Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Roxy, ningeeeeeee???? vreau si eu ia sa ma duc eu pe site la jurnalul s avad pe camerele web cum ninge la munte Las ca vine si mami meu la mine in ianuarie si o pun la treaba, ca sa nu iasa balaurii de sub pat

yasmi, suna bine desertul tau eu am facut aseara orez cu lapte varianta englezeasca si ma tot lauda Nick ca asta e cel mai bun pe care i l-am facut pana acum , dar asa spune de fiecare data cred ca ma specializez si imi iese de fiecare data mai bun

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ia sa ma uit si eu de chiloti din aia de unica folosinta.

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

strumphitza uite-te si in Poiana sa vezi ce zapada este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy sa it fie de bine.
am pus 2 pozici cu grisul cu lapte. scuzati decorul....nu am mai apucat sa fac un decor...de pofta :)))))

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

bb_yasmi arata bine si cred ca este si tare bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy, simplu, gustos, sanatos ff bun si pt copii si poate fi un desert usor de facut cand ai musafiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy sa it fie de bine.
am pus 2 pozici cu grisul cu lapte. scuzati decorul....nu am mai apucat sa fac un decor...de pofta :)))))

bbyasmi, mmm, f bun.. eu am placinta cu branza sarata in seara asta..
strumph, dar varianta englezeasca cum e ? cu ce difera ? poate incercam si noi..
stefyapost, am vazut si eu acum pozicile.. pai la asa burticuta frumoasa ce s amai zici..iar kg chiar nu se vad..cred ca sunt doar in imaginatia ta..probabil nu esti obisnuita cu starea de graviditate si ti se pare ca esti mare..dar chiar nu e cazul, f f bine arati..

cine zicea ca a mai pus poze ? sau ca pune ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

si eu am mancat azi orez cu lapte di de vreo ora ma tot gandesc ce sa mai mannac. mi-e foame tot timpul..

Stiu ca nu se mai aplica treaba cu prenatalul, intru direct in CIC 2.

Dar nu cred ca se aplica doar la copii nascuti de la 1 ian.. Nu se specifica la cine se aplica si la cine nu, spre deosebire de celelalte art unde scrie clar 2011 sau 2012 sau pana la aceatsa data.

oricum vom vedea cand ajungem acolo.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Am citit si eu OUG..dar va intreb pe voi sa fiu sigura ca am inteles.Concediul fara plata pt varianta 1 ..se considera luat la vechime??Eu asa am inteles la art 21.Ca este cum zicea Miki ca un CIC fara bani...

Totusi vreau sa fiu sigura!!Am trimis un email la Minister caci pe nr ala de telefon nu am reusit sas prind pe nimeni.Nu cred ca imi va raspunde cineva...

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

roxy, am vazut ce frumos e in poiana vreau si euuuuuuu

yasmi, super desert, dar de ce 4 portii? una tu, una sotul si una printesa? una salvezi pentru maine dimi la mic dejun pentru tine? sa va fie de bine

eu am bagt 2 felii de pizza si 3 linguri de orez cu lapte, am facut o burtaaaaa mereu imi vine sa tot rontzai cate ceva, dar ar trebui sa ma opresc , mai ales ca a inceput sa mi se crape si pielea pe burtica

miki, orezul cu lapte varianta englezeasca , uite reteta:
- orez 65 gr
- zahar 25 gr
- lapte 600 ml
- 2-3 varfuri cutit de nucsoara, eu pun si scortisoara
se pun intr-un vas rezistent si se da la cuptorul preincazlit la 150 grade, pentru 2-3 ore .... simplu si foarte bun secretul cred ca asta e , ca sta la cuptor la foc mic si mult timp si nu fierbe pe ochi de aragaz super rapid, plus nucsoara care e super buna cand faci sa imi spui cum a iesit
nu mi-ai spus ce ai facut cu cartile ?

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput