Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
alina eu mai sunt...nu mult ca vreau sa trezesc buburuza sa o duc la buni....
miki, luat suma mare din banca?? cam cat e dobanda?? ce ganduri frumoase ai...
mie imi spunea sotul azi.....m-am mentinut frumos cat am putut...nu m-am ingrasat dar incepe sa mi se "stearga" talia :)))) ha ha ha....pai mai putin si intru si eu in luna a 8-a.....era cazul :))
mami de fetita cu codite 3+ si s30
strumphitza spune:
Buna ziua burticute dragute!!
Vorbarete mai sunteti , se vede ca a venit iarna si mai stati in barlog la caldurica si la computer
Eu am fost putin pana afara pana la mall ul de langa mine, voiam sa ma uit sa imi cumpar ceva sa port nou de Craciun cand ma duc la socri, dar nu am gasit nimic frumos sa imi placa sa spun, asta e o sa ma mai uit saptamana ce vine, o sa mai ies, dar nu stiu ce ma fac, am obosit sa merg pe jos un pic , juma de kilometru, d` apoi sa ma mai plimb si mai mult pe Ocford street... cred ca o sa ajung sa gafai si candnumai pun piciorul jos din pat merg incet si cracanat, exact ca o ratza ca a inceput iar sa ma doara acolo la fofo tot, aceleasi dureri pentru care am fost la urgente sapt asta , desi de vineri numai in casa am stat si cocotata in varful canapelei, nu am facut nimic iesit din comun, nu curatenie, nu nimic ... acum de ce ma mai doare ??
Roxy, tu vad ca ai ajutoare la curatnie si de aia imi spui mie sa stau linistita si cocotata in pat, uh? sa iti fie de bine curatenia si sper ca nu ai stresat-o prea tare pe mami cu si asa da, as vrea si eu sa o am pe mami aici sa ma ajute cand nu oi mai putea eu , da de unde? e asa departe !!
Yasmi, nu ai mancat sorici daca tot ai inghetat ieri la taiatu porcului ? pai eu nu rezistam sa nu gust macar imi pare rau de printesa ca s-a simtiti rau aseara, bine ca azi e fresh
Miki, felicitari pentru grasuliona, ca uitasi ieri sa iti spun cum stai cu invatatul ? sau ai uns cartea cu untura si ai dat-o la caini? , vorba lui taica-miu cand ne era lene sa invatam cand eram acasa, asa ne spunea sper ca nu te-ai suparat, eu glumesc
Stefya, ce burtica furmusica ai si kilele alea de spui tu ca esti uriasa, eu nu le vad , unde le-ai ascuns? sa iti arat popou la mine si deja mi se crapa pielea pe burtica , in stanga jos , sub buric si mai pe laturi asa dar nu ma mai complic, eu le iau asa cum vin , si kilogramele si vergeturile, cine are a ma iubi ma iubeste si asa , nu ?
Madutza, mai burtica scumpicica , astept sa vad camera buburuzei ... cand va aud ca voi gata ati si amenajat camerele bebeilor incep sa ma panichez un pic ca eu nu am cumparat nici macar o sosetuta pentru bebe , d` apoi patut si restu`... oare cand o sa am si eu curaj sa ma apuc de cumparaturi si aranjat ? La mine se anunta o luna ianuarie super ocupata si stresanta ... deci sa ma bucur acum cat pot de tare de libertate si restu ca in ianuraie jar mananc , nu o sa stiu pe unde sa scot camesha
Alina.n... deci te-ai serbat nu gluma ieri ... cev abunatati au mai ramas? Felicitari pentru luna a 8a
Dorinuta, ti-ai mai luat ciorapi grosi de gravida de la mothercare ? ai gasit in ro ? azi am intrat si mi-am luat 2 perechi de chilotei de gravi cu burtica, sa vad cum ma impac cu ei si daca mai am nevoie o sa imi mai iau cateva perechi, cam scumpi ce-i drept, 12 lire 2 perechi dar na , asta e .. se stie ca profita de pe urma gravidutelor , cam scumpe toate chestiile ... asta sa fie baiul, ca restul ne-om descurca noi!
