Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Mada somn usor

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Multumesc Stefana dar nu's asa tanara am 32 de ani .

Deci ti se pare si tie mare burtica. In ultimile 3 saptamani si mie mi se pare ca a crescut muuult. Fata de cat era la 25s...
Mai ai si tu putin si o sa explodeze . Si da a inceput sa fie greu, ieri m-am chinuit cu unghiile de la picioare ('suferim' la fel Miki)..

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Eu compar toate burticile cu a mea si mi se par toate mai mari. Oricum se vede ca a crescut fata de la 26 s si s-a si ridicat mult. E f. draguta.
Si eu tot 32 am, dar tu mi-ai parut asa tinerica! Iti dadeam sigur sub 30. Multi ani sanatosi inainte!

Ma duc sa ma apuc de curatenie, ca tot nu reusesc si se intuneca acusi. Macar asa, de spoiala, sa fac.

Stef 24+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

stefana,super caruciorul si culoarea e ....au si in colectia noua aceasi culoare si tare mi-a placut,dar am ramas la verde ca imi place mai mult..
dorinuta esti o frumoasa..de cand am vazut primele poze mi-a placut,dar esti din profil si nu se vede bine,dar acum...brunetica(cum sper eu sa iasa fica-mea)...iar despre burtica..nu te speria ca nu ai vazut burtoi,dar am sa posez zilele astea niste poze sa vedeti uriasaaa

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Citat:

Deci ti se pare si tie mare burtica. In ultimile 3 saptamani si mie mi se pare ca a crescut muuult. Fata de cat era la 25s...
Mai ai si tu putin si o sa explodeze . Si da a inceput sa fie greu, ieri m-am chinuit cu unghiile de la picioare ('suferim' la fel Miki)..

Ana-Maria

Eu compar toate burticile cu a mea si mi se par toate mai mari. Oricum se vede ca a crescut fata de la 26 s si s-a si ridicat mult. E f. draguta.
Si eu tot 32 am, dar tu mi-ai parut asa tinerica! Iti dadeam sigur sub 30. Multi ani sanatosi inainte!

Ma duc sa ma apuc de curatenie, ca tot nu reusesc si se intuneca acusi. Macar asa, de spoiala, sa fac.

Stef 24+ cu Tudor Stefan

Multumesc mult si tie iti doresc multi ani inainte. M-ai facut sa ma uit in albumul tau, pai si eu puteam sa jur ca ai mai putin de 30 de ani!!!
In concluzie o sa fim mamici coapte cu prezenta tanara .
Spor la treburi si eu fug sa-mi mai cumpar niste chestii pt bagaj.

Edit: Arata super caruciorul . Sa-l stapaniti cu placere si sa se simta bebicul cat mai bin in el sa traga multe reprize de nani.

Ana-Maria

Mergi la inceput

Stefy . Abia astept sa-ti vad pozele chiar m-ai facut curioasa cu burticul tau.

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

Cand am nascut am stat legata de pat din cauza anesteziei. Am nascut dimineata la ora 11.00 si seara la 22.00 inca nu imi revenisem. Adik nu simteam nimic de la sani in jos, nu puteam sa imi misc nici macar degetele de la picioare. In schimb durerile de la operatie le simteam.
Iar a doua zi de dimineata, parca pe la 10.. au venit sa ma mute in rezerva de la terapie intensiva si abia am putut sa ma ridic din pat. A doua zi a fost groaznic, dar de a 3 a zi nu am mai avut probleme.
Marti am nascut si vineri dimineata m-au externat, iar vineri dupa amiaza eram cu sotul prin Carrefour sa caut lapte praf. Pt ca a mea fetita nu vroia sanul, dar asta e alta poveste.

In ce priveste colul, eu m-am speriat pt ca imi scade, a fost de 38, apoi de 35 si acum de 31. De asat sunt in dubii. Dar daca toata lumea zice sa stau linistita stau, ce sa fac...

Vreau sa mai intreb ceva fetele care au mai nascut.
La prima ceza am nascut la 39 de saptamani, dar am auzit ca depinde de medic cand vrea sa te programeze, poate fi si la 38, asa e?

Este vreo fata care naste cu Popa Mirela la Medlife?

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 21+ , adica Ayanna

si eu stiu ca majoritatea fac ceza la 39 sapt..dar nu cred ca e regula..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Citat:

Ana-Maria

Stef 24+ cu Tudor Stefan

mie imi pareti tinerici amandoua sa stapanesti sanatoasa carutul, arata f bine toate componenetele si burtica e super tu pari si inalta, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

SSABrya eu la prima ceza am nascut la fix 39sapt, acum la adoua nu stiu cum voi naste pb tot pe acolo,in fct de ce zice dr.

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Fetelor va multumesc de urari

va invit la o felie de tort facut de mie ,placinta cu mere si ceva de baut

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Citat:

Stefy . Abia astept sa-ti vad pozele chiar m-ai facut curioasa cu burticul tau.

Ana-Maria

dorinut si tu arati super mami si burtica, si mamica..

Mergi la inceput