Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 4
lalely07 spune:
Eu nu inteleg ce se mai poate face daca Doamne fereste se descopera ceva la morfologie..Incep sa ma sperii..Ce se poate face vreun tratament intrauterin sau ce???
Nici nu vreau sa ma gandesc la lucruri rele..sincer...
Eu oricum ma duc la privat la eco si imi fac toate morfologiile.Cred ca si acum la 22 saptamani tot morfologie o sa-mi faca,nu-iasa??
De fapt care sunt perioadele cd se fac morfologii??
21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
madutza_bra spune:
neata!
ce vorbarete sunt fetele mele, asa imi place
as vrea sa raspund la fiecare in parte dar nu am rabdare acusi
miki , felicitari pentrui grasunica, Sa creasca in continuare la fel de bine
anaxena, nici eu nu am folosit caciulita in casa decat cam 1 ora dupa baita de seara, asta in cazul in care nu-i uscam parul cu foenul
eu fier iau: Tardyferon 1 pastila la 2 zile si Berocca (calciu si magneziu) tot 1 la 2 zile, alternativ..o zi fier, o zi calciu. Abia le-am inceput de cateva zile. Sa vedem cand imi recomanda urmatoarele analize, cum vor iesi.
Azi vine comoda comandata pt printesa , deci incepe sa prinda contur si camera ei . La urmatoarele cumparaturi ma bag si eu sa iau pampersi..ca raman in urma
Alina,n, la multi ani!!! te asteptam sa faci cinste
deea, esti lipsa la apel de cateva zile bune. Pe unde umblii?
pupici la toate fetele, se stie
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Stefana spune:
LA MULTI ANI, Alina.n! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si cuminte!
Gata, fetelor, am luat carutul. Chicco trio enjoy Evolution. Imi place foarte mult si este in stare foarte buna. Trebuie doar putin spalat, ca a stat cateva luni intr-o magazie. Intr-adevar, nu are maner reversibil, iar componentele sunt fixe, scoica si landoul cu fata, iar cosul sport cu spatele. Insa are alte avantaje, asa ca mi-a convenit.
Sincer mi s-a part cam devreme sa iau carut acum, insa am zis ca daca tot l-am gasit la un pret bun, sa profit, ca cine stie mai tarziu daca mai gaseam asa si poate luam ceva mai prost sau mai scump.
De bagaj inca nu ma apuc, Oricum, ma gandesc sa merg la privat, asa ca pentru spital nu-mi trebuie mai nimic, doar sa pregatesc pentru acasa ce-mi va fi necesar dupa nastere.
Viss, la tine intr-adevar e o situatie deosebita, pt ca trebuie sa stai linistita in pat, plus ca burtica ta va creste mult mai mare si-ti va fi mai greu sa te deplasezi mai tarziu. Iti doresc sa stea bebeii cuminti pana la 36 de saptamani in burtica. Restul se rezolva...
Eu mi-am tot masurat circumferinta burtii in cel mai proeminent punct si creste destul de putin de la o saptamana la alta. Astazi am 95 cm. Si m-am ingrasat cu 1,5 kg saptamana asta . Nu ma stresez eu prea mult cu kg, dar parca e prea mult. Nu stiu ce sa mai mananc. Mai ales la pranz la serviciu e greu.
Ma apuc acum de curatenie, ca n-am facut toata saptamana si e jale! Si sunt si singura acasa si fara ajutor :(
Sa aveti un week-end frumos!
Stef 24+ cu Tudor Stefan
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
madutza_bra spune:
Stefana, felicitari! Sa folositi cu placere caruciorul.
ailed, sunt cu totul de acord cu tine in privinta miscarii dupa cezariana . Si eu m-am miscat repede si mi-am revenit la fel de repede.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
viss spune:
miki - foarte frumos mi-ai povestit tu acolo. multumesc frumosmai ales despre baita am si vizualizat cadita , bebicul si clabuciiexact scutece de alea am luat ieri- de la panda- 10 buc, cu 9,9 lei.si din cate am inteles de la tine, sa iau si cateva de-alea de finet ptr spital, nu? sau acolo ii infasoara cu scutece de la ei? eu inca nu m-am dumiritsi alea de finet sa le iau tot 60/60, sau mai mari?
deea - ce-i cu tine? nu mai intri pe la noi? esti bine?
