Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Da mada a baut ceai la greu, cred ca ajungea si la 1,5l. Ea oricum avea ceva lapte dar de la ceai, a avut lapte in 'cantitati industriale'.
M-a avertizat acum cateva saptamani sa am grija cat ceai beau

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

inseamn ca ea se incadra in categoria celor care nu au nevoie de absolut nici un stim ulent pt lactatie. Cred ca sunt putine fete in sit ei. Majoritatea se plang ca nu au destul lapte ..

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Mie in timpul. Oricum l-am miscat si in si dupa. In schimb era o tipa in salon care se plangea de dureri groaznice de cap..desi fata de mine ea la 2 ore de la operatie manca napolitate si se plimba pe coridoare
..iar eu boleam de mama-focului..fiecare cu organismului acum..

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Posibil mada. Ea oricum a stat cu teama ca daca nu o sa aiba lapte suficient. Si eu sunt panicata cand va aud de colostru si eu ma 'tataiesc' toata ziua si nik nik

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Posibil mada. Ea oricum a stat cu teama ca daca nu o sa aiba lapte suficient. Si eu sunt panicata cand va aud de colostru si eu ma 'tataiesc' toata ziua si nik nik

Ana-Maria

lasa titi in pace. Nici mie la prima sarcina nu mi-a curs nimic si am avut apoi lapte. Acum mai curg dupa cate o noapte de amor , in rest nimic.

o sa ai si laptic, sunt sigura

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Am pus si o poza de azi si poze cu carutul.

Dorinut@, dar ce mamica frumoasa esti! Si ce burtica maricica si frumusica am vazut! Abia astept sa am si eu burtica maricica, desi stiu ca e greu, dar e asa frumoooos! Esti superba! si foarte tanara...

Stef 24+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Stefana, f frumos carutul , inc aodata sa-l folositi cu placere

Dorinut@, ai o burtica f frumoasa, iar tu arati f bine. felicitari!

ma bag la somn ca imi pica ochii in gura, cred ca si restul fetelor s-au culcat

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Cand am nascut am stat legata de pat din cauza anesteziei. Am nascut dimineata la ora 11.00 si seara la 22.00 inca nu imi revenisem. Adik nu simteam nimic de la sani in jos, nu puteam sa imi misc nici macar degetele de la picioare. In schimb durerile de la operatie le simteam.
Iar a doua zi de dimineata, parca pe la 10.. au venit sa ma mute in rezerva de la terapie intensiva si abia am putut sa ma ridic din pat. A doua zi a fost groaznic, dar de a 3 a zi nu am mai avut probleme.
Marti am nascut si vineri dimineata m-au externat, iar vineri dupa amiaza eram cu sotul prin Carrefour sa caut lapte praf. Pt ca a mea fetita nu vroia sanul, dar asta e alta poveste.

In ce priveste colul, eu m-am speriat pt ca imi scade, a fost de 38, apoi de 35 si acum de 31. De asat sunt in dubii. Dar daca toata lumea zice sa stau linistita stau, ce sa fac...

Vreau sa mai intreb ceva fetele care au mai nascut.
La prima ceza am nascut la 39 de saptamani, dar am auzit ca depinde de medic cand vrea sa te programeze, poate fi si la 38, asa e?

Este vreo fata care naste cu Popa Mirela la Medlife?

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 21+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Am pus si o poza de azi si poze cu carutul.

Dorinut@, dar ce mamica frumoasa esti! Si ce burtica maricica si frumusica am vazut! Abia astept sa am si eu burtica maricica, desi stiu ca e greu, dar e asa frumoooos! Esti superba! si foarte tanara...

Stef 24+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Multumesc Stefana dar nu's asa tanara am 32 de ani .

Deci ti se pare si tie mare burtica. In ultimile 3 saptamani si mie mi se pare ca a crescut muuult. Fata de cat era la 25s...
Mai ai si tu putin si o sa explodeze . Si da a inceput sa fie greu, ieri m-am chinuit cu unghiile de la picioare ('suferim' la fel Miki)..

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Si inca ceva.
A zburat vreo burtik cu avionul in 6 luni?
Noi plecam la Viena de Revelion si ne-am luat si biletele, dar pe dr nu am intrebat-o inca. Sper sa nu imi spuna sa stau aks ca e nasol..

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

Si inca ceva.
A zburat vreo burtik cu avionul in 6 luni?
Noi plecam la Viena de Revelion si ne-am luat si biletele, dar pe dr nu am intrebat-o inca. Sper sa nu imi spuna sa stau aks ca e nasol..

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

Era o fata Copiloi care parca trebuia sa zboare tot pe la 6-7 luni cu avionul. Nu a mai intrat demult.
Chiar Copiloi ce mai faci esti bine?Cum a fost drumul cu

Ana-Maria

Mergi la inceput