Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

Fetele care fac al 2 lea bebe si sunt inca in CIC cand vor naste, stiti de acest articol?

Articolul 9

(4) Durata de acordare a concediului prevazut la art. 2 alin. (1) se prelungeste corespunzator in cazul suprapunerii a doua sau trei situatii de natura a genera acest drept, in conditiile prevazute la alin. (1) si (2).
5. (cuantumul indemnizatiei lunare se majoreaza cu suma de 600 lei pentru fiecare dintre copii, incepand cu cel de-al doilea.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

da, se pare ca siuma de 600 ron se acorda doar pt lunile in care ambii copii au sub 2 ani, adica perioada de suprapunere CIC..insa la fel se pare ca suma o vor lua mamicile care nasc dupa 1 ian ambii copilasi..nu noi..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

alina eu mai sunt...nu mult ca vreau sa trezesc buburuza sa o duc la buni....

miki, luat suma mare din banca?? cam cat e dobanda?? ce ganduri frumoase ai...

mie imi spunea sotul azi.....m-am mentinut frumos cat am putut...nu m-am ingrasat dar incepe sa mi se "stearga" talia :)))) ha ha ha....pai mai putin si intru si eu in luna a 8-a.....era cazul :))

mami de fetita cu codite 3+ si s30

mare, mare..cat sa platim toata viata pana la pensie o rata substantiala pe luna .. dobanda n-as stii sa-ti spun, decat ca e in EUR..si ca am ceva conditii mai avantajoase datorita angajatorului..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pai daca tu nasti in aprilie, dosarul pt cic il poti depune de abia dupa jumtatatea lui mai iar banii vor veni prin iulie (si din urmaa). numai bine pana vin banii pt bb2 mai primesti 600 ron pt bb1.

nu se mAI aplica termenul de min 42 zile postnatal in cazul in care nasti al doilea bb si esti inca in CIC..eu asa stiu, se trece dintr-un CIC in altul..dosarul il poti depune oricand dupa ce nasti.. dar pana face primul bebe 2 ani ca altfel iesi din CIC si n-ai acoperire..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Yasmi, ma bucur ca micuta e bine
Strumfi, intru seara mai mult ptr ca e sotul la munca si sunt singura(am cheita de la wind cu 100ore)

fericita 28+ cu Sara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Alina
Madutza
Cami
Roxy ce mai faci?? iar la plimbarica??
multi la toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n sa vezi ce frig este la noi.....si ninge, toata ziua a nins.

strumphitza a fost foarte bine cu ajutoare la curatenie. dar tu, daca nu ai, nu ar trebui sa te spetesti atata ca nu cred eu ca ies balauri de sub pat, curat este. dar nu stiu de ce trebuie sa intorci mereu casa cu fundu-n sus.

iony azi chiar n-am fost la plimbarica. am stat cu al meu la caldurica, ne-am uitat la tv, am savurat cate o cafeluta , am mai motait, ne-am jucat cu bebelina si am tot urmarit-o cum se intinde, cum se intoarce sau ce face ea pe acolo...ne-am odihnit, mai ales el ca de maine iar la servici.

miki,scrish, anaxena

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Iony, esti o pupacioasa mica o sa ii faci gaurele la aia mica cand o iesi de la atatea pupaturi Sora-mea are cheita de la wind , ca si uitasem, mi-ai adus tu aminte.. dar tare greu ii mai merge acolo la ea semnalul, ca sta in afara orasului, un pic asa, mai in la campagnia

Eu am bagat pizza la cuptor si astept sa se faca sa o pap

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki, nu am stiut.

am facut un desert..... super simplu si gustos cu gris cu lapte si fructe.....toata lumea e incantata (modesta mai sunt!) mai tarziu pun o poza pe picassa poate va inspir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Yasmi, ma bucur ca micuta e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

si eu am mancat azi un orez cu lapte de fapt, o oala intreaga

S-a intamplat minunea mult asteptata29+