Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
lalely07 spune:
Alina..daca iti da draftul de contract te rog sa mi-l trimiti si mie...Si eu vreau ca in ianuarie sa inchei contractul daca ma decid.O sa optez oricum pt plata in 3 rate.Acum sa vad ce zice medicul meu de recoltare...ca este cam ciufut..
Legat de operatie eu am facut operatie clasica..deci cred ca este cam 75 % din cezariana>Recuperarea este mai grea..am avut anestezie totala..dar mi-am revenit oarecum repede.Nu zbori clar...Acum sa vad cum este cu tinutul lui bebe in brate,ca atunci nu am facut mai nimic 2 saptamani.
21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Eu nu inteleg ce se mai poate face daca Doamne fereste se descopera ceva la morfologie..Incep sa ma sperii..Ce se poate face vreun tratament intrauterin sau ce??? Nici nu vreau sa ma gandesc la lucruri rele..sincer... Eu oricum ma duc la privat la eco si imi fac toate morfologiile.Cred ca si acum la 22 saptamani tot morfologie o sa-mi faca,nu-iasa?? De fapt care sunt perioadele cd se fac morfologii?? 21+ David Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
lalely, cred ca mesajul lui ailed a clarificat totul..se paote decide ce e mai bine pt bebe..daca e ceva nasol, il scoate mai repede ca e mai bine pt el afara si il salveaza..intelegi ? nu-i vorba neaparat de malformatii..cu astea sa ne ajute Dumnezeu
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost buna burticute! ..am aparut si eu... miki felicitari pt grasunica si multam mult pt raspunsul la intrebarea cu mameloanele.. stefana..felicitari si tie pt carucior..dar sper ca ni-l arati si noua,la curioase la multi ani sarbatoritei de azi. si acum vin si eu cu o intrebare(o sa spuneti ca nu-s atenta stiu,dar am pirdut sirul). voi cand vb de fasele acelea sterile pe care vreti sa le faceti singure,v-a referiti la tampoane pt noi?? daca 'da",de ce nu fol din comert?? alea nu-s bune sau??? cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+ |
cred ca daca iei din comert special de maternitate sunt ok..numai ca pe aici mai greu se gasesc, la noi suntem inca in evul mediu..in spital asa se cer, confectionate cele din comert normale, care au si plastic cica n-ar fi bune ..asa ne spuneau in maternitate..ca duc la dezvoltarea bacteriilor si mirosul..si etc etc..
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
ailed_dota spune:
lalely, bagajul a fost ca la orice gravida....
trucul e sa bagi niste activia dupa, sau iaurt cu ceai ca sa te duci la wc cu succes, ca se restabileste mai greu tranzitul fiindca e operatie..., si dupa cum ziceam si mai inainte sa te misti din a doua zi ( desi te doare sa sti, nu vreau sa te sperii, dar nu e chiar nice). Cu cat te misti mai mult si mai repede cu atat iti revii mai repede.Laptele iti vine, daca asa iti e felul, tb sa bei ceai pt lactatie sau sa iei pastile, si multeee lichide... nu va indopati cum m-au indopat pe mine la Maria ca doar va ingrasati... apa, lapte degresat ( nu din grasime se face laptele...),branzica, iaurt, totul fiert, fara dulciuri, prajeli, etc...
mie una mi-au zis asistentele sa nu imi pun centura si nu mi-am pus, si tb, dar cand se opresc lohiile (scurgerile care spre sfarsit devin galbene)sa te apuci de abdomene, cate poti, nu exagerat , dar constant si cu nr in crestere...gandeste-te ca eu dupa 2 cezariene la 34 de ani purtam 34 la pantaloni si 27 la blugi si aveam burtica plata indeajuns , incat sa ma intrebe o dr. gineco nasteri aveti?
in rest sanatate!
mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu
69/11
stefyapost spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
cred ca daca iei din comert special de maternitate sunt ok..numai ca pe aici mai greu se gasesc, la noi suntem inca in evul mediu..in spital asa se cer, confectionate cele din comert normale, care au si plastic cica n-ar fi bune ..asa ne spuneau in maternitate..ca duc la dezvoltarea bacteriilor si mirosul..si etc etc.. mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu |
multam din nou pt raspuns!!! si cum se fac ??? daca nu-s prea curioasa??
