Fluturasi de martie-aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 4
alina.n spune:
anaxena mmm ce as savura si eu o inghetata...da nu ma plang caci numai dulciuri am papat si trebuiesc terminate
mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n stefy tare scumpa e burtica mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex |
sarut-mana
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+
alina.n spune:
madutza_bra ce frumos suna nu ? AMR...
stefy ce tare ciu praji, pe mine ma mai apuca o chestie dinasta dar pe la 11-12noaptea
cami,roxy
alina.n spune:
citat din mesajul lui cami_antonia mada da chiar acum m-am uitat pe prima pagina si parca prima pe lista e alina.n .... chiar asa ea de ce nu are AMR????? ALINA.N ...nu iti pui AMR SI TU? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA |
Prefer sa pun saptamana in care sunt, ma simt mai ok asa.
Eu maine intru in luna a 8-a!!!!
stefyapost spune:
vin cu alta intrebare pt mamicile cu bebe 2 si 3: dupa parerea voastra si din experienta,care credeti ca-s cele mai bune scutece? ca-s atat de multe marci si feluri incat m-am pierdut
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Prefer sa pun saptamana in care sunt, ma simt mai ok asa. Eu maine intru in luna a 8-a!!!! mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex |
super!!!!!!!!!!!!!!!!! felicitari!!!!!!! nseamna ca azi ne poti pune poza cu burtica
mami de fetita cu codite 3+ si s30
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui stefyapost vin cu alta intrebare pt mamicile cu bebe 2 si 3: dupa parerea voastra si din experienta,care credeti ca-s cele mai bune scutece? ca-s atat de multe marci si feluri incat m-am pierdut cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+ |
mie mi s au parut mai bune, moi, huggies, pampers si chicco.
mami de fetita cu codite 3+ si s30
alina.n spune:
stefy eu numai Pampers folosesc
yasmi o sa pun cred maine niste poze facute zilele astea
eu am mancarica la cuptor ma duc sa mai dau in ea sa nu se arda