONY_82 spune:
Ce figura esti Strumfi
Oricum o voi pupaci de mama focului cand va iesi ca tare mult am asteptat-o
scrish spune:
cami, yasmi, shtrumph, multumesc pt incurajari
nu m am lasat pana nu mi-am facut damblaua, mi-am luat un aparat de ascultat bataile inimii lui bebe si m-am linistit instantaneu. am stat cu tati juma de ora sa ascultam amandoi cum ii bate inima copilului si slava domnului ca ii bate zdravan de tot!!
roxy
s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
simonacip spune:
Mda...spuneam ca nu mai pap dulce pana pe 24...AM mincat 2 mosi de ciocolata ala a cate 70 gr fiecareMi-e scira!
Anaxena, Stefy...deci mi-e asa de familiara melodia asta cu pofta de dulce...
Vai, Stefy...dar unde-i mare urtica?? Vora lui Miki, nu esti oisnuita sa fii insarcinata...d-aia ti se pare mare...a mea e mai mare...
Alina,n, si placinta cu mere am mincat azi, a facut mami meu.... SI cred ca-mi placea si o varza cu porc...de la tine
Madutza, auzi sa uit sa te felicit pt AMR. Wow!!!Sper pana apare sa ne mutam. Intentionez si eu ca si Miki, doar sa reusim sa moilam camerele pe care le vom locui.... Hai ca va pun ceva poze...sa faceti astractie de pragurile maro, le schimam miine ca am niste nervi cu ei....
Iony, pupacioaso...ia si de la noi un pusi
Roxy, gasesti si-n supermarketuri...ma gindeam sa pun si eu ceva ornamente ...dar inca nu m-am hotarit... lustrele lor sunt desigur cu Cars...ca deh...
Scrish...papa ceva dulce cind vezi c anu da semne ...al meu misca daca pap ceva(mai ales dulce) si stau intinsa
Cami, ce de finuti aveti! Ce frumos. Azi cel mare a mers cu mama la manastire la Antim si s-a impartasit, iar eu l-am dus pe cel mic aici langa noi...dar nu am stat la sluja pt ca era fff frig...Macar l-am impartasit si am ascultat Sfanta Evanghelie...Noi de regula stam in curte ca cel mic n-are radare inauntru...dar pe gerul asta...
Mai Strumpfi si eu tot as rontai mereu mereu...E cel mai ine cand sunt plecata cu treaa...dar mereu acasa imi scot parleala...Pune crema de mai multe ori....verge se vor mai estompa ele in timp si cu gimnastica, dar mai ine sa incerci tot ce poti...
Eu am de gind sa-mi iau un aparat de adomene ceva...si dupa nastere, cind doarme puiul sa fac gimnastica...
Hai sa incarc ceva poze de la casuta...
Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza roxy, am vazut ce frumos e in poiana vreau si euuuuuuu yasmi, super desert, dar de ce 4 portii? una tu, una sotul si una printesa? una salvezi pentru maine dimi la mic dejun pentru tine? sa va fie de bine eu am bagt 2 felii de pizza si 3 linguri de orez cu lapte, am facut o burtaaaaa mereu imi vine sa tot rontzai cate ceva, dar ar trebui sa ma opresc , mai ales ca a inceput sa mi se crape si pielea pe burtica miki, orezul cu lapte varianta englezeasca , uite reteta: - orez 65 gr - zahar 25 gr - lapte 600 ml - 2-3 varfuri cutit de nucsoara, eu pun si scortisoara se pun intr-un vas rezistent si se da la cuptorul preincazlit la 150 grade, pentru 2-3 ore .... simplu si foarte bun secretul cred ca asta e , ca sta la cuptor la foc mic si mult timp si nu fierbe pe ochi de aragaz super rapid, plus nucsoara care e super buna cand faci sa imi spui cum a iesit nu mi-ai spus ce ai facut cu cartile ? _ Mind the Bump!25+Sophia Nicole |
pai una e si pt buni
reteta ta de orez cu lapte e chiar mai simpla decat sa o fierbi. eu as mai pune putina esenta de vanilie sau migdale....
si deasupra putin nesquick....sau ceva fructe dn compot sau putina crema de cioco
mami de fetita cu codite 3+ si s30
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
bbyasmi, mmm, f bun.. eu am placinta cu branza sarata in seara asta.. cine zicea ca a mai pus poze ? sau ca pune ? mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu |
yamiiii...ce imi mai place.... de fapt tot ce e cu vranza sarata/dulce imi place
tu le-ai facut??
mami de fetita cu codite 3+ si s30