Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
dorinut@ spune:
SSABrya cu colul eu zic sa stai linistita ca se mai poate lungi. La mine la 12s era 31mm, la 20s 33mm, la 25s 36mm, iar la 27s 33mm. Dr a zis ca e bine si cel mai important sa fie inchis.
Laley ceaiurile astea sunt foarte bune. Dar trebuie avut grija cu cantitatea bauta. Prietena mea din dorinta de a avea cat mai mult lapte a baut cam 1l de ceai pe zi (tb max. 2 cani pe zi) si a facut hiperlactatie, iesea lapticul ca fantana arteziana..statea cu doua bluze si cu tampoane sa se mai domoleasca.
Te duci la plafar si iti iei ceaiurile de care au zis fetele, ti le amesteci toate intr-o punga de hartie si iti faci.
Legat de cezariana si eu cred ca o sa-mi revin foarte greu. Dupa operatia de apendicita (cu rahie) am mancat abia dupa 2 zile (un iaurt) iar de mers greuuuuu... abia dupa o sapt am putut merge mai bine. Oricum 2 ani am tras cu ea, la frig, la efort, si cand te gandesti ca nici nu se compara cu cezariana .. Uff om vedea cum o vrea Doamne Doamne.
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SSABrya Mai intai Multumesc pt primirea la voi pe forum. Apoi vreau sa va spun si eu cu celulele stem. La prima fetita am recoltat cu CordBlood Center. Eu am nascut pe 2 iunie si am ales plata in rate, iar prima rata a fost undeva prin augut-septembrie. Acum voi recolta cu StemSure. Nu stiu sa va zic care sunt mai buni, dar motivul pt care am schimbat firma este acela ca la maternitatea unde voi naste va fi gratuita recoltarea cu StemSure, iar cu orice alta firma ma costa 1200 lei, asa ca... intelegeti. Am o intrebare pt fetele care au mai nascut cu cezariana. Prima data am avut rahiepidurala si mi-am rvenit cam greu dupa anestezie. Acum as vrea sa rfac totala si as vreaq sa aud ceva experiente legata de totala. In primavara m-am operat la nas si am facut totala, imediat dupa operatie m-au trezit si intr-o ora ma plimbam prin salon. Stiu ca nu se compara, dar ma gandesc ca nu va trebui sa stau legata de pat 24 de ore ca la rahi. O alta problema a mea este aceea ca la morfo de 22, dr mi-a spus ca lichidul amniotis este vascos, dar nu mji-a dat prea multe detalii. Abia pe 21 dec ajung la dr mea, voi ati auzit de asa ceva? e de rau? aaa si colul a ajuns la 31 mm, dr zice ca nu e nicio problema, dar eu nu sunt prea sigura. la prim sarcina l-am avut tot timpul de 38. Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 21+ , adica Ayanna |
Buna ,
In primul rand ca legata de pat te tine operatia in sine, nu anestezicul folosit. Eu am avut rahi, nu am avut dureri de cap dupa...mi-au spus sa nu misc capul si sa nu pun barbia in piept dupa op . Capul l-am mai miscat dar tot nu am ramas cu dureri. Avantajul anesteziei rahi, este ca iti vezi bebelusul imediat cum se naste
Colul eu stiu ca tot ce ste peste 2 cm eok.
Despre lichid nu stiu ca sa-ti zic
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
viss spune:
saru-mana - miki- acum chiar am inteles
dar, ptr cand apare anexena- eu am lista ei pe desktop acasa - scutece finet scrie la bagaj bebe maternitate - am verificat, asa ti-a cerut la Giulesti cand ai mai nascut?
cred ca v-am tampit?!
24 SA+ mami de 2 buburuze:
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui dorinut@ [green]Laley ceaiurile astea sunt foarte bune. Dar trebuie avut grija cu cantitatea bauta. Prietena mea din dorinta de a avea cat mai mult lapte a baut cam 1l de ceai pe zi (tb max. 2 cani pe zi) si a facut hiperlactatie, iesea lapticul ca fantana arteziana..statea cu doua bluze si cu tampoane sa se mai domoleasca. Te duci la plafar si iti iei ceaiurile de care au zis fetele, ti le amesteci toate intr-o punga de hartie si iti faci. ------------------------------------------------------------------------------------------ 28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Ana-Maria |
poftim?!!?!? hiperlactatie de la 1 litru de ceai?
Povestea nasterii
Poze
dorinut@ spune:
aaa, mie la apendicita nu s-a prins rahia cum trebuie ca am simtit bisturiul si mi-au mai facut o anestezie locala. Cica din cauza ca eram bautoare de cafea .
Referitor la faptul ca nu tb sa misti capul in timpul operatii sa nu ramai cu dureri de cap, la mine nu s-a aplicat. Am vomat in timpul operatiei (deci m-am miscat la greu) si nu am avut dureri de cap.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
miki1979 spune:
citat din mesajul lui stefyapost multam din nou pt raspuns!!! si cum se fac ??? daca nu-s prea curioasa?? cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+ |
vata invelita in tifon steril.
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
dorinut@ spune:
am pus poze cu 'elefantelul' de 28s
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Da mada a baut ceai la greu, cred ca ajungea si la 1,5l. Ea oricum avea ceva lapte dar de la ceai, a avut lapte in 'cantitati industriale'.
M-a avertizat acum cateva saptamani sa am grija cat ceai beau
Ana-Maria
miki1979 spune:
citat din mesajul lui SSABrya Mai intai Multumesc pt primirea la voi pe forum. Apoi vreau sa va spun si eu cu celulele stem. La prima fetita am recoltat cu CordBlood Center. Eu am nascut pe 2 iunie si am ales plata in rate, iar prima rata a fost undeva prin augut-septembrie. Acum voi recolta cu StemSure. Nu stiu sa va zic care sunt mai buni, dar motivul pt care am schimbat firma este acela ca la maternitatea unde voi naste va fi gratuita recoltarea cu StemSure, iar cu orice alta firma ma costa 1200 lei, asa ca... intelegeti. Am o intrebare pt fetele care au mai nascut cu cezariana. Prima data am avut rahiepidurala si mi-am rvenit cam greu dupa anestezie. Acum as vrea sa rfac totala si as vreaq sa aud ceva experiente legata de totala. In primavara m-am operat la nas si am facut totala, imediat dupa operatie m-au trezit si intr-o ora ma plimbam prin salon. Stiu ca nu se compara, dar ma gandesc ca nu va trebui sa stau legata de pat 24 de ore ca la rahi. O alta problema a mea este aceea ca la morfo de 22, dr mi-a spus ca lichidul amniotis este vascos, dar nu mji-a dat prea multe detalii. Abia pe 21 dec ajung la dr mea, voi ati auzit de asa ceva? e de rau? aaa si colul a ajuns la 31 mm, dr zice ca nu e nicio problema, dar eu nu sunt prea sigura. la prim sarcina l-am avut tot timpul de 38. Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 21+ , adica Ayanna |
de anestezie si lichidul amniotic nu stiu ce sa zic..colul in schimb eu zic ca e ok, poate sa mai creasca daca se mai ridica sarcina..
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui dorinut@ Referitor la faptul ca nu tb sa misti capul in timpul operatii sa nu ramai cu dureri de cap, la mine nu s-a aplicat. Am vomat in timpul operatiei (deci m-am miscat la greu) si nu am avut dureri de cap. ------------------------------------------------------------------------------------------ 28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Ana-Maria |
mie mi-au spus ca nu tb sa misc mult capul dupa op, nu in timpul ei...
Povestea nasterii
Poze