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+
lalely07 spune:
aILED..dar ceaiurile astea ni le recomanda ei..sau trebuie sa-mi iau eu dupa mine??Ce fel de ceaiuri..da-ne nume te rog...Ai voie sa faci abdomene???Eu mai am o operatie clasica si nu am facut abdomen caci am crezut ca nu am voie efort fizic...
Bine ca ne mai spuneti si noua..ca eu sunt paralela.....
21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
SSABrya spune:
Mai intai
Multumesc pt primirea la voi pe forum.
Apoi vreau sa va spun si eu cu celulele stem. La prima fetita am recoltat cu CordBlood Center. Eu am nascut pe 2 iunie si am ales plata in rate, iar prima rata a fost undeva prin augut-septembrie.
Acum voi recolta cu StemSure.
Nu stiu sa va zic care sunt mai buni, dar motivul pt care am schimbat firma este acela ca la maternitatea unde voi naste va fi gratuita recoltarea cu StemSure, iar cu orice alta firma ma costa 1200 lei, asa ca... intelegeti.
Am o intrebare pt fetele care au mai nascut cu cezariana.
Prima data am avut rahiepidurala si mi-am rvenit cam greu dupa anestezie.
Acum as vrea sa rfac totala si as vreaq sa aud ceva experiente legata de totala.
In primavara m-am operat la nas si am facut totala, imediat dupa operatie m-au trezit si intr-o ora ma plimbam prin salon. Stiu ca nu se compara, dar ma gandesc ca nu va trebui sa stau legata de pat 24 de ore ca la rahi.
O alta problema a mea este aceea ca la morfo de 22, dr mi-a spus ca lichidul amniotis este vascos, dar nu mji-a dat prea multe detalii. Abia pe 21 dec ajung la dr mea, voi ati auzit de asa ceva? e de rau?
aaa si colul a ajuns la 31 mm, dr zice ca nu e nicio problema, dar eu nu sunt prea sigura.
la prim sarcina l-am avut tot timpul de 38.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 21+ , adica Ayanna
SSABrya spune:
laley.. eu cand am nascut imi dadeau tot timpul sa berau ceai dacut din anason, chimen si fenicul, fara zahar.
La inceput mi s-a parut groaznic, dar m-am obisnuit cu el, mai ales ca nu aveam voie sa mananc decat iaurt si branza dulce, beam ceai si de foame.
Gasesti ceaiurile la farmacie. Le cumperi separat si iti faci tu.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 21+ , adica Ayanna
ailed_dota spune:
lalely, ceaiurile sunt fenicul, anason, aceleasi care au efect si pt stoparea de coloci la bb, asa ca impusti 2 iepuri..
si pt noua colega de forum... eu la prima sarcina am avut o anestezie care mi-au bagat-o printr-un cateter bagat in coloana, si anestezicul era ceva cu f...poate pisuc sau viss sa ne lamureasca...
la a doua mi-au facut rahi ca mancasem in ziua aia si m-au adormit cu dormicum..ca murise bb si eu nu vroiam sa aud discutiile lor..
a fost naspa rau dupa, am avut niste dureri de cap ingrozitoare de uitasem de cele de burta..., dureri care mi-au trecut cu cafea cu coniac 1/4 coniac restul cafea fara zahar, gusta naspa dar efectul e super...
mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu
69/11
madutza_bra spune:
eu am sa-mi piun in bagaj o sticla de apa de 0.5 l si un pai. pt ca in prima zi dupa op nu te ridici din pat, nu poti nici sa bei apa. Data trecuta mi-au dat un furtunel de perfuzie si beam apa din ala , m-am si innecat...si mie mi-au zis asistentele sa nu-mi pun centura ca cica nu ajuta la nimic in retragerea burtii, dar mie mi-a folosit pt ca ma miscam mai bine cand o aveam pusa.
ceai mi-am facut (la recomandarea asitentelor) chimen+anason, f bun la gust, imi aducea sotul zilnic 2 l de ceai + 2 litrii de apa..si parca tot imi era sete. Pt operatie duceam la asistente sa-mi dea cu Oximed spray +baneocin pudra si s-a vindecat f frumos.
Va recomand ca in zilele cat stati in spital sa mergeti la asistentele de la lauze sa va desfunde canalele, eu am incercat singura dar nu pre aimi iesea. Chiar daca te cam chinuie, nu vei avea mai tarziu pb cu sanii.
Sunt f de acord cu prosopele multe la tine, eu spalm tot timpul la ele, ca daca nu, era un miros de lapta branzit....
daca imi mai aduc aminte ceva, va spun
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png