Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 5
alina.n spune:
cami ai gasit masuta pt antonia? vreau sa iau si eu ceva de genul eu am gasit pe la 70ron ceva...
mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex
alina.n spune:
yasmi merci,oricum nu mi se pare mai mare burta
bb_yasmi spune:
alina ce faci bun de papa?? eu vreau sa ma pun sa fac un orez cu lapte si piersici dn compot. sau gris cu lapte, miere si cacao.....asta e cina daca nu reusesc sa il conving pe sot sa ma scoate la gelateria mea preferata la o clatita cu inghetata si fructe de vara
mami de fetita cu codite 3+ si s30
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
noua mama ni-l facea in noaptea de 24 cand noi dormeam si ne spunea ca l-a adus mosul.....cred ca chestia asta cu craciunul de la ai mei o am, si as vrea sa ii ofer si eu puiului meu aceleasi lucruri minunate... ai mei cat de amarati erau(situatie romaneasca) mereu aveam un craciun minunat...aici nu vezi asa ceva,este totul "comercial",nu au chestia aia "christmas feeling"... cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+ |
Ce frumos , eu stiu ca il impodobeam impreuna cu ai mei, imi placeau tare mult luminitele
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
eu nu mananc prajituri...de aia ma oftic, pot trece ani si nici nu imi pasa nici pofta nu am,dar acum nu stiu ce se intampla cu mine cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+ |
Ei nu trebuie sa te superi, mai cere si printesa din burtica nu?
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish buna fetelor m-am enervat si cu ai mei parinti, maica mea incepuse ea sa isi dea cu parerea despre niste lucruri despre care habar n-are, l-a enervat pe tata, au inceput sa se certe intre ei la telefon cu mine pe fir, azi iar au vorbit in 2 peri, m-au prostdispus total!! nu stiu ce naiba am ca am devenit asa sensibila la niste noante de ton ca ajung sa ma deprim o zi intreaga daca mi se pare ca cineva nu vorbeste fericit si entuziasmat... s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
Nu te intrista , mai au si ei zile proaste, sunt sigura ca acum s-au impacat
alina.n spune:
yasmi si tu imi vb de inghetata? vin si te pap
eu fac varza cu carnita de porc ca nu prea avem nimic de papa prin frigider
bb_yasmi spune:
yamii yamiii yamiii . eu la pranz am avut ciorbica cu carne proaspata de porc, pui la grill cu garnitura de orez si legume si salata de ardei copti.....am mancat pana am simtit ca daca mai bag ceva in gura vomit :(((( si acum inca sunt satula pana'n gat :))) aaa si apoi cioco cu lichior :))))
cris, sa iti scoti gandurile negre din cap
mami de fetita cu codite 3+ si s30