Simona, hai ca mai e un pic si va mutati in casuta noua in an nou si asteptand un bebe nou uh uuu ce furmos o sa fie si poate in casa noua faci rost si de laptop nou , sau de litera b noua
Iony, vad ca tu de dai pe net noaptea, esti cu cheita de net de la Alice sau Tim si numai noaptea poti intra ?
Viss, super numele alese pentru buburuze sa le poarte sanatoase daca o fi sa va hotarati la astea , sper ca nasii sa nu aiba pretentii sa puna si ei un nume, eu in locul tau m-as supara tare si le-as spune cateva
Deea , ai absent nemotivat!! sa vii cu scutire ca sa nu te exmatriculam
scrish, ce te mai stresezi si tu , plus ca il stresezi si pe bebe luca, stai sa vezi ce shuturi ti-o mai intr-o sapt doua asa, sa te tii
Ailed, unde esti? fugi dupa cantar iar ca a luat-o la vale ? sau afara cu saniuta ?
Andreea, ti-a mai trecut raceala? super ocupata in weekend vad iar la munte ?
Pisuc, la cat mai multe saptamani sanatoase inainte, pana la 40
Monas, tu nu mai treci pe la noi sa ne spui ce mai fac bebicii ?
Ally, a ajuns sotul in tara si de asta absentezi ?
Uff iar am scris cat pentru o saptamana Ma duc sa fac pizza, ca am facut aluatul acu o ora si cred ca a crecut si e gata de intins si bagat la cuptor
Revin mai tarziu dupa ce pap
Pup toate burticile
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
alina.n spune:
are dreptate sotul,arati ff bine
hai ca eu ies ma duc la printesa sa o zmotocesc putin si sa o pup ca s-a trezit, va pup pe toate vb mai tarziu
mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex
alina.n spune:
strumf a ramas o felie de tort si placinta de mere vrei>? sunt facute de mine
de durut si pe mine ma doare acolo jos dar e normal sa stii caci oasele se dilata ..sa vezi ce cracanate o sa mergem mai tarziu
mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex
SSABrya spune:
Chilotii aceia i-am vazut langa raionul pt bebe si sunt la cutie, cate 3 perechi. Daca retin bine sunt 15 lei, insa nu sunt sigura.
STEFY .. in ce priveste scutecel pot sa iti spun ca inr-un an jumate, cat are Bryanna, cred ca am incercat aproape toate marcile. Se obisnuia cu o marca si incepea sa se irite, si rau.
Acum suntem la Pampers ultra dry. De cand au aparut astia sunt f multumita de ei. Sunt super absorbanti si dimineata cand se trezeste are 1 l de pipi si nu curge nmk pe langa ei. Cu multi o gaseam uda sau trebuia sa ma trezesc noaptea sa ii schimb.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna
bb_yasmi spune:
strumf si pe mine ma doare acolo jos...... dar oasele...
SSABrya spune:
Fetele care fac al 2 lea bebe si sunt inca in CIC cand vor naste, stiti de acest articol?
Articolul 9
(4) Durata de acordare a concediului prevazut la art. 2 alin. (1) se prelungeste corespunzator in cazul suprapunerii a doua sau trei situatii de natura a genera acest drept, in conditiile prevazute la alin. (1) si (2).
5. (cuantumul indemnizatiei lunare se majoreaza cu suma de 600 lei pentru fiecare dintre copii, incepand cu cel de-al doilea.
bb_yasmi spune:
chiloti de unica folosinta sunt si la auchan la raionul cu produse de bebe. acolo sunt si protectii pt san, tampoane pt san, centura postnatala chicco.
SSABrya spune:
Eu una inteleg din asta ca pe perioada suprapunerii concediului cu cei 2 bebe voi primii inca 600 lei?
Bryanna implineste 2 ani pe 02.06.2011.
Eu trebuie sa nasc in aprilie 2011.
Concluzie... in aprilie si mai primesc indemnizatia normala plus 600 lei?
Sau nu inteleg eu bine?
bb_yasmi spune:
pai daca tu nasti in aprilie, dosarul pt cic il poti depune de abia dupa jumtatatea lui mai iar banii vor veni prin iulie (si din urmaa). numai bine pana vin banii pt bb2 mai primesti 600 ron pt bb1.