24 SA+ mami de 2 buburuze:
lalely07 spune:
Madutza tu si Ailed care aveti cezariana,spuneti-ne si noua mai multe:ce ati avut voi in bagaj...cateva trucuri de dupa operatie..please...
21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
stefyapost spune:
buna burticute! ..am aparut si eu...
miki felicitari pt grasunica si multam mult pt raspunsul la intrebarea cu mameloanele..
stefana..felicitari si tie pt carucior..dar sper ca ni-l arati si noua,la curioase
la multi ani sarbatoritei de azi.
si acum vin si eu cu o intrebare(o sa spuneti ca nu-s atenta stiu,dar am pirdut sirul). voi cand vb de fasele acelea sterile pe care vreti sa le faceti singure,v-a referiti la tampoane pt noi?? daca 'da",de ce nu fol din comert?? alea nu-s bune sau???
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss miki - foarte frumos mi-ai povestit tu acolo. multumesc frumosmai ales despre baita am si vizualizat cadita , bebicul si clabuciiexact scutece de alea am luat ieri- de la panda- 10 buc, cu 9,9 lei.si din cate am inteles de la tine, sa iau si cateva de-alea de finet ptr spital, nu? sau acolo ii infasoara cu scutece de la ei? eu inca nu m-am dumiritsi alea de finet sa le iau tot 60/60, sau mai mari? deea - ce-i cu tine? nu mai intri pe la noi? esti bine? 24 SA+ mami de 2 buburuze: |
se vede ce clara am fost
deci:
- la spital, daca vrei, iei din acelea impermeabile sa le pui pe pat sa nu patezi. pt bebici nimic, doar lucrusoarele pe care le folosesti cand pleci cu ei acasa- ti le poate aduce sotul ulterior, nu trebuie sa le cari cu tine de la internare. in rest, ii tin ei acolo in niste scutecele ale lor, ca niste sarmalute
edit:astea de finet nu cred ca sunt pe marimi, cred ca tot 60/60..le gasesti in carefour sau orice alt supermarket
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
alina06st spune:
Lalely, nici eu nu am contactat inca firma pt recoltarea de celule, dar vreau sa le dau un tel sapt viitoare sa-mi trimita pe mail draftul de contract sa ma uit pe el. Apoi in ianuarie, daca e totul ok, le solicit si contractul. Sper sa-mi trimita si kit-ul la timp, oricum plata se face dupa recoltare. Medicul meu a zis ca are si el un kit pe care il tine asa de urgenta, in cazul in care nu ajunge la timp, dar sper sa nu fie cazul.
Cat despre analize, nici eu nu am facut pana acum decat o tura, in sapt 11 parca. Dar, cum aveam hemoglobina deja la limita inferioara, vreau sa le repet sapt viitoare pe astea uzuale, fe, ca, glicemie, tgo, tgp, toxo ca n-am anticorpi si un sumar de urina. Medicul nu mi-a cerut, nici macar dr de familie nu mi-a mai zis de ele (desi ar putea sa-mi dea gratuit cate ceva), dar le fac. Si le mai fac o data si in trim 3. Dar atunci chiar ma duc la dr de fam sa mi le dea gratuit.
Cat despre cezariana, sper sa-mi revin repede. Eu si dupa laparascopie n-am avut probleme. La 7 m-am operat, la 14.30 am plecat din spital. Si-am mers cu metroul pana in Militari si apoi cu autobuzul pana la Pitesti. Am fost ok. Cam greu in prima noapte cu introsul de pe o parte pe alta, dar de a 2- azi totul ok. Am o singura temere, legata de anestezie, in cazul in care se face rahi. Am facut din asta la operatia de hernie inghinala si mi-a fost ingrozitor de rau de la ea. Altfel si dupa taietura de la hernie m-am recuperat repede. Daca n-ar fi fost anestezia aia ...
in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota fetele, vb de constipatie,....si eu sufar si cu fierul care-l iau acum dr. mea a zis sa iau magneziu cu vit c cica ti-ar da drumul si sa bei 2l de apa minim pe zi. Cum eu nu am voie prune uscate, sau smochine( ca au zahar)..am facut alaltaieri o salata de varza murata...efect garantat.. si cu eco morfologica de trim III si acum regret ca n-am facut-o la ingeras.. poate-l salvam... mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu 69/11 |
o sa incerc si eu magneziu cu vit C- poate are efect n-are ce sa-mi faca rau, nu ? ca eu magneziu il am bun pe analize...